Diskuse na téma Lanové centrum

08. 07. 2012 | Pohyb a sport

Dobrý den, potřebuju radu. Pro naši rodinku, jsem vymyslela takový společný den v lanovém centru. Ale má to háček - mám mladšího bratra, kterému je 12 let. Nevíte, zda v tomto věku může lanové centrum navštívit a pokud ano, je to bezpečné? Moc děkuju za odpovědi :-)

Nela 29.03.2024

A kam zajít v Praze i s dětma obecně za zábavou, nemusí to být sport, ale něco zajímavého, nového?

anastaziaa Nela 30.03.2024

Opravdu to stojí za to v https://galaxiebarev.cz/ moc jsme si to tam všichni užili :-)

Tana Nela včera 19:52

Taky jsme tam byli a bylo tam super. Doporučuju jestli tam půjdete zajít i do ateliéru Playpaper, kde si můžou děti vytvořit originální obrazy, je to hezká památka a fakt si to užijou :-)

lenka 01.09.2016

Suprovej lanáš je v Praze Hostivaři, je tam nekolik nárocnosti, takze i já s manzelem jsme si to uzili

Hana 21.10.2012

dobry den, v kazdem lanovem centru to maji samozrejme jinak, ale ve 12 letech je dit uz dost velke a mylsim, ze by urcite nebyl problem =o) rozhodne to bezpecne je, pokud clovek dodrzuje vsechny pokyny a pravidla. osobne jsem s prateli jednou byla v zde jiz zminenem proudu a mohu doporucit. =o)

Lucik88 10.07.2012

Jéé, tak to je bezva, to se dá spojit i jako celodenní/víkendový výlet :-) Tak teda doufám, že mé nadšení se mnou bude sdílet i mamka, protože plán je to parádní! <3 Moc děkuju

Marťa Lucik88 10.07.2012

Nemáte vůbec zač :-) pokud si pak vzpomenete, dejte vědět, co na to vaše maminka. Přeji hezký večer.

Lucik88 09.07.2012

No, to máte pravdu, že by to snad měli mít podchycené tak, že by se v žádném případě nemělo nikomu nic stát. To s tím pojištěním by mě ani nenapadlo, to je fajn, že aspoň tohle, kdyby se cokoliv jakkoliv stalo. Což samozřejmě nechci přivolávat, takže klepu na dřevo! :-) Myslíte, že byste mi mohla dát nějaký kontakt na to centrum, které jste navštívila, prosím?

Marťa Lucik88 10.07.2012

Já si opravdu myslím, že se není čeho bát, ještě jsem neslyšela, že by se v LC někomu něco stalo :-) My jsme byli v LC Proud Brno - Lesná. Mají ale tuším i více poboček, pokud jste odjinud. Však se koukněte na www.lanovecentrum.cz, tam si najdete svoje bydliště :-)

Lucik88 09.07.2012

Opravdu? A dostanou děcka nějaké přilby, chrániče nebo něco takového? Musím všechno dokonale vyzjistit a vyzkoumat, protože jen jak to oznámím doma, tak mamka zasype otázkami podobného typu XD

Marťa Lucik88 09.07.2012

Teď jste mě teda zaskočila. Nevím, jak to mají jinde, ale my žádné přilby ani chrániče neměli XD (možná se tam dají půjčit, ale my si o ně neřekli) Každopádně myslím, že to není nutné. Všichni jsou bezpečně připevněni a zajištěni....Myslím, že LC si ani nemůže dovolit jakýkoliv krok vedle, když se jedná o lození ve výškách :-) Ale jestli vás to aspon malinko potěší a uklidní, tak jsem při návštěvě byli automaticky pojištěni :D což se určitě neztratí.

Marťa 08.07.2012

Zdravím, myslím, že strávit takto společné rodinné odpoledne je skvělý nápad! :-) Já byla u nás v Brně v lanové centru Proud i se synovcem a žádný problém. Mají tam programy pro děti od 10 let, takže si každý příjde na své - žádný strach :-D


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat