Diskuse na téma příčesky

25. 05. 2015 | Hubnutí

Ahojky:) ráda bych pořídila příčesky ale moc se v tom nevyznám, nevím jaké zvolit.Chci to jen na příležitostné nošení.Budu ráda když někdo zkušený napíše nějaký tip. děkuju

Verča 09.10.2023

Holky, od https://www.clip-in-vlasy.eu/ pokukuju po culíku. Chci se zeptat, jak dlouhé musím mít svoje vlasy, aby šel culík připnout?

Ivana 11.10.2022

Já asi úplně příčeskům neholduji, ale mám vyzkoušenou metodu clip - in pásků, které vlasy krásně zahustí a prodlouží a není to trvalé. Takže se to jednoduše nandá a sundá a není k tomu potřeba nikdo další na pomoc

Mirka Ivana 28.04.2023

Tak já teda clip in taky beru jako příčesky :D ale to je jen věc názoru a názvu :D Clip in jsou jinak za mě perfektní, super, mám je ráda, nosím je denně.

Hanny Ivana 30.05.2023

Ivano, já jsem se chtěla zeptat na to, zda ty pásky nezatěžují vlasy?

Danny Ivana 03.07.2023

Já si clip in vlasy kupuju od https://www.clip-in-vlasy.eu a musím teda říct, že jsou super. Ne, vlasy vůbec nezatěžují. Je to šetrná metoda prodloužení vlasů. A není trvalá, takže obměna možná :)

Hella 16.04.2018

Tak já dala holky na váš tip a obkjednala ty clip iny z www.clipinhair.cz. Děkuji za doporučení. Jsem velmi unešená. Škoda, že jsem o nich nevěděla už dřív.

Luissa 14.03.2018

Já si koupila culík na www.clipinhair.cz. Dělám si z něj do práce takový hutný drdol. Ze svých vlasů bych ho tak těžko udělala. Nasazuje se úplně lehce, není s tím vůbec žádná práce.

Janča Soukalová 20.03.2017

Já si objednala clip in vlasový příčesek - clip in rychlopás na clipinhair.cz.Sada obsahuje: 1 vlasový pás a na nich je 5 clip sponek. Díky tomuto clip in pásu jsem získala luxusní hřívu s velkým objemem a dělá mě to více ženou. Jsem moc spokojená.

Růženka Halamíčková 15.03.2017

Já se bavím hodn ráda, ale s vlasy jsem měla vždy problém. Jsem chemická blondýna a jak své vlasy furt dokola barvím, mám je nechutně zničený. Proto jsem si koupila příčesky, novou metodu clipů na vlasy.mají na konci ty jednotlivé pramínky vlasů sponku, tu připnu ke svým konečkům vlasů. Ty pásy vlasů jsou různě široké a různě dlouhé. Objednala jsem je na clipinhair.cz.Pozor, už jsem ty klipy i barvila, protože jsem si omylem koupila jinou svou barvu vlasů a dopadlo to dobře.

Nuninka J 14.02.2017

Měla jsem spoustu různých příčesků, ale nakonec se mi nejvíc osvědčily pohé klipy do vlasů. Pohodlně si je doma jednoduše nasadíte během pár minut a účes je hotov. Lehce se pak dají večer znovu sundat. Já je objednala na clipinhair.cz

Rulanda 08.01.2017

tak ty clipy do vlasů jsem si na clipinhair.cz taky objednala a nelituji. Fakt to na vlasech super drží a vypadá to dobře. Do společnosti se dá udělat velmi rychle krásný účes. Díky tady za tip.

Sára Rulanda 11.01.2017

Já na tyhle clipy nedám dopustit. aj se nosit kamkoliv. Příroda mě krásnými vlasy neobdařila. Jestli si je budete kupovat, už rovnou kupte pravé lidské vlasy a přímo naše evropské. Já je třeba objednala na clipinhair.cz.

Moninka 19.12.2016

mohu doporučit zaručený super fígl. Na clipinhair.cz jsem si zakoupila pravé lidské vlasy. Jsou to takové klipy, které si velmi snadně připnu na své vlasy a účes je hotov. Jakmile přijdu domů z večírku, klipy pak lehce sundám.

Denda 15.04.2016

ty jo to je fajn to kdybych věděla tak bych si tam poprvý taky zašla..já si teď chci koupit clip culík tak jsem si taky už vyhlídla na tom eshopu www.clip-vlasy-levne.cz mají tam fakt dobrý výběr i ceny

Tana 14.04.2016

Aha tak to mě nenapadlo, tak to tam zajdu díky moc :)

anastaziaa 12.04.2016

Já měla podobný pocity takže jsem zašla na pobočku v Brně - když se podíváš na ty stránky www.clip-vlasy-levne.cz tak to tam najdeš…a oni mi je nasadili a ukázali co a jak, vše vysvětlili bylo to moc fajn. Teď si je zvládám za pár minut nasazovat sama - není to nic složitýho ale když si nejsi jistá je fajn využít téhle možnosti :o)

Tana 11.04.2016

Holky chtěla bych zkusit clipy ale mám starch že si to nedokážu pořádně nasadit a budu vypadat blbě, vy jste to hned zvládli sami aby to vypadalo dobře?

anastaziaa 28.03.2016

Taky mám clip iny odtud www.clip-vlasy-levne.cz a jsou skvělý protože jsou z pravých vlasů takže vypadají přirozeně a můžu s nima dělat co chci a za tu cenu - paráda :o)

Žaneta 17.03.2016

Jasný díky Lenti já už vybrala a před chvílí i objednala z těch clip vlasů levně jak si psala a njeodolala jsem a objednala si rovnou i culík, ať to můžu obměnovat, už se nemůžu dočkat až je zkusím. :o)

Lenti 14.03.2016

Já mám z pravých vlasů myslím že je to lepší protože vydrží napořád a můžeš je upravovat jak se ti chce a tady na tom shopu jak jsem psala je mají za dobrou cenu takže to za to stojí

Žaneta 12.03.2016

Lenti vypadá to moc hezky ty clip iny, ty máš z pravých vlasů nebo umělý?

Lenti 24.02.2016

Tady http://www.clip-vlasy-levne.cz/ mají nejlepší výběr a ceny, já mám od nich jak culík se skřipcem tak klasické clip iny a jsem moc spokojená. Nasazený je mám hned a můžu si je žehlit, kulmovat, dobarvovat protože jsou z pravých vlasů, paráda!

Mirka 24.08.2015

Co se lépe připevnuje, simply perfect nebo easy clip in?

Karolína Mirka 26.08.2015

to záleží na vás. Tady máte metodu simply perfect http://www.humanhair.cz/7-simply-perfect je tam i odkaz na video s návodem jak to připevnit. A tady máte easy clip http://www.humanhair.cz/8-easy-clip taky s návodem.

Aneta Pozdílková Karolína 22.02.2017

Já bych koupila klipy na clipinhair.cz.Nabízejí garanci nejvyšší kvality vlasů za nejnižší cenu na trhu. 100% lidské vlasy evropského typu. Veškeré zboží z nabídky mají skladem. Doručení do 24 hodin. K objednávce celých clip in setů jsem dostala jako dárek ZDARMA sadu clip sponek, které prodlužují životnost vlasů, a moderní silikonové hodinky. Opravdu dobrá akce.

Karolína 17.06.2015

Já mám z humanhair také clip iny, ale mě je vždy někdo připevňuje.Ale to je jen z pohodlnosti :) Zvládnu to i sama když na to přijde.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat