Diskuse na téma Permanentní make-up

Dobrý den, delší dobu přemýšlím, zda se ptát, ale zkusím to. Zajímá mě problematika permanentního make-upu. Obočí, linky, rty – máte s tím některá zkušenost? Jak dlouho to asi vydrží?

Denča 22.05.2023

Holky a co používáte na hojení? Já jdu teď na obočí a chtěla bych něco přírodního na hojení, co máte ověřené?

Venca Denča 24.05.2023

Osobně používám na tetování i permanentní tohle https://laorganica.cz/produkt/balzam-po-tetovani-pro-zeny-kazdeho-veku/, čistě přírodní, hezky hydratuje, můžete používat i několikrát denně klidně. :)

Denča Denča 26.05.2023

Moc děkuji. :) Já jsem šla na první tetování, takže jsem nevěděla co použít, každopádně jsem objednala a je teda velmi příjemný a ani se mi to nějak extra neloupe. :)

Hanka 15.10.2018

Sama o permanentním make-upu uvažuji, tak se snažím o tom najít co nejvíce informací. Zde jsem našla článek o tom, jak dlouho by měl vydržet: https://www.permanent-makeup-praha.cz/jak-dlouho-vydrzi-permanentni-make-up/ Záleží ale asi na konkrétním člověku a na kvalitě salonu.

Tak já mám rty už asi půl roku,barvu mě doporučili v salonu. Nejen,že jsem vypadala první měsíc jako klaun, mám to nerovné,ale také po pár dnech jsem mělá celá ústa plná oparů,které se jen rozlezly. Já byla nešťastná a nezbývalo mi nic jiného než jít na kožní,kde jsem dostala antibiotika. Litovala jsem toho a doteď lituji. Sice už to vypadá dobře,ale ta barva se mi nelíbí,představovala jsem si něco jiného a za tu bolest to nestojí. Hold jsem se opět v něčem poučila,spálila a vím,že nikdy více.:-/:-O

Šárka 12.11.2013

Mám zkušenost s permanentním make-upem obočí a jsem maximalně spokojená. Po dvou letech je obočí stále hezky zvýrazněné. Můj výběr padl na Dermitage v Železné ulici v Praze a jsem moc spokojená. Výsledek je velmi přirozený. Barvu mi paní majitelky vybrala předem a trefila skvěle. Kontakt najdete na stránkách Dermitage, zkuste konzultaci a nechat si poradit.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat