Vztahové mateřství podle znamení zvěrokruhu

Jste vlídná, milá, obětavá, super starostlivá maminka, nebo snad volnomyšlenkářka? Znamení zvěrokruhu určuje, co vás dokáže obměkčit, či naopak rozčílit. Takhle se jednotlivá znamení liší v roli mateřství a rodičovství!

Tápete, jestli si v roli maminky vedete dobře? Možná vám napoví vaše znamení zvěrokruhu!

Beran

Matky tohoto znamení jsou energické a spíše přísnější povahy, jejich děti jsou neustále napomínány a maminka jim občas může připomínat velitele vojenské jednotky. Ale zase umí podniknout ten nejbláznivější výlet pod sluncem. Ženy ve znamení Berana jsou ideální maminkou pro děti elementu ohně či vzduchu.

Býk

Tyto zrozenkyně jsou obvykle vynikající matky, milují přírodu, umění a hudbu, proto mezi malými muzikanty a tanečníky často potkáváme děti matek Býků. Protože rády jedí a vaří, plné talíře bývají na denním pořádku. O své potomky s láskou pečují i v dospělosti, kdy se z původně bojácných matek stávají i neméně starostlivé tchyně.

Blíženci

Živé a nápadité matky, co nerady setrvávají na rodičovské dovolené příliš dlouho? Ženy ve znamení Blíženců! Kuchyně a domácí práce nejsou jejich velkým hobby. Kde dokážou ušetřit čas, tam ho věnují výchově i vzdělání svých dětí. S takovou maminkou se děti nikdy nenudí.

Rak

Matky ve znamení Raka snad mají rodičovství v krvi. Jsou velmi vnímavé vůči přáním a potřebám svých dětí. Málokdo umí dát najevo svou lásku dětem tak jako ony. Některým ratolestem může v období dospívání připadat, že žijí v područí své matky, zvlášť když se chystají opustit domov a chtějí začít svůj vlastní život.

Lev

Energické matky, které jsou na své potomky obzvlášť hrdé, přísné a vyžadují dodržování denního režimu. To přesně je Lev. Své děti však Lvice vedou k tomu, aby se o sebe uměly co nejdříve postarat.

Panna

V případě mateřských radostí i starostí si nejsou tyto matky jisté samy sebou, váhají, zda udělaly dobře. Jejich velkou předností je však smysl pro pořádek, povinnosti a disciplínu. Také mají úžasnou schopnost udělat z mála velkou věc. S přibývajícím věkem dětí se z nich stávají spíše kamarádky než rodiče, a tento vztah bývá velmi silný.

Váhy

Na svou rodičovskou roli příliš nespěchají, ale pokud se pro ni rozhodnou, berou ji velmi vážně. Nesnášejí hádky a jiné nesrovnalosti, proto je málokdy uslyšíte na své děti křičet. Jejich trestem spíše bývá drobné citové vydírání.

Štír

Tyto matky jen těžko přenesou přes srdce nevědomost. Proto čtení korespondence a odposlouchávání rozhovorů potomků je pro ně běžnou záležitostí. Očekávají od nich vděčnost i poslušnost, a pokud se tak neděje, neváhají použít citové či hmotné vydírání.

Střelec

Nejsvobodymilovnější, aktivní a hravé matky, pro něž je absurdní dodržovat nějaká pravidla, či režim dne? Střelkyně! Neznají slova „nesmíš“ nebo „musíš“, proto jsou vysněnými matkami mnohých z nás.

Kozoroh

Hlavní starostí ženy Kozoroha je zajistit dětem pro výchovu co nejlepší materiální podmínky. V takové rodině vládne pořádek a pevně stanovený řád, což je někdy nepříjemné pro potomky ve vzdušných nebo ohnivých znameních. Jsou to vyrovnané, klidné matky, které dokážou dát dětem potřebný pocit bezpečí a jistoty.

Vodnář

Vodnářova výchova neodpovídá běžným představám. Tyto ženy jsou dětem spíš kamarádkami než matkami, vlivem chladného Saturnu jim schází umění projevit jim dostatek citu a dát jim pocit jistoty. Na druhou stranu umějí připravit celé rodině velmi neobvyklé zážitky a překvapení.

Ryby

Téměř ideální rodiče jsou Ryby. Mají spoustu porozumění a citu, díky své intuici se velmi dobře dovedou vcítit do dětského světa, který skutečně chápou. Soulad mezi zrozenkyněmi tohoto znamení a jejich potomky je vskutku báječný. V domácnosti je to však improvizace, jež záleží na náladě každého dne. Některé tyto nedostatky Ryby vyváží rozdáváním štěstí a lásky.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat