Diskuse na téma Kde koupit bavlněný věci?

23. 07. 2018 | Móda

Ahoj holky, potřebuju si koupit nějaké nové věci… Trochu jsem zhubla, tak si potřebuju obměnit šatník. Můj problém je, že jsem vysazená hlavně na bavlněný věci… Kde kupujete?

Maruška 19.10.2023

Čau holky, sháním na zimu beránkovou teplou mikinu z mikroplyše, koukala jsem na MK Lůžkoviny, líbí se mi jejich design a vypadají kvalitně za dobrý ceny, co myslíte, máte vyzkoušeno někdo?

BáraDivá Maruška 23.10.2023

Já ji mám doma, je boží. Kvalita super, krásně hřeje, oversize střihy jsou hrozně fajn, hezky zahřejí, nikde netáhnou, neobepínají, za mě super, doporučuju. Myslím je mají i s nějakou slevou teďka, tak koukni.

Verča 05.04.2019

Ahoj všem, potřebuju poradit. Chci chlapovi koupit nějakou pěknou košili. Kam mrknout, kam zajít? Nebráním se ani e-shopu, pokud to budou kvalitní kousky…

Barka 26.08.2018

Aha, super… Hele, já krom toho, že hledám fakt kvalitní bavlněný věci, tak taky hledám trička pro dlouhány? Můj taťka je šílenej dlouhán a my s mamkou vždycky lítáme a nikdy žádný padnoucí a kvalitní tričko nemůžeme sehnat…:/ Myslíš, že třeba i tohle to cistytriko.cz má?

Johana Barka 24.09.2018

Ano ano, to je u nich super. Opravdu to tam seženeš :) Jinak mají tam krásný polo https://www.cistytriko.cz/panske-polokosile/ Ty já teda kupuju jenom tam, protože tam je to fakt kvalita.

Wendy Johana 25.09.2018

Hele a ještě se zeptám... Jak je to u cisty triko.cz s velikostma? Sedí dobře? Nebo jis třeba musela měnit?

Ewa Wendy 04.03.2019

Já jsem nikdy problém neměla. Vždy jsem se orientovala podle jejich tabulek a podle nich taky vybírala a vždy vše sedělo.

Lili 24.08.2018

Ahoj, já když tak něco potřebuju, tak si docela i cáruju po městě, nevadí mi to. Ovšem jako co se týká bavlněných věcí, tak to se nijak nezalamuju, stejně v obchodech čistou bavlnu neseženeš, všechno je to s přímesí. Takže bavlněný věci nakupuju na https://www.cistytriko.cz/. Tam jsem teda moc spokojená!


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat