Diskuse na téma Oriflame - Ecobeauty

V aktuálním katalogu Oriflame je nová řada krémů Ecobeauty (denní, noční, oční) Máte s nimi nějaké zkušennosti, používáte ho už některá? Mám info, že se řada bude dobudoucna rozšiřovat např. o podkladové krémy a další výrobky.

Majdalenka 02.04.2021

Taky ji nemusím... No a ty máš jakou oblíbenou značku?

Madlina Majdalenka 29.09.2021

Mně Ori nevadí, pár věcí od nich mám.

Erikoska 01.04.2021

Oj, tuhle značku nemám ráda :( Jako jasně, určitě si najde svoje přínivce, ale já ji teda nepreferuju. Mám raději jiné značky s komstickými produkty :)

ElaKrej 26.11.2018

Nemám bohužel zkušenost, ale obecně Oriflame nemusím kvůli stylu jejich propagace a prodeje.

Laugher 05.01.2017

Určitě doporučuji. Koupila jsem si oční krém a jsem spokojená. Je lehký a bez parfemace. Na krabičce uvádí 99,8% přírodních složek. Mám v plánu postupně vyzkoušet i denní a noční krém

Jana 21.12.2016

Zakoupila jsem si olej a denní krém. Jsem žena starsiho věku - 60 let a krem je pro mojí smišenou pleť moc vysušujici. Olej je přímo vynikajici. Na kosmetice mi bylo receno abych v tomto rocnim obdobi oblicej promazavala, ze je plet moc vysusená, jelikoz se pleť snazi mastnotu nahradit a pak se pory ucpavaji. Tento olej pouzivam namisto nocniho kremu a je to bomba.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat