Diskuse na téma Jesličky Trojská labuť

13. 04. 2020 | Předškoláček

Dobrý den, mám dotaz především na pražské maminky. Budeme se v srpnu stěhovat do Prahy a potřebovala bych dcerku umístit do jesliček. Dívala jsem se na internet a zaujala mě zatím Trojská labuť. Nemáte zde některá umístěné dítě popřípadě pokud máte i jiné tipy, kde jsou jesličky a jste spokojené budu jedině ráda :)

Lenka 07.10.2021

je možné aby dcera nastoupila jen na 3 dny v týdnu nebo to funguje stejně jako ve státní školce a dítě tam musí od pondělí do pátku ?

Markéta 05.10.2021

Dceru v Trojské labuti mám a byla to výborná volba. Měla jsem obavy, aby to zvládala, ale od první chvíle, co jsem ji tam dovedla, tak jsem měla dobrý pocit, protože učitelky se jí hned ujaly, seznámily ji s dětmi aby se hned zapojila.

Simona 19.08.2021

Nechám ti tady odkaz na školku, kde mají ještě jesličkách poslední volné místo, nástup je od září, což si myslím, že je super ne ? :) www.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/

Drahuš Simona 05.09.2021

Dcera už je přijatá, takže děkuji moc :). Bylo to fakt narychlo. Zatím jsme obě nadšené, chodí domů plná dojmů a program mají opravdu nabitý :)

Drahuš 29.07.2021

Nevíte jestli přijímají i děti v průběhu školního roku ? Původně jsme soukromé zařízení nechtěli, ale jelikož nám dceru nevzali do státní školky a já musím nastoupit do práce, tak to budu muset vyřešit soukromou školkou, tak marně hledám, kde mají ještě volnou kapacitu :(

Eva Drahuš 04.08.2021

Přijímají většinou soukromé, ale jestli se ti dceru nepovedlo umístit, tak si zkus zavolat do Trojské nebo Průhonické labutě, tam ještě pár volných míst mají jestli jsi z Prahy nebo okolí.

Jana 03.05.2020

Na kolik tady ta soukromá zařízení přijdou ? Navíc pokud se tam ještě vyučuje v angličtině ?

Nikola Jana 27.01.2021

To Jani záleží na tom, jak často tam dítě chodí a jestli navštěvuje nějaké kroužky :)

Jana Jana 05.07.2021

Prošla jsem si stránky a mají tam dostupný ceník, ale hlavně mají ještě volná místa ! Takže tam budu ve středu volat jestli nám Vojtu ještě vezmou www.trojskalabut.cz/ceniky/cenik-jesle/

Nikola Jana 07.07.2021

Dcerka sem taky chodí, tak snad buedte mít štěstí, je to opravdu super školka.

Nikola 29.04.2020

Za sebe můžu doporučit Trosjkou labuť, ale školku, byli jsme se tam na začátku roku s manželem podívat, protože se chceme dát dceru a byli jsme nadšení. Hlavně to jak ti špunti mluví anglicky, to je fakt pecka ! :)

Denisa 28.04.2020

Kamarádka tam dává syna 3x týdně a je velmi spokojená. Pokud v září budou tato zařízení otevřená tak si myslím, že trojská labuť je dobrá volba.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat