Diskuse na téma Biopron 9

"Zdravím, snažila jsem se zde najít nějaké informace o přípravku biopron, což by měly být probiotika pro dospělé, ale bohužel tu nic takového není, tak jsem téma vytvořila. Zajímá mne to z toho důvodu, že svým dětem dávám už nějaký čas biopron méďu, který jim hodně pomáhá hlavně co se imunity týče, proto bych chtěla i nějaký přípravek pro dospělé a našla jsem od biopronu právě tuhle devítku, ale zase mám obavy, aby přípravky pro děti, které fungují skvěle, fungovaly i pro dospělé, přestože jsou od stejné firmy. Proto mě zajímá, zda s ním nemáte někdo zkušenost...? Předem díky za odpověď."

Tichavka 21.02.2024

Já je používala dřív, ale s touhle 9 asi zkušenost nemám. Teď posledních 6 měsíců používám probitika od king ray, kupuju tady https://www.kingrayshop.cz/swedish-nutra-2 a cítím příjemnou změnu. Začla jsem brát hlavně kvůli hormonální nerovnováze (nerozumím tomu, ale gynekoložka mi poradila začít hlavně probiotiuky, že to ovlivnuje hormony hodně) :D

Róza 27.03.2022

Tip na kvalitní probiotika vítám.

Jarka 26.03.2022

Nedávno mě u  Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od Naturevia. Doma při porovnání krabiček  jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.

Monika 24.03.2022

Všimla jsem si, že jsou nově na trhu desítková balení Laktobacilů atb. To je super, protože stačí koupit jedno levné balení a nemusím schovávat zbytek z velkého. Navíc toto balení je v blistru a ne v kelímku, takže se vejde pohodlně i do kufru na dovolenou

Klára 20.03.2022

Zkuste si je porovnat třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.

Zlata 13.03.2022

Imunita souvisí se zdravým zažívání a správnou funkcí střev, proto užívám na jejich posílení přípravek Laktobacily 5 Imunita od Naturevia.

Lucie 04.08.2019

Vyzkoušejte spíš tohle https://www.naturevia.cz/naturevia, řekla bych, že jsou kvalitnější.

Hanka Lucie 09.12.2021

Souhlasím s tebou Lucie, také mám raději tyto.

Světlana Kůsová 12.03.2019

Za sebe mohu doporučit NutraBonu Symbu - pro dospělé i pro děti. Přípravek je je dokonale vyvážený co do účinných složek, i nutričně. Obsahuje probiotika i prebiotika - inulin (vlákninu). Probiotika jsou ošetřená biotechnologickým postupem výroby - mikrokapslemi, které se rozpouští až ve střevě, takže je zachována vitalita bakterií. Výrobek obsahuje další prospěšné složky - betaglukany, kyselinu listovou, vitamíny řady B. Bereme ho celá rodina a širší okolí. Pro další informace mi zavolejte na 731913460

Linda Světlana Kůsová 30.09.2020

ono probiotika jako celek jsou pro naše moc potřebné. je to základ naši imunity. Bereme je pravidelne (děti i my rodiče)

martina 23.06.2016

myslíte tohle https://www.czlekarna.cz/8594024761211-biopron-forte-tob-10 ?

Nina 17.11.2015

Ahoj, mně Biopron 9 doporučila doktorka, když jsem byla těhotná a kolem mně řádila nepříjemná střevní chřipka, na kterou jsem hrozně náchylná a vždycky mám nejhorší průběh z celé rodiny, tak jsem se bála, abych nějak neohrozila miminko. Nevím, jestli jsem měla nějakou lepší imunitu jako těhotná, nebo to bylo tím Biopronem, ale ta střevní chřipka se mi tehdy vyhla. Takže za sebe chválím.

Jarka00 28.04.2013

Ahoj. My celá rodina používáme právě na imunitu probiotika od biopronu. Dětem dávám laktobacilky a já sama beru biopron 9. Nejdřív jsem je začala dávat dětem, protože když začaly chodit do školky, tak to byla hrůza. Ale tak to už bývá. Po nějaké době jsem opravdu viděla zlepšení, děti nebyly tak často nachlazené a nemocné jsou jen občas. Takže jsem se rozhodla, že si koupím i něco pro sebe. Biopron 9 beru pravidelně a nejel, že mám pevné zdraví, ale prospívá to i vyprazdňování, se kterým jsem měla dříve často problémy. I když zase nemůžu tvrdit, že ti to 100 procentně pomůže. Ale co jsem pročítala diskuze, tak si biopron dost chválí.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat