5 erotických pomůcek, které vám pomohou najít sebe samu

06.11.2019 | Sex a vztahy

Sex není jen nástrojem potěchy. Je také cestou k objevení sebe sama a prohloubení citového i tělesného propojení s partnerem. Nebojte se o sexu mluvit, ukázat partnerovi, co se vám líbí a zkoušet nové a neobvyklé praktiky i erotické pomůcky. Spokojenost v ložnici se pak pozitivně projeví i na vztahu jako takovém.

Dildo pro poznání vlastního těla

Hlavně v začátcích vztahu je těžké si sex užít naplno. Poznávají se dva v podstatě cizí lidé, objevujete jeden druhého. Hledáte, co se vašemu protějšku líbí nejvíce. Vše je snadnější, pokud dokážete říct, co je pro vás nejlepší. Vyčíst všechno jen z řeči těla není totiž až tak snadné, a to hlavně pro muže. Zkuste ho nasměrovat a uvidíte, že si sex užijete oba dva mnohem více.

Že nevíte, co se vám líbí? Vezměte si na pomoc vibrátor nebo dildo. Hračka bez vibrací bude lepší, protože se budete moci plně soustředit jenom na sebe a své pocity. Zkoušejte různé úhly průniku i různé pozice a na ty, které vám přinesou nejvíce potěšení, pak nasměrujte i svého partnera při sexu. Muže můžete přizvat i k samotnému objevování, ať rovnou vidí, co se vám líbí.

Venušiny kuličky pro získání sebevědomí

Venušiny kuličkyCítíte se po porodu nesvá? Bojíte se, že partnera při sexu neuspokojíte tak, jako dříve? Necítíte ho v sobě tak, jak byste chtěla? Možná je to velikostí jeho penisu, možná máte jen mírně povolené pánevní svaly a nedokážete je cíleně sevřít v ten pravý okamžik. V každém případě je ideální začít s Kegelovými cviky. Díky nim posílíte nejen svaly, ale i své sebevědomí.

Jedná se o vědomé zatínání svalů podobně jako při zadržování proudu moči při močení. Posílení vede ke zvýšení vzrušivosti, zúžení vaginy a snadnějšímu dosažení orgasmu. Pro efektivnější cvičení můžete použít vaginální činku nebo venušiny kuličky. Ty se svojí hmotností snaží "vyklouznout" z vaginy a vy jste nucena zatínat ty správné svaly tak, aby nevypadly ven.

Stimulátor klitorisu pro znovuobjevení chuti na sex

Některé ženy sex nebaví právě proto, že z něj "nic nemají", tedy že nedosáhnou orgasmu. Může to být ze spousty důvodů, např. anatomií poševního vchodu nebo kratší výdrží partnera. Obecně může být problémem i to, že je žena vzrušivá primárně přes klitoris a samotná vnitřní stimulace penisem nestačí.

V těchto situacích skvěle pomůže minivibrátor nebo stimulátor klitorisu, který se používá buď přímo při sexu, nebo poté, co se partner "udělá". Hodně oblíbené jsou pulzační stimulátory Satisfyer a Womanizer, které ženě zajistí intenzivní a poměrně rychlé vyvrcholení. Díky orgasmu se budete cítit skvěle a budete se těšit i na příště.

BDSM pomůcky pro probuzení skrytého "já"

Pouta pro erotické hrátkyV každém z nás třímá alespoň špetka dominance nebo submisivity a BDSM pomůcky vám ji pomohou odhalit. Nemusíte se bát – hry s nimi nejsou jenom o bolesti, ale i o symbolice a psychice jako takové. Svou dominanci totiž nemusíte prosazovat jen skrze násilí, ale i tím, jak se během her budete chovat.

Pro začátek vyzkoušejte pouta, masku na oči, obojek s vodítkem a plácačku nebo bičík. Zjistíte tak, zda vás hraní s některou z těchto pomůcek baví, jaký směr BDSM her vás vzrušuje a zda jste raději v pozici "podřízeného" či naopak. Jakmile to budete vědět, otevřou se vám dveře do světa zcela nových prožitků a sexuálních her.

Anální kolík pro nabytí odvahy

Mnoho mužů touží po análním sexu, ale spousta žen jim ho nechce dopřát. Může to být třeba kvůli bolestivé první zkušenosti, kdy partner ženu přesvědčil, ale nebyl dostatečně ohleduplný nebo chyběla potřebná příprava. Je přirozené, že další takovou zkušenost již žena nechce absolvovat.

Anální sex však může být příjemný a čistý a může dokonce prohloubit váš vztah. Přeci jen k "zadním vrátkům" nepustíte jen tak někoho a většinou to dovolíte jen tomu, koho dobře znáte. Jedná se tak o velice intimní akt a důkaz důvěry.

Tip: Pro pocit čistoty je dobré si před sexem udělat klystýr. Jak ho správně udělat najdete v návodu: Jak na klystýr a proč ho udělat?

Na sex samotný je zase dobré se předem připravit. Začněte třeba prstem, análním kolíkem nebo tenkým vibrátorem a samotný sex zkuste až poté, co si zvyknete na nové pocity a zasouvání do zadečku vás nebude bolet. Bez nervozity a strachu to bude mnohem příjemnější zážitek, než si myslíte.

Tip: Jaké jiné hračky můžete využít při objevování sebe sama? Podívejte se, které erotické pomůcky pro ženy jsou v Česku nejžádanější.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:28
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat