Horoskop na týden od 22. do 28. dubna 2019 od naší astroložky Anny!

23.04.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Býky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Partner vás pozitivně ovlivní svými názory. I když se jim zpočátku budete bránit a snaha lpět na starých přesvědčeních vás nemine, nakonec připustíte, že váš protějšek má v jistých ohledech pravdu. Vaše drahá polovička navíc ocení, že jí nasloucháte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden se úspěšně zbavíte veškerých pracovních restů a povinností. I když to bude poněkud náročné a můžete si být jisti tím, že pár těžších překážek vás nemine, nakonec všechno úspěšně zvládnete. Spadne vám tak velký kámen ze srdce. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Komunikace s kolegy, která poslední dobou poněkud vázla, se zlepší o sto procent. Uleví se vám, neboť si moc dobře uvědomujete, jak jsou vztahy na pracovišti důležité. Navíc zjistíte, kde se stala chyba, a v budoucnu se tak dusné atmosféře vyhnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V lásce budete mít možnost volby. Zdánlivě se jedná o pozitivní fakt, nicméně časem zjistíte, že nic není tak jednoduché, jak se zdá. Snažte se proto udělat si jasno, a to hlavně sami v sobě. Máte priority, kterých byste se neměli jen tak vzdát.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ohlédnete se do minulosti a to, co tam uvidíte, ve vás vzbudí rozporuplné pocity. I když se zpočátku nebudete cítit nejlépe, postupně zjistíte, že jisté události, ač negativní, vás v životě nasměrovaly na správnou cestu. Melancholie rychle přejde.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Začnete si připravovat cestu k lepší kariéře. Výhodou je, že máte jasnou vizi, které se nehodláte jen tak vzdát. Nejspíše se setkáte s několika nečekanými překážkami, ale díky svému odhodlání a vytrvalosti vše zvládnete levou zadní. Víte, co chcete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V lásce konečně zapomenete na argumenty přátel a chladnou logiku a budete se řídit výhradně svým srdcem. Výsledek bude nadmíru pozitivní! Nejenom, že si uděláte jasno v tom, co doopravdy chcete, ale podniknete zásadní krok k tomu, abyste to získali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Uspořádáte rodinnou sešlost. I když se organizace neobejde bez několika dílčích komplikací, které budete muset řešit, nakonec vše dobře dopadne. A můžete se těšit na událost plnou zábavy, humoru, příjemného povídání a milých lidí. Užijete si ji!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Bez váhání se chopíte příležitosti k lásce. I když se okolí bude zdát, že se do vztahu vrháte až příliš po hlavě, vy moc dobře víte, že je to jediná možnost. Nenecháte se odradit skepsí svých přátel a půjdete za svým srdcem, ať už to přinese cokoliv.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Změnu v milostném životě uvítáte s nadšením! Koneckonců, kdo by si nepřál vybřednout z nudy? Tento týden se můžete těšit na mnoho příjemného adrenalinu a rozechvělého očekávání. I když váš spánek možná nebude tak klidný, rozhodně to stojí za to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Učiníte přítrž ošklivým pomluvám na jistou osobu z okolí. Máte totiž velmi silně vyvinutý cit pro spravedlnost a jednoduše nesnesete představu, že se druhému děje jakékoliv bezpráví. Svým zásahem mnoho známých překvapíte, ale zároveň získáte respekt.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden se budete věnovat především poklidným domácím záležitostem! Skvěle se odreagujete při zvelebování příbytku. Navíc máte dost fantazie a invence, takže vaše zkrášlování domácnosti sklidí zasloužený obdiv a mnoho pochval ze strany blízkých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat