Diskuse na téma Kam na výlet s rodinou na první dubnový víkend?

01. 04. 2011 | Volný čas s dětmi

Máme nějaký tip na první dubnový víkend, který má být teplý a celý slunečný? Máme tříletého Matěje a pětiletou Klárku. Díky za tipy! <3

Alča 07.03.2024

Pokud do Prahy, tak určitě minimálně půl denní výlet je do jejich Zoo. A jelikož my zvířata milujeme, tak jsme se zastavily i ve Světě medúz na Arkády Pankrác. A to nás tedy také uchvátilo, takže doporučujeme dál. Nezdržíte se tam více než hodinku, ale stojí to za shlédnutí.

Erika Alča 15.03.2024

Přemýšleli jsme že bychom tam také zajeli. Je to vhodné i pro děti? Je tam i něco na zabavení děti nebo jen akvária?

Alča Alča 25.03.2024

Na střeše máte hřiště, uvnitř je interaktivní stěna, kam se promítají vymalované kosmonauti, rakety nebo medúzy, které si můžete vybarvit v kavárně. Je tam i skluzavka. Audiovizuální efekty. Dětem se tam moc líbilo, kdyžtak mrkněte na jejich stránky https://svetmeduz.cz/ nebo přímo na facebook. :)

Katka 27.02.2024

V Galaxii barev se nám taky moc líbilo. Koupili jsme si i vstup do toho ateliéru Playpaper takže už máme doma pověšené moc hezké obrazy, co si tam holky vytvořily na plátno :-)

Sandriskaa 21.02.2024

Co používáte na takové ty bežné oděrky, škrábance atd atd. čemu se nedá s malýma dětma vyhnout, co máte vždycky po ruce?

Denda Sandriskaa 27.02.2024

Taky by se mi hodil tip, jak začala malá běhat tak je to u nás pořád něco a ráda bych našla něco co pomůže s hojením..

Tana Sandriskaa 29.02.2024

Mně v lékárně doporučili tuhle pryskyřicovou mastičku https://www.lekarna.cz/repolar-abilar-10-pryskyricova-mast-pro-osetreni-ran-20ml/ a je opravdu hodně dobrá. Všechno se po ní krásně hojí a má univerzální použití, osvědčila se nám třeba i na proleženiny u našeho tatínka.

miška4 26.12.2023

Byli jsme v Praze v Galaxii barev a sdílím, protože je to krásný zážitek pro celou rodinu. Je to jako ocitnout se ve vesmíru plném barev, mají krásné efekty, robotickou show, děti si to moc užily a navíc jsme automaticky zařadili do soutěže o Ferarri :-)

Mnada 20.12.2023

Moc hezký je to teď v https://www.galerieharfa.cz/ nejen, že se tam dobře nakupuje, ale mají tam kluziště na střeše s vyhřivaným iglú, dobroty...vevnitř je interaktvní hřiště pro děti, doporučuju stáhnout i jejich appku ;)

Dianadia 18.12.2023

Skvělá je česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ mám díky ní pleť tak hezkou jako nikdy. Objednala jsem od nich dárkové balení i mamce pod stromeček :-)

Denisa44 18.12.2023

Kam teď chodíte v Praze s dětma užít si vánoční atmosféru a nějakou zábavu?

Verča 06.10.2023

Pokud budete v Plzni nebo v jejím okolí, pak určitě doporučuji navštívit dinopark https://www.dinopark.cz/cz/plzen. Je skvělý, dětem se tam moc líbí. Ty jejich modely jsou realistické, dokonalé. Hýbou se, vydávají zvuky. Fakt to stojí za to.

Zuzka 10.09.2023

My jsem byly naposledny v dino u Ostravy https://www.dinopark.cz/cz/ostrava#pred-navstevou. A jako za nás super. Opravdu velký park, spousta atrakcí. Pokud jezdíte rádi, tak jek super koupit permanentku, dost to ušetří penízky, což se v dnešní době hodí. :)

Bohu Zuzka 14.09.2023

A prosím tě ta permanentka, je to nějak přenosný? Dá se s ní i do jiných teda než do jednoho? V Ostravě jsme ještě nebyly, ale chystáme se tam, ještě v září, to by nemusely být už takové tropy.

Zuzka Zuzka 22.09.2023

My ji právě kupovali rovno v dinoparku Ostrava a platí i do jiných parků, ale je to na jméno, takže přenosná není. V té Ově je to přesně v Doubravě a za nás fakt pecka, byly jsme tam celý den, zrovna jsme vychytali, že bylo příjemně, takže velký plus. A těch věcí na vyblbnutí tam je fakt mraky, takže děcka měli na celý den vystaráno. :)

Radinka 01.09.2023

Ve Vyškově ten dinopark taky stojí za to ;) nám se tam teď moc líbilo a je tam i krásná zoo :)

Milena 06.08.2023

My jsme teď nedávno byli na prodlouženém víkendu v Plzni a byli jsme tam v https://www.dinopark.cz/cz/plzen. A jako teeeda, to byl neskutečný zážitek... Musím se podívat, kde ještě dino v republice je, protože děti byly nadšené a určitě budou rády za další prozkoumávání dinosaurů :)

Kamča Milena 28.08.2023

Na ten Dinopark Plzeň jsem se nedávno koukala a teda jako vypadá to skvěle. Jen se chci zeptat... Musíme i do zoo nebo se dají koupit lístky jen do dino?

Bety-tyna 28.04.2023

Když se třeba nedá někam vyjet tak skvělý místo, kde se děti opravdu zabaví je dinopark v galerii Harfa ve Vysočanech, mají to tam parádně udělaný a naše děcka z toho byly nadšený :)

Terka Bety-tyna 29.04.2023

Dívám se na stránky a vypadá to tam parádně, to si určitě budu pamatovat a zajdeme tam, super tip :-)

Bety-tyna Bety-tyna 30.04.2023

Ráda jsem poradila, my tam docela takhle chodíváme vždycky když koukknu na jejich stránky tak tam mají nějakou fajn akci :)

Diana 11.04.2023

Hele, co třeba Dixit https://www.mall.cz/rodinne-hry/adcblackfire-dixit-rodinna-hra? My tuhle hru máme moc moc rádi. Zabavíme se u ní, není na dlouho a je fakt skvělá :)

Carry 19.02.2023

Ahoj, taky se chystáme konečně někam rodinně vyrazit. Už se moc těším, dlouho jsme nikde nebyli. Ale docela ráda bych vzala nějakou hru, abychom se ve volných chvílích zabavili. Doma toho moc nemáme, maximálně nějaké pexeso. Tak mě napadlo, že se zeptám, jakou rodinnou hru byste doporučili?

Karola Carry 26.02.2023

Jeeee, tak to je super. Taky bych někam vyrazila :D Ale to je jedno… Ale hru ti doporučím. My máme doma moc rádi hru https://www.unboxnow.cz/ticket-to-ride-europe. Staví se tam železnice a propojují města. Jak říkám, my ji máme moc rádi. Je to společenská hra, s jednoduchými pravidly snadnými na pochopení :) Doporučuju.

Nina Carry 03.03.2023

U nás jsou v oblibě veškeré hry od Albi. Poslední co nás chytlo je Pošli to dál.

Ella Carry 11.04.2023

My jsme dostali tuhle hru https://www.alza.cz/hracky/jizdenky-prosim-evropa-d5671455.htm?o=1 od babičky. A děti jsou nadšené. Super je, že má jednoduchá pravidla, která jsou snadná na pochopení. Líbí se mi ty barevné vagonky :) Za nás hru určitě doporučuji :)

Patty 02.06.2022

Ahojky, my jsme si minule udělali s rodinou výlet do Prahy. Byli jsme ve starém městě, na Karlově mostě na hradě. A taky jsme byli v https://www.galerieharfa.cz/. Já jsem si tam nakoupila a manžel tam vzal děti di Dinoparku. Byli nadšení!

Zlatka21 21.05.2020

hodně teď mluví o resortu Sněžné, vypadá to moc hezky, mají tam i nějaký program pro děti, kolem je hodně možností na výlety a kdyby nebylo počasí tak je tam i wellness, tak to mi přijde super volba

Lenka Zlatka21 14.08.2020

My jsme zde byli v loňském roce, to tam ještě neměli tu novou restauraci, co tam mají teď. Jinak je to tam opravdu krásné, hlavně pro milovníky přírody :).

Alča Lenka 17.08.2020

co se týká přírody, tak můžu taky jen doporučit, krásné túry, jeden den jsme dali 16 km a druhý 17 km a to wellness se pak opravdu hodí :) a za mě jídlo ok

Angelika 30.05.2018

v podstatě se s dětmi dá jet uplně všude.Jen to nedělejtě jako naši sousedi že s nemocními dětmi chodí po světe, pak do školky a půlka dětí pak má rýmu :(

1mapa 31.07.2017

Chystáte se Vy nebo Vaše ratolest k přijímačkám na střední školu? Právě připravujeme nový kurz, kde se buď naučíte, nebo zopakujete většinu toho, co se v přijímačkách může objevit. Neváhejte a navštivte nás na www.matematikaza1.cz. V nabídce již máme výukové kurzy za zavádějící cenu!

Lenka 30.05.2016

My jsme tam byli na výletě minulý víkend. Dětem se tam moc líbilo, byli jsme jako parta 3 rodin, takže jsme si to maximálně užili.

Viluš 29.05.2016

No je to doma nadhoděné, tak vyberu termín a prostě pojedeme :) Těším se tam.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat