Diskuse na téma řídké obočí

Zdravím :-) Vím, že to bude asi znít zvláštně... ale poradil by mi někdo s tím, jak by se dal podpořit růst obočí? Vytrhala jsem si ho párkrát opravdu na teňoučko a teď nechce vůbec dorůst... :-/ Předem díky.

Anita 27.02.2023

Opravdu skvěle účinkuje přírodní sérum na obočí deNatura. Mají i sérum na řasy a oboje je super. Řasy i obočí mi co to používám vyrostlo a zhoustlo. Navíc nic neriskujete když ho vyzkoušíte protože garantují vrácení peněz když nebudete spokojené :)

Pavlata Anita 28.02.2023

To zní báječně za jak dlouho ti takhle vyrostlo?

Anita Anita 18.03.2023

Je to kúra na tři měsíce, já ale viděla rozdíl už tak po týdnu a po měsíci už to byl opravdu velký rozdíl :)

Romana 07.02.2023

Já pro zhuštění obočí i řas používám ricinový olej...je opravdu výborný: https://www.notino.cz/purity-vision/bio-ricinovy-olej/

Lenka 09.12.2019

Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost s tuzkou na oboci, ktera je z vegansky?

Diana 16.07.2019

Taky mám bohužel řídké obočí, s čímž už jsem se teda smířila a nejvíc jsem si oblíbila tady tu tužku, kterou si obočí dokresluju :) www.notino.cz/makeup-revolution/duo-brow-definer-precizni-tuzka-na-oboci plus to pak zafixuju gelem a obočí je na světě :)

Kajka Diana 24.09.2019

Já bych chtěla hrozně vyzkoušel nějaký barvící gel, protože se mi líbí, jak se těm holkám co to používají to obočí leskne, ale absolutně nevím jak by to mohlo vypadat a kde to sehnat.

Renča 12.12.2015

O riciňáku už jsem už slyšela, prý je dobrý i an řasy.

Rozmarýna 05.12.2015

Když mě začalo řídnout obočí, tak jsem chtěla zkusit něco levnějšího než séra, tak jsem mrkla nejdřív po ricinovém oleji, koupila jsem si tady tento http://www.parfums.cz/saloos/vegetable-oil-ricinovy-olej/ a zatím se daří. :)

mandarinka 25.11.2015

Nad nějakým sérem jsem uvažovala, ale některé mi přijdou drahé. A u těch levnějších nevím zase. Dívala jsem se právě na parfums stránkách a je jich spoust, potřebovala bych nějakou radu, kteér vybrat.

Emilka 20.11.2015

Taky mám problém s obočím, poslední dobou mi moc vypadávalo a dokreslování už taky není ono. Asi vyzkouším ten ricinový olej. Nebo máte některá zkušenost s nějakými séry na obočí? :)

agátka Emilka 20.11.2015

Na jaře jsem měla problém s vypadáváním řas a sérum pomohlo... na parfums jich mají dost, tak se mrkněte: http://www.parfums.cz/search.asp?exps=s%C3%A9rum+na+%C5%99asy za sebe můžu doporučit Evelin, které mi pomohlo. :)

Jitka agátka 04.12.2015

Jo, o Evelin jsem slyšela, že je ještě dobrá znača. Já ale používám toto sérum, polovinu už mám pryč a řasy přestaly padat a rostou nové. :) http://www.parfums.cz/lbiotica/active-lash-aktivni-serum-na-rasy-a-oboci/ ;-)

přesně tak, v obchodě jsou o pát desítek korun dražší, takže jen přes parfums.cz :) už mám doma pěknou sbírku těchto olejíčků. :-p

míša 18.10.2015

Ahoj, já na obočí používám ricinový olej, vždy nanesu na noc kosmetickým kartáčkem. Výsledky se dostaly teda až po pár měsících, ale obočí drží nakonec. :-D Konkrétně používám značku Saloos, mají celkově dobré i další oleje. Jen v obchodech jsou trochu dražší, takže doporučuji objednat třeba z parfums.cz při osobním odběru teda. :-)

kikina míša 14.11.2015

také používám na obočí riciňák od saloos a nakupuji na parfums. :) už jedu druhou lahvičku a řasy mám pěkně husté a hlavně tolik nevypadávají při odličování.

Sandra 29.06.2015

Juuu, holky, taky o těchto sérech přemýšlím. Je skvělý, že vám pomáhaj. Nebudu víc zahálet a váhat a objednám si je. Máte je ze stránek revitalashczech.cz nebo odněkud jinud?

Kajolla 28.06.2015

Magdalenko, velmi děkuji za radu! Sérum opravdu pomáhá! Výsledek je už po pár týdnech pěkný! :-) Uvažuju i o advanced séru na řasy, když vidím, že to na obočí funguje... Aspoň bych se zbavila neustálého chození na doplňování umělých.

Nezní to nijak zvláštně, či divně ;) z vlastní zkušenosti ti možu doporučit výživové sérum na obočí revita brow od revitalash. Vždycky sem trpěla tým, že sem měla řídké a slabé obočí a teďka ho mám krásné. Je fakt viditelně hustější. Tak ho možeš taky zkusit. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat