Diskuse na téma Digestoř - ano x ne?

Dámy, mám dotaz... Co si myslíte, je digestoř v kuchyni nezbytností?

Čekanka 29.09.2019

Je super, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Zrovna teď tohle aktuálně řeším… A jako musím teda říct, že ten https://www.airforce-eshop.cz/ mě zaujal velmi. Jaká je její životnost?

Ester Čekanka 22.11.2019

No, já mám tuto značku už dlouho a zatím je senzační, nebyl jediný problém. Navíc, je tam záruka a u toho airforce-eshop.cz mají perfektní lidi, co tomu rozumí a poradí to s výběrem tak, aby sis koupila to, co ti bude vyhovovat.

Janina 26.09.2019

Co se týká digestoře, tak já osobně preferuji kvalitu na úkor ceny. Jsem ochotna si v tomto ohledu i připlatit. Pokud by někdo chtěl tip na italskou kvalitu, pak doporučuji zn. Airforce.

Simča 24.06.2019

No, kuxus, to vidím. Cena je docela vysoká? Čím to je? Jsou to opravdu kvalitní kousky?

Milena 27.04.2019

Ahoj, no to záleží. Na trhu je digestoří spousty, opravdu celá řada... Nevím, jakou máš představu. Ale já teda stoprocentně doporučuji se podívat třeba na tyto italské kousky. Je to skvělá a spolehlivá značka. Je to už opravdu luxus, který ale za ty peníze stojí. https://www.airforce-eshop.cz/

snany 27.01.2019

Ano, ale ne cirkulační

Nina 26.01.2019

Mileno, díky moc za info. Já to právě taky tak vidím. Jakože na trhu je toho fakt hodně, ale aby to bylo kvalitní, že jo :/ Tak jsem se na airforce shop koukala a tam mají teda moc pekný kousky a k tomu i ta cena ok. Jen, kdybych se tak s někým mohla poradit... Sama mám strach, že nevyberu ten správný kousek...

Eliška Nina 25.02.2019

Hele, tak víš co, tak jim zavolej. Na https://www.airforce-eshop.cz mají uvedený kontakt. Já jsem to tak třeba udělala a jsem ráda, protože jejich pracovník mi poradil úplně se vším! Jako bez něj bych tu objednávku toho správnýho kousku nedala dohromady...

Wanda Eliška 31.03.2019

Eliško, děkuju za info. Udělala jsem to tak a s výběrem jsem nadšená. Pán z airforce-eshop.cz mi se vším velmi ochotně poradil, až jsem byla jeho vstřícným přístupem mile překvapená. Ještě jednou moc díky.

Nina 24.10.2018

Je super, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Zrovna teď tohle aktuálně řeším…

Lenny Nina 15.11.2018

No a vybrala sis už nějakou? Nebo pořádáš, hledáš?

Nina Lenny 06.12.2018

Ne. Já ani nevím, jakou značku, prostě nic. Já jsem si nemyslela, že to bude takový problém. Na trhu je toho spousty a já fakt nevím, kam a po čem sáhnout.

Milena Nina 17.12.2018

Nino, máš pravdu, je toho fakt hodně. Ale je třeba se dívat na kvalitu. Jako seženeš levný kousky, to jo, ale kvalita pokulhává. Mě osobně se třeba osvědčila tato značka https://www.airforce-eshop.cz. Tak zkus hodit voko, no :)

Elena 23.10.2018

Pro mě tedy ano. Osobně preferuji kvalitu na úkor ceny. Jsem ochotna si v tomto ohledu i připlatit. Pokud by někdo chtěl tip na italskou kvalitu, pak doporučuji zn. Airforce.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat