David Gandy je nejbohatším modelem planety

06.08.2020 | Osobnosti

David Gandy je stálicí mezi předními světovými modely už přes dvacet let. Za tu dobu posbíral řadu titulů a ocenění, byl zvolen nejhezčím mužem přehlídek i komerčně nejúspěšnějším modelem světa. A teď tyto úspěchy zpečetil výší svého konta v bance a hodnotou majetku. Je totiž nejbohatším modelem planety.

David předběhl mladšího kolegu z USA Seana O’Prye, který se živí modelingem od sedmnácti let. Jednatřicetiletý Američan ale ještě musí přitlačit, aby librového milionáře Gandyho předstihl – alespoň v příjmech a celkové hodnotě vlastního majetku.

„David je bezpochyby jedním z nejúspěšnějších britských modelů a jeho konto v bance to dokazuje. Zářil ve velkých kampaních módních domů Dolce & Gabbana, Hugo Boss či Carolina Herrera, které mu platily královské sumy. Navíc má velké peníze ze smlouvy na reklamu pro řetězec Marks & Spencer. Nicméně je stále velmi při zemi, můžete sice vzít chlapa z Essexu, ale nikdy neodstraníte Essex z něj,“ cituje deník The Mirror.

David si v mládí přál být veterinářem. Naštěstí je nadprůměrně fyzicky atraktivní, takže se mohl živit jako model. Na studium veterinární medicíny by mu totiž nestačil mozek.

„Chtěl jsem být veterinář. To byl můj sen. Zřejmě tak trochu je pořád, jenom kdyby mě nezradil můj mozek,“ vtipkoval Gandy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat