Diskuse na téma Robot na čištění oken?

23. 04. 2014 | Prosím o radu

Ahojky, chci se zeptat jestli některá doma nemáte robota na čištění oken? Už delší dobu přemýšlí, že si ho zakoupím, protože umývání oken fakt nesnáším, věčně na to nemám čas a tohle se mi zdá jako fajn řešení... nemáte někdo zkušenosti, nebo doporučení? Díky

Laugher 14.02.2017

www.datart.cz

Radana 27.05.2014

No, já mám tady tento raycop http://www.raycop.cz/raycop-smart.html četla jsem totiž na něj dost dobré reakce, a ještě jsem někde našla článek, že ho testovali na Karlovce vědci, a prý je ta jeho účinnost prokázaná, takže tím jsem se řídila :-)

Radana 24.05.2014

Jojo, s takovým tím ručním na matrace, ložní prádlo a podobně mám :-) jako je to nejlepší hlavně pro alergiky podle mě, protože se s tím dají vysát všechny ty roztoči, prach, a tak co sedí právě v těch matracích a textilu ve kterém se spí, má to totiž nějaký klepač, co tady ty nečistoty vyklepne ven a pak vysaje :-) taky to má uv-c lampu, která dezinfikuje a spolehlivě zabíjí bakterie :-) stačí prý tím vysávávat i jednou za měsíc a máš dobré prostředí :-)

Kuratko Radana 25.05.2014

Jednou za měsíc??? A není to nějak málo? A vysává se s tím teda vyloženě jenom matrace? Koberce třeba ne? Já nějak vůbec nemám přehled taky o těch značkách, nebo výrobcích :-O Nemáš nějaký tip, nebo co máte za typ doma vy? :-)

Kuratko 18.05.2014

Ano, přesně tak, přisávacím motorem se drží přisátý, takže prostě nespadne :-D a když jsme u těch robotů, nemáte vy někdo zkušenost s takovým tím ručním antibakteriálním vysavačem? na roztoče, bakterie, prach, plísně, prostě alergeny? *2*

Kuratko 26.04.2014

Ano, není to úplně kulaté, takže to zajede i do rohů, tak bokem :-) kdyžtak se na stránkách mrkněte na to video co tam je, tam je to pěkně vidět, jak pracuje :-) dá se to použít třeba i na zrcadla, na ty to používám i já :-) jinak možná i nějaké jiné desky, typu třeba skleněný stůl nebo na dveře :-) ovládání k tomu je, což mě moc těší :-D jsem starej lenoch :-)

Vanilka Kuratko 27.04.2014

Jo, už chápu, na video jsem koukala, máte pravdu, jak jsou dvě ty utěrky vedle sebe, tak to není ve výsledku úplně kulaté :-) ovládání se hodí, to je jasné... ještě jsem moc ráda, že jsem se tam dočetla že to má nějakou tu záložní baterii, protože to jsem si právě říkala, kdyby vypnula elektřina, tak co by bylo, aby to třeba nespadlo z toho okna :-O ještěže to mají takto ošetřené :-)

Barborka Vanilka 17.05.2014

Ahojky, na tu záložní baterku jsem se právě chtěla zeptat - nebo spíš všeobecně, jak je to zajištěné, aby ten robot nespadl z okna :-D ale jak jsem si četla tu vaši diskuzi, tak jsi mi na to Vanilko už odpověděla, že má nějakou záložní baterku :-) a on se teda na tom okně drží nějakým motorem??

Kuratko 24.04.2014

Jo, mám robota z http://www.hobot.cz/ a je to super vynález :-) skoro se o něj nemusím starat, zapnu, on vyleze nahoru na okno, naplánuje si trasu a pak postupně směrem dolů umývá :-) každé místo umyje dvakrát, takže okna se jen lesknou a já mám klid a čisto :-)

Vanilka Kuratko 24.04.2014

Aha a zajede to všude i do rohů??? :-) takže ale jinak moc díky tip, vypadá to dobře pochopila jsem z toho teda, že jste s ním spokojená? :-) a myslíte že se to dá použít ještě na něco jiného než na okna přímo? teoreticky by to snad šlo, ne? a je k tomu dálkové ovládání myslím?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat