Diskuse na téma Jaký vybrat šperk k šatům??

24. 11. 2012 | Svatba

Už mám vybrané šatečky ale pořád nevím jaký k nim zvolit šperk tak mi pomozte*1* http://satyprotebe.cz/svatebni-saty/361-svatebni-saty-magnelie.html dávejte jsem prosím návrhy a vaše názory *1*

Nikola 19.08.2022

Já jsem si šperky k šatům vybírala tady na tom eshopu https://www.olivie.cz/. Nechtěla jsem nic předraženého a vybírala jsem tak, abych šperky vynosila i potom, což se mi podařilo :)

Denisa Nikola 25.08.2022

Jako šperky mají fakt pěkné a ceny taky top, ale jak jsou na tom s kvalitou?

Nikola Nikola 13.09.2022

Šperky jsou stříbrné a ošetřené tak, aby nezměnili barvu. Některé jejich prstýnky mám víc jak 3 roky a ne poznala by si to na nich :). Tady tento nosím každý den a dělá mi pořád parádu a dost často se mě na něj někdo ptá odkud ho mám https://www.olivie.cz/3788-stribrny-prsten-zlata-korunka/

miška4 17.04.2021

Já měla odtud https://www.bewooden.cz/drevene-sperky/sety-sperku/ ženich od nich měl dřevěného motýlka a kšandy, vypadalo to nádherně :-)

Sandra miška4 20.04.2021

Mají krásný šperky, ta kombinace kov a dřevo je krásná. Děkuju za super tip :)

miška4 miška4 22.04.2021

Není za co, ráda jsem poradila :-)

Laugher 08.02.2017

Mne se líbí tento náhrdelník s náušnicemi

mariana 25.08.2016

Hmm, tak odkaz asi už nefunguje, takže netuším, jaké šaty máš vybrané. Já třeba měla jenom k šatům tyhle briliantové náušnice, které jsem dostala od rodičů k třicátým narozeninám http://www.prsteny.cz/nausnice-l017 a pak už nic, jen vlastně zásnubní prsten. Nikdy jsem nebyla zastáncem hodně šperků a nejhorší mi přijdou na svatbu takové ty sady z bižuterky - náušnice, náhrdelník a náramek. Je to zbytečně laciné a myslím, že nevěsta nemusí být nějak přeplácaná. Měla jsem perfektní účet, makeup a nádherné šaty, tak proč to něčím kazit :) A pak už mi na prsteníček přibyl jenom snubní prstýnek :)

Karel mariana 12.11.2018

Vyplatí se svatební šaty kupovat? Nebo je lepší si je půjčit?

Martina Karel 16.11.2018

Asi půjčit, koupení svatebních šatů by vás vyšlo hodně draho… Já jsem si v Praze půjčila svatební šaty a ve svatebním salonu mají opravdu velký výběr.

Karla Martina 20.11.2018

A ve kterém svatebním salonu v Praze jste byla?

Martina Karla 21.11.2018

Byla jsem ve svatebním salonu https://www.nuance.cz/ podívejte se na jejich šaty co mají na stránkách.

Karin 15.10.2015

Dekuji, ty tam nakupujes casto?

Nelka 09.10.2015

Ahoj, tohle uz taky resime, nasla jsem nato dobrou stranku izlato24.cz, juknete tam, treba to nekomu pomuze pri rozhodovani a vybirani

Karin 28.09.2015

Ja mam omezenej vkus na sperky. nevybiraji se mi lehce. malokdy se mi neco zalibi. potrebuji mit sperky nadcasove a s nadychem luxusu.velkym nadychem luxusu, ale ne kíč. moc se mi libi Rydl, ovsem ze ne vse, ale mnoha jeho kousku su nadcasove a vedela bych je nosit a vim ze to jsou kousky, ktere když o xy let po mne zdedi dcery budou to krasne luxusni vkusne sperky :)

Katka 27.09.2015

My jsme si kupovali snubní prsteny od Rýdla a rovnou jsem si tam zakoupila i šperky a dokonce jsem si dokoupila i korunku k závoji :) Prstýnky máme naprosto jednoduché a prisôsobila jsem si k tomu i náušnice. Uvidíme jak se to celé bude líbit hostům. Doufám jen v jediné, že se všichni pořádně zabaví a budou ještě dlouho vzpomínat na naši svatbu :)

yana 29.07.2015

mně se nejvíc osvědčilo nakupovat šperky na fleru, mám ráda originální šperky, které nikdo jiný nemá a holky jsou moc ochotné a na přání udělají cokoli, klidně i podle fotky šatů, jen si vyberete od kterého prodejce vám nejvíc sedí styl a už jen počkáte na výrobu :-)

Magdus 29.07.2015

ja jsem objednavala sperky jedine z izlata24 a kdyz jsem se chtela srkze neco poradit tak tam maji na strankach primo chat kde si muzete nechat poradit primo online :) se vsim jsem byla spokojena moc

evik 06.01.2015

Šperky vždy kupuju přes http://www.hyperzbozi.cz/sperky - úplně jiné ceny než v kamenných obchodech! :)

tak ty jsou fakt krásné.Asi bych k nim nedávala nějaký masivní šperk, šaty jsou samy o sobě už zdobené,takže by to bylo už přeplácané.Záleží taky na tom,jak budeš mít učesané vlasy.Jestli nějak volně rozpuštěné nebo třeba do drdolu nebo máš vlasy krátké.Mě se třeba strašně líbí tyhle náušnice http://www.sgallery.eu/thomas-sabo/nausnice-h1751-051-14, ale pro šaty já sama ještě nejsem definitivně rozhodnutá,takže nevím jestli je k nim budu mít.Pokud nechceš bižuterku,tak bych vybírala i podle toho,aby se daly šperky nosit i normálně a neležely ti zbytečně doma

klarkac 26.11.2012

mě taky právě, přála jsem si jako malá mít takové šaty :-) ta sady je opravdu pěkná, ale celkem drahá pro :-/ ale zas bych to asi vynosila i normálně kdybych to koupila a můj brzo už manžel mi řekl, že si mám vybrat šperky jaký chcu ;-)

valinka 25.11.2012

ty jsou překrásný...strašně se mě líbí když jsou šaty bez ramínek <3 klidně bych k tomu volila tu sadu,...ty první dva obrázky...ale i ty modrý nejsou špatný a spoň budeš mít něco modrého :-P ale koukni na stranku mogati-diamonds mají tam opravdu krásný šperky :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat