Velký horoskop na rok 2019: Vztahy, zdraví, peníze a kariéra pro všechna znamení

01.01.2019 | Zábava

Pro Blížence začíná rokem 2019 období relativního zklidnění, a to především na poli pracovním. Panny vstupují do nového roku s elánem a energií, kterou by jim mohli mnozí závidět. Pro Střelce byl rok 2018 rokem nabitým událostmi. Rok letošní, tedy rok 2019, slibuje určité zklidnění. A co přichystaly hvězdy pro ostatní znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Rok 2018 byl pro většinu Beranů rokem velmi příznivým. Dobrou zprávou je, že ani rok 2019 nechystá zrozencům tohoto znamení (především ve své první polovině) žádné významné negativní změny. A pokud se setkáte s nějakými těžkostmi, váš přirozený optimismus a nadhled vám je pomůže vyřešit s grácií vám vlastní.

Zdraví

Ačkoli pro Berany nebude rok 2019 nijak zvlášť hektický, nevyhnou se určité míře stresu. A právě na něj by si měli dát pozor. Pokud se nenaučí s ním zacházet a budou mu vystaveni delší dobu, zadělají si na vážnější problémy. Vyvarujte se také ignorování jarní únavy, která se letos dostaví v plné síle. Dopřejte si pořádný odpočinek a nezapomínejte na důležité vitaminy a minerály! Mimochodem, zkuste se rovněž zaměřit na zdraví svých nejbližších – někteří z nich mají tendenci přehlížet varovné signály, které k nim jejich tělo vysílá. Pokuste se je přesvědčit, aby vyhledali pomoc, a buďte jim potřebnou oporou!

Láska a vztahy

Na poli vztahů by měl být rok 2019 pro Berany poměrně klidným. S partnerem či partnerkou najdete dlouho hledanou harmonii, především počátkem podzimu budete prožívat jedno z nejklidnějších období. Nicméně konec roku s sebou přinese několik nástrah i v oblasti vztahů. Snažte se je řešit bez zbytečných emocí, spíše racionálně. Nezapomínejte, že je vždy nutné dát prostor i druhé straně. Pokud jste single nebo nežijete ve „vážném“ vztahu, slibuje rok 2019 spoustu příležitostí a zábavy. To s sebou ovšem nese riziko, že budete-li se pouze bavit, proklouzne vám mezi prsty zajímavá osoba, která by mohla od základů změnit váš život. Méně se vám bude dařit na poli vztahů v širší rodině. Na přetřes přijde dávná křivda a vztahy s některými členy se na čas ochladí. Žádné zásadní turbulence se ovšem neočekávají.

Kariéra a finance

Letošní rok vám nabídne mnoho příležitostí pro rozšíření vašich obzorů a dovedností. Rozhodně se vyplatí je využít! Nebojte se učit něčemu novému, přijměte každou výzvu, jež vám pomůže v kariérním růstu. Je to investice do budoucna, která se vám ještě bude hodit. Mimochodem, neodmítejte bez rozmyslu ani nové pracovní příležitosti. Svou vrozenou impulzivností byste mohli zahodit velmi dobrou příležitost, a to by byla škoda. Spolehněte se na svou intuici a radu svých nejbližších.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Pro Býky bude rok 2019 rokem změn a převratů. Ale není důvod ke strachu – změny jsou znakem růstu a vývoje, a i když je zprvu člověk vždy nevítá, nakonec se většinou ukáží jako důležitý mezník. Loňský rok byl pro zrozence tohoto znamení příznivý v otázce vztahů, letos mohou v této oblasti zaznamenat menší třenice.

Zdraví

Občasné konflikty s partnerem či partnerkou si samozřejmě vyberou svou daň na vaší duševní pohodě. Naučte se proto pečovat o své psychické zdraví, pravidelně relaxujte. Také můžete koncem zimy zaznamenat lehčí zažívací potíže, nemělo by ale jít o nic vážného.

Láska a vztahy

Především Býci narození na počátku vlády tohoto znamení mohou letos zaznamenat o něco více konfliktů v rodině než loni. Není vyloučeno, že vás především začátkem léta může dokonce potkat i partnerská krize. Hlavně nepanikařte, pamatujte, že se všechny problémy dají vyřešit. Býci, kteří jsou single nebo nežijí v trvalém svazku, by měli být letos opatrní, především pokud svého partnera či partnerku hledají pomocí internetu. Nedávejte bezhlavě na první dojem, nezapomínejte, že na on-line seznamkách nemusí být každý tím, kým se prezentuje. Naopak zkuste dát šanci i někomu, kdo vás třeba na první pohled nezaujal. Alespoň na poli širších rodinných vztahů by měl být letos relativní klid, i když máte-li děti v pubertálním věku, připravte se na lehčí třenice. Rovněž přátelé vás tento rok opravdu podrží. Nezapomeňte jim být stejnou oporou, jakou budou oni vám.

Kariéra a finance

O co bouřlivější bude váš osobní život, o to klidnější pak bude ten profesionální. V práci žádné velké převraty nečekejte, ovšem pravdou je, že se letos nedočkáte ani žádného závratného kariérního postupu. To ovšem rozhodně není důvod k nespokojenosti, navíc vás čeká pár poměrně zajímavých příležitostí (hlavně začátkem druhé poloviny roku), jež mohou docela významně přispět do vašeho rodinného rozpočtu.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Pro Blížence začíná rokem 2019 období relativního zklidnění, a to především na poli pracovním. Konečně začnou sklízet plody svého úsilí, které vynaložili loni, a dočkají se zaslouženého uznání. Přát jim ovšem bude i v lásce, i když druhá polovina roku přinese několik dramatičtějších událostí.

Zdraví

Blíženci si své smolné období, tedy co se zdravotního stavu týče, vyberou letos v létě. Zatímco všichni okolo si budou užívat letních radovánek, lidé narození v tomto znamení se budou muset spíše šetřit. Kromě běžných viróz jim totiž tento rok hrozí i vleklejší potíže, nejčastěji záněty močového ústrojí apod. Hlavně nepodceňujte varovné příznaky a vyhledejte pomoc včas!

Láska a vztahy

Jste-li single, můžete do roku 2019 vstoupit s optimismem. Ačkoli na sebe partner/ka vašich snů nechá čekat minimálně do července, neznamená to, že byste první půli nového roku prožili o samotě! Příležitostí k seznámení budete mít víc než dost a potkáte řadu velmi zajímavých lidí. I když někteří z nich zůstanou „jen“ vašimi přáteli, rozhodně za ně můžete být vděční, protože zásadním způsobem obohatí váš život. Pokud žijete v dlouhodobém svazku, naváže váš vztah na stav z loňského roku (v tom dobrém i tom horším), na podzim však může dojít k události, která ho významně poznamená. Je jen na vás, zda díky svému vrozenému diplomatickému umu vyřešíte tuto situaci se ctí. Nicméně i když se to na první pohled nebude zdát příliš pravděpodobné, vztah s partnerem/partnerkou vyjde ze všech potíží posilněn. 

Kariéra a finance

Zrozenci tohoto znamení se budou muset sice v roce 2019 vyrovnat s rostoucí odpovědností, kterou získali s rostoucími pracovními nároky, jež na ně klade jejich zaměstnání, ale všemi nástrahami budou proplouvat s grácií a budou zvládat i úkoly, které se jim až dosud zdály neřešitelné. Dávejte si však pozor, abyste svůj čas dělili spravedlivě mezi práci a osobní život! Hrozí totiž, že vás úspěchy na pracovním poli příliš zaměstnají a vaše okolí se s tím bude hůře vyrovnávat.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Raci si nejspíše rok 2019 zapamatují jako rok osobního růstu a „rok rodiny“. Právě v této oblasti se jim bude dařit nejvíce a dostanou v ní nejvíc příležitostí angažovat se a projevit naplno své schopnosti. Kariéru sice trochu upozadí, nicméně se nedá říci, že by se jim nemělo po pracovní stránce dařit. Pozor by si spíše měli dát na své zdraví.

Zdraví

Navzdory poměrně šťastnému výhledu nastíněnému v předchozích dvou oblastech života čeká Raky v letošním roce také boj s nemocemi. Většinou se nebude jednat o nic vážného, spíše se budou muset vypořádat se zdlouhavějšími potížemi. Náchylní budou především k problémům pohybového ústrojí (dlouhodobé bolesti zad či kloubů apod.). Ačkoli nepůjde o život ohrožující nemoci, dlouhodobé bolestivé stavy jim život zkomplikují. Snažte se je proto řešit hned v začátku. Míváte sklony své potíže zlehčovat – tentokrát by se vám ovšem takovýto postoj nemusel vyplatit! Myslete více na sebe!

Láska a vztahy

Jak už jsme naznačili, pro lidi narozené ve znamení Raka bude rok 2019 obdobím, které věnují především svým nejbližším. Budou oporou svému okolí, budou bez větších potíží zvládat všechny menší problémy, jež se v rodině vyskytnou, a dočkají se od svých nejbližších i řádného ocenění, jehož se jim v posledních letech možná nedostávalo tolik, jak by si zasloužili. Vaše rodina konečně uvidí a pochopí, jak důležitou roli v ní hrajete. Pokud máte odrostlejší děti, připravte se na to, že se tento rok začnou více osamostatňovat. Jestliže jste v pozici onoho „odrostlého dítěte“ toužícího po osamostatnění a založení vlastní domácnosti, tento rok k tomu budete mít skvělou příležitost. Vztah s vaším partnerem či partnerkou by letos neměl projít nějakou větší krizí či razantní změnou. Klid by měl zavládnout i na poli vztahů přátelských a kolegiálních. Tento rok vám prostě v oblasti vztahů bude přát. Jestliže jste single, štěstí by se na vás mělo usmát koncem léta. Ale ani předchozí měsíce nebudou nezajímavé. Potkáte řadu zajímavých lidí. Jen pozor, nečiňte žádná závažná rozhodnutí v dubnu, nemusela by se vám vyplatit.

Kariéra a finance

Začátkem roku bude sice v práci panovat poněkud napjatá atmosféra, ale i díky vašemu úsilí se podaří nakonec vše vyřešit. Bohužel poznáte, že na některé kolegy, o jejichž kvalitách jste byli přesvědčeni, se v krizových situacích nemůžete spolehnout. Sice příliš neutrpí vaše přátelství, bude to však pro vás cenná lekce. Po zbytek roku by již žádné problémy nastat neměly. Může se však objevit zajímavá nabídka, která by posunula vaši kariéru. Ačkoli máte často tendenci reagovat ukvapeně, ještě než ji přijmete nebo odmítnete, poraďte se raději se svými nejbližšími. Pomohou vám podívat se na celou věc z větší perspektivy.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Rok 2019 chystá pro zrozence tohoto znamení celou řadu vzestupů a pádů, z nichž vyjdou většinou posíleni. Bude se jim dařit v práci a ani vážnějších zdravotních problémů se nemusejí obávat. Na poli vztahů však zažijí nejedno překvapení.

Zdraví

Neustálé vzestupy a pády společně s nejrůznějšími turbulencemi ve vašem životě si letos vyberou svou daň v podobě větší míry stresu. A ten se pak negativně odrazí na stavu vašeho imunitního systému. Dbejte proto na dostatečný přísun důležitých vitaminů a minerálů, jinak budete náchylní k nejrůznějším virózám apod. Vůbec by nebylo od věci, kdybyste zašli na preventivní prohlídku. I když by vás letos neměl postihnout žádný závažný zdravotní problém, vždy je lepší nemocem předcházet a mít jistotu, že závažné onemocnění vám nehrozí ani v blízké budoucnosti.

Láska a vztahy

Lvi žijící v dlouhodobém svazku se letos převratných změn nemusejí obávat. Ano, budou muset řešit s partnerem či partnerkou celou řadu neshod, ale nepůjde o nic vážného, co by ohrožovalo existenci jejich vztahu. Pozor si dejte na ukvapené závěry při komunikaci s partnerem/kou. Dejte vždy prostor i druhé straně, vše se tak vysvětlí rychleji. Turbulence by měli očekávat spíše Lvi, kteří nemají dlouhodobý, „vážný“ vztah. Bohužel totiž zjistí, že člověk, do něhož vkládali své naděje, důvěřovali mu a snili o budoucnosti v jeho společnosti, není takovým, jakým se dělal. Především prvních několik měsíců roku 2019 bude v jejich osobním životě bouřlivých. Pak by mělo přijít jisté zklidnění a v období mezi zářím a listopadem se na ně usměje štěstí v podobě nové lásky. Lvi, kteří jsou single, také nebudou mít po většinu roku příliš štěstí při hledání „ideálního“ partnera/partnerky. Situace se zklidní až koncem roku, kdy konečně potkají opravdu zajímavého člověka, který si jich bude vážit a s nímž po delší době budou opět šťastní.

Kariéra a finance

Oč bouřlivější budou mít Lvi osobní život, o to klidnější bude jejich zaměstnání. Dařit se bude především podnikatelům. Rok 2019 nabídne zrozencům tohoto znamení řadu příležitostí k profesnímu růstu. Neodmítejte je, naopak se jich snažte využít co nejvíce. Informace mají v dnešním světě skutečnou váhu, takže se vzdělávejte, jak jen to půjde. Možná se vaše nově nabyté znalosti neprojeví na výplatní pásce, ale rozhodně znamenají investici do budoucnosti. Především na sklonku jara můžete zaznamenat několik konfliktů na pracovišti. Nebudou se vás však týkat přímo, proto se do nich nijak nezapojujte. Přineslo by vám to více škody než užitku.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Do nového roku vstupují Panny s elánem a energií, kterou by jim mohli mnozí závidět. Se šarmem sobě vlastním se letos utkají s několika překážkami, které jim hvězdy přichystají především v profesním životě. Spolehnout se při tom budou moci na silné rodinné zázemí a podporu nejbližších.

Zdraví

Kvůli zvýšené pracovní zátěži byste si měli dát pozor především na kardiovaskulární onemocnění. Pokud máte vysoký krevní tlak, buďte obzvláště opatrní (mimochodem, pokud netušíte, zda máte krevní tlak „v pořádku“, vyhledejte svého praktického lékaře a nechte si tlak změřit – ne nadarmo se hypertenzi přezdívá tichý zabiják; je mnohem lepší případný vysoký krevní tlak ihned řešit, než žít v nevědomosti, kterou si zaděláváme na vážnější problém). Opatrní buďte rovněž v létě při sportu.

Láska a vztahy

Problémy, které jste měli s partnerem či partnerkou v závěru minulého roku, se vyřeší, než skončí zima. Poté nastane velmi klidné období, které vám připomene, jak může být člověk ve vztahu s druhým opravdu šťastný. Pozor ale, abyste neusnuli na vavřínech – vztah je důležité pořád budovat! Předejdete tak případným problémům, které hrozí propuknout na počátku října. Single Panny zažijí velmi šťastné období na sklonku léta, kdy zjistí, že člověk z jejich poměrně blízkého okolí, jehož z nějakého důvodu dosud přehlíželi, může v jejich životě hrát mnohem významnější roli, než by si kdy myslely. Určitě se vyplatí překonat počáteční pochyby a dát mu šanci! O něco bouřlivější vývoj Panny zažijí v oblasti přátelství. Již dlouho máte pocit, že ne všem vašim přátelům leží na srdci jen vaše dobro. A bohužel se tato předtucha potvrdí. Přelom jara a léta proto nebude pro zrozence tohoto znamení nejšťastnějším obdobím. Na druhou stranu však zjistí, kdo jsou jejich skuteční přátelé, na něž se mohou bez obav spolehnout. O to víc si jich budou vážit.

Kariéra a finance

V práci se v roce 2019 mohou zrozenci tohoto znamení cítit trochu jako na houpačce. Na vině budou především „zákulisní“ intriky, které se na pracovišti odehrávají již nějakou dobu, ovšem kterých si zatím nevšimli. Vše se naplno projeví již v březnu, kdy přijde ani největší kariérní krize. Pokud se rozhodnete bojovat, dobře si rozmyslete, na které kolegy se spolehnete. Ne všichni, kteří se tak tváří, vám v rozhodující okamžik skutečně pomohou. Zvážit můžete i změnu místa, letos hvězdy takovým změnám přejí. Situace by se měla uklidnit počátkem července.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Pro zrozence tohoto znamení bude rok 2019 rokem pozitivních a šťastných změn. Ne že by je letos nepotkaly žádné problémy, ty ale budou většinou zastíněny právě radostnými událostmi, jež se v jejich životě objeví.

Zdraví

Váhy o své zdraví většinou pečují, díky své intuici dokáží rozpoznat, kdy k nim jejich organismus vysílá varovné signály. Poměrně snadno ale podléhají stresu, jenž si pak vybírá svou daň především na jejich zažívání. Zaměřte se proto na odstranění příčin vašich potíží – naučte se relaxovat a posilte svůj imunitní systém!

Láska a vztahy

Pro Váhy jsou rodina a klid ve vztazích velmi důležité. A letošní rok jim tento klid skutečně dopřeje. Tedy ne že by je nepotkaly menší třenice a problémy, ale nebudou takového rázu, aby se na vztahu mezi partnery významně negativně odrazily. Rok 2019 bude pro Váhy, alespoň v oblasti vztahů, rokem velkých rozhodnutí. Nebojte se významných kroků, jako je svatba či založení rodiny, letos při vás bude stát při rozhodování štěstí. Zrozenci, kteří jsou single, mají letos také velkou šanci potkat muže či ženu svých snů. Rozhlížet by se měli především v květnu a červnu. Nebojte se ani využít při hledání partnera/ky moderní technologie, jako jsou internetové seznamky! Jedna z mála věcí, které vám mohou dočasně zastínit úspěchy na poli hledání vážného vztahu, jsou problémy s bývalým partnerem či partnerkou, které opět hrozí, že vyplují na povrch, především koncem roku. Snažte se řešit tyto potíže bez zbytečných emocí, uchovejte si nadhled. Velkou oporou budete letos pro své nejbližší přátele, za což vám budou velmi vděční. Vaše pozitivní energie jim pomůže překonat nejednu složitou situaci.

Kariéra a finance

Pokud uvažujete o změně zaměstnání (či vůbec celého směřování svého kariérního života), nechte si vše v klidu projít hlavou, zkuste nejednat impulzivně a zbytečně neriskujte. Nicméně rozhodně poslouchejte svou intuici, většinou se nemýlí! Snažte se budovat pevné vztahy se svými kolegy, vazby na pracovišti se totiž vyplatí nepodceňovat. Jinak by ve vaší kariéře nemělo letos dojít k žádnému nečekanému zvratu.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Lidi narozené ve znamení Štíra čeká letos rok plný nových zážitků a poznávání. Zapracují především na sobě a tím se zlepší jejich rodinný i pracovní život. Potkají je sice nějaké ty potíže, ovšem ty se jim podaří vyřešit poměrně snadno a bez vážných následků.

Zdraví

Štíři by letos měli především začít více naslouchat svému tělu. Naštěstí je letos nečekají žádné zásadní zdravotní problémy, i když kvůli velmi aktivnímu a nabitému životu může dojít ke zhoršení některých z chronických nemocí, jimiž trpí. Nebylo by proto od věci, kdyby se zrozenci tohoto znamení zamysleli v roce 2019 nad změnou svého životního stylu.

Láska a vztahy

Problémy s partnerem či partnerkou, k nimž jste se koncem roku po delším odhodlávání postavili čelem, se přestávají zdát tak neřešitelné. A věřte, že řešitelné skutečně jsou – uvidíte, že za několik týdnů budete na celou nepříjemnost jen vzpomínat. Zatímco zrozenci některých jiných znamení by se již nadále celou situací nezabývali, Štíři ji jen tak za hlavu nehodí – umějí se z ní totiž poučit a získané poznatky v případě potřeby využijí. A tak vás letos čeká na poli vztahu s partnerem/kou jen málo podobných vyhrocených situací. Nezadaní Štíři prožijí letos velmi aktivní rok – rok hledání. A i když se dlouho bude zdát, že nenese kýžené výsledky, vůbec nezoufejte! Vždyť během tohoto „procesu“ poznáte tolik zajímavých lidí, kteří mohou obohatit váš život, že by byla škoda něčeho takového litovat. A že jste hned nenašli lásku svého života? Nebojte, na sklonek podzimu hvězdy slibují zlepšení i v této otázce.

Kariéra a finance

Sebevzdělávání se promítne i do vašeho pracovního života – snažte se využít každé příležitosti k nabytí nových informací! Pomohou vám při řešení složitých úkolů. Jen si dejte pozor na některé kolegy… Jinak by vás v práci neměly potkat žádné nečekané turbulence.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Pro Střelce byl rok 2018 rokem nabitým událostmi. Ať už těmi radostnými, tak i těmi nepříliš šťastnými. Rok letošní, tedy rok 2019, slibuje určité zklidnění, i když alespoň zpočátku budou ještě přetrvávat dozvuky některých věcí, které se nestihly vyřešit loni. Při vypořádávání se s nimi zkuste občas trochu obrousit svou pověstnou tvrdohlavost – uvidíte, že se i zdánlivě neřešitelné konflikty nakonec vyřeší.

Zdraví

Žádné vážnější nástrahy na vás rok 2019 nechystá, jen si dávejte pozor na přemíru stresu, hlavně v posledních měsících. Nezapomínejte odpočívat, a to i aktivně! Předejdete tak podzimním virózám a nemocem dýchacích cest, s nimiž jste bojovali loni.

Láska a vztahy

Rok 2019 bude pro Střelce v oblasti vztahů rokem příznivým. Jistě, několika neshodám se nevyhnete, ale nepůjde o nic vážného a vše se nakonec vysvětlí. Především konec roku přinese několik nástrah pro vztahy v rodině. Na vině bude hlavně skutečnost, že kvůli vytíženosti v práci vám nebude zbývat na vaše nejbližší tolik času, kolik byste si vy sami i vaše okolí přáli. Letošní rok navíc bude i rokem poznávání nových lidí. Nebraňte se novým přátelům, ale nezapomínejte na ty „staré“. Mimochodem, uvidíte, že zajímaví lidé se dají potkat i tam, kde byste to nejspíš nikdy nečekali…

Kariéra a finance

V oblasti kariéry můžete v první půlce roku 2019 zažít poměrně nečekaný zvrat, který – ačkoli to tak možná na první pohled nebude vypadat – bude ve výsledku znamenat změnu k lepšímu. Červen a červenec pak budou znamenat vrcholy vašeho pracovního života v tomto roce. Naopak konec roku bude, jak už jsme naznačili, poměrně náročný. Budete muset napřít všechny své síly, abyste vše zvládli a vyřešili. Díky vaší houževnatosti a píli se to nakonec podaří.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Rok 2019 bude pro Kozorohy rokem nejrůznějších výzev, a to jak v oblasti pracovní, tak i v oblasti partnerských vztahů. Naučte se více důvěřovat své intuici – jen málokdy vás opravdu zklame. Pokud však odoláte tlakům okolí a budete spoléhat především sami na sebe a svůj vlastní úsudek, bude rok 2019 i rokem mnoha úspěchů.

Zdraví

Neměly by vás letos čekat nějaké zásadní neočekávané změny na poli práce. Především na jaře a na podzim vás váš organismus trochu pozlobí – jarní únavu nebudete zvládat s takovým nadhledem jako jindy a pravděpodobně vás potrápí nějaká ta viróza. Nezapomínejte na pitný režim a naučte se odpočívat!

Láska a vztahy

Partnerské vztahy mohou letos zažít nejednu turbulenci. Ale nemusí to nutně znamenat změnu k horšímu – naopak. Některé události, jež se na první pohled budou zdát složité a vztahu nebezpečné (pozor na červen a začátek července), vaše pouto s partnerem či partnerkou naopak ještě posílí. Pamatujte, že mnoho nedorozumění a následných problémů vzniká kvůli komunikačním chybám, proto se zaměřte právě na oblast komunikace. Pokud nežijete v dlouhodobém partnerském svazku, pak věřte, že letošek může tuto skutečnost od základů změnit. Přátelé vám budou v roce 2019 velkou oporou. Jen pozor na vztahy na pracovišti – ne každému, kdo se tak tváří, jde o vaše dobro!

Kariéra a finance

V oblasti kariéry vás – jak jsme napsali v úvodu – čeká řada výzev, z nichž některé zvládnete s přehledem, jiné vás ovšem potrápí. Zkuste se více zaměřit na to, do jakých úkolů se pouštíte a kolik práce si na sebe nakládáte. Pečlivě vybírejte, na co vám ještě stačí síly, naučte se říkat „ne“ tam, kde si nebudete jistí (vaše silná intuice vám může být výraznou pomocí).

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Zrozenci tohoto znamení jsou známí svou přirozenou touhou po informacích, zvídavostí a nadšením pro nové věci i poznatky. A rok 2019 pro ně bude v těchto ohledech rokem velmi uspokojivým. Získají řadu nových zkušeností, poznají mnoho zajímavých lidí a zažijí vzrušující události.

Zdraví

Vodnáři by měli v roce 2019 přestat ignorovat varovné signály, jež k nim vysílá už delší dobu jejich organismus, a pokusit se zatím drobné potíže řešit. Mohlo by se totiž stát, že neustálé přecházení menších problémů může vyústit v závažnější onemocnění. Myslete více na sebe!

Láska a vztahy

Květen a červenec budou Vodnářům v roce 2019 opravdu přát – mohou očekávat radostnou událost, která posílí jejich vztah s partnerem či partnerkou, ti nezadaní by se pak měli rozhlédnout okolo sebe, možná zjistí, že je v jejich blízkosti člověk, který v jejich životě může být něčím víc, než je nyní. Vodnáři jsou oblíbenými společníky a díky své bezprostřednosti a komunikativnosti k sobě přitahují spoustu lidí. Snadno získávají přátele, okruh jejich známých se rychle rozrůstá. Proto se občas stává, že mohou zapomínat na ty kamarády, kteří jim byli dříve velmi blízcí. Zkuste se tento rok zaměřit nejen na nové známé, ale nezanedbávejte ty „staré“. Zvedněte telefon a uspořádejte třeba malý sraz s bývalými kolegy či spolužáky! Několik nástrah rok 2019 chystá v oblasti rodinných vztahů. Především únor bude hodně náročným. Zkuste nebrat všechno tak vážně a pokuste se o nadhled – případné konflikty se vám budou řešit mnohem snáze. I když bude začátek léta příznivý pro lásku, v práci nebudete během těchto měsíců zažívat právě nejšťastnější období.

Kariéra a finance

Několik turbulencí se vaší kariérou prožene rovněž na podzim (pozor na listopad), ale váš vrozený optimismus vám je pomůže překonat. Nezapomínejte, že ne každá změna musí být k horšímu.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Pro Ryby bude rok 2019 především rokem, v němž se jejich život bude točit především okolo vztahů. Změny v osobním životě sice nebudou nijak převratné (přinejmenším nebudou nečekané), nicméně budou vyžadovat všechny diplomatické schopnosti, jimiž se Ryby pyšní.

Zdraví

Ryby by si letos měly dávat pozor hlavně na nejrůznější poranění. Rozhodně byste neměli přepínat své síly. Především letní měsíce budou pro váš organismus znamenat určitou zátěž, proto nezapomínejte na pravidelný pohyb a pitný režim. Pokud si nejste 100% jistí svým zdravím, nedoporučujeme letos zkoušet příliš adrenalinových sportů.

Láska a vztahy

Jak již bylo řečeno, právě oblast vztahů bude pro Ryby letos oblastí dominantní. Vztah s partnerem či partnerkou sice nebude po celý rok pouze idylickým (pozor především na srpen a září, kdy se naplno projeví hlavně vaše přirozené sklony k žárlivosti), ale události, které ho zasáhnou, jej o to více posílí. Zrozenci, kteří nežijí v dlouhodobém svazku nebo jsou single, budou mít letos spoustu příležitostí k prohloubení vztahů či nalezení partnera (partnerky), bohužel budou mít tendenci tyto příležitosti promarnit. Nezapomínejte, že strůjcem svého štěstí jste vy a že občas nezaškodí slevit ze svých vysokých nároků a dát šanci i člověku, kterého byste za jiných okolností spíše přehlédli. Velkou výzvou budou vztahy v rodině, především máte-li děti narozené ve znamení Štíra nebo Blížence. Na druhou stranu je tento rok nakloněný vyřešení dlouhodobých sporů v širší rodině. A právě vy můžete být prostředníkem, který k opětovnému urovnání starých konfliktů a křivd významně přispěje! Také mezi přáteli budete mít velkou oporu, dokonce ji získáte tam, kde byste ji nikdy neočekávali, od člověka, který byl dosud spíše odtažitý a kterého uvidíte v novém světle. V dubnu ovšem počítejte s poněkud napjatými vztahy s jedním z kolegů. Naštěstí nepůjde o žádný závažný konflikt.

Kariéra a finance

Události z osobního života letos lehce zastíní ty z oblasti vaší kariéry. Ovšem to neznamená, že u Ryb v pracovním procesu nedojde k žádným důležitým změnám! Nemusíte se však bát, především pokud podnikáte. Čekají vás nové, zajímavé příležitosti, které by byla škoda nevyužít! Jste-li zaměstnancem, také na vás čeká řada výzev, které mohou významným způsobem posunout vaši kariéru. Nebojte se riskovat, ale dejte si pozor na nejrůznější našeptávače. Spoléhejte se při rozhodování kromě sebe především na lidi, jimž skutečně důvěřujete.

Týdenní a měsíční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat