Tajemství krásy Halle Berry: Na které jídlo nedá dopustit

23.05.2019 | Osobnosti

Herečka Halle Berry se zatím na veganství nechystá. Hollywoodská kráska totiž věří, že vypadá ve dvaapadesáti na čtyřicet díky popíjení silných vývarů z kostí. Vývary jsou přitom velmi oblíbené mezi celebritami, které věří, že tím do těla dostávají velké množství rozpustného kolagenu, který zvyšuje pružnost kůže.

„Vývar z kostí!“ odpověděla Halle na otázku, co by poradila ženám, aby vypadaly ve dvaapadesáti tak mladistvě jako ona. „Můžete jít k řezníkovi a vzít si všechny kosti, které by vyhodil, dají vám je zadarmo. Pak je musíte pomaličku čtyřiadvacet hodin vařit a pijete ten vývar. Je plný kolagenu,“ tvrdí Berry v interview pro magazín Closer.

Spousta péče i přísný režim

Herečka přiznává, že péčí o své tělo a vizáž tráví spoustu času.

„Dělám tolik různých věcí při péči o své tělo. Nejdůležitější věcí, si myslím, je to, že dobře jím. Mám opravdu dobrý životný styl a dodržuji přesně stanovenou výživu. Neříkám tomu dieta, protože to není dieta, je to přímo trvalý životní styl,“ zdůrazňuje Halle.

Zatímco dieta je krátkodobá změna jídelníčku, ona provedla před mnoha lety trvalou úpravu, od které nikdy neodbočuje.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat