Hrátky s bradavkami přináší vzrušující potěšení

Bradavky patří k erotogenním zónám žen i mužů. Vlastně jsou nervově hustým centrem potěšení, se kterým se dají děla doslova psí kusy! Jak díky nim zvýšit šance na orgasmus a co rozhodně musíte vyzkoušet?

Proč je bradavka citlivá na dotek, okolní teploty i kontakt s textiliemi? Ukrývá v sobě až 800 nervových zakončení a její tkáň je erektilní. V překladu to znamená, že když jsou bradavky stimulovány, plní se krví, tvrdnou a lační po milostné komunikaci (1).

Pozor, lavina!

Pokud se hýčkají tím správným způsobem, dočkat se můžete i bradavkového orgasmu, o kterém se říká, že je oproti tomu klitorálnímu „plnější“. Nikdy by se však neměl stát jediným motivem pro stimulaci ňader. Citlivost bradavek je totiž velmi individuální a úspěch orgastické mise není zaručen (1). Naštěstí i cesta je cíl, hýčkání prsou je příjemné i bez sladké tečky. Co i vás zaručeně přivede k varu?

Veďte partnerovy ruce

Ruce své drahé polovičky položte na svá prsa a beze slov ukazujte, co se vám líbí. Ať partner ňadra hladí, lehce masíruje a nejdřív se vyhýbá bradavkám. Na kroucení vztyčených hrotů, rolování, tahání nebo jemné kousání je vždycky času dost. Stimulace má své pořadí a její intenzita by se měla navyšovat postupně.

Využijte jazyk

Sání bradavek jazykem patří ke klasikám, stejně jako olizování. Ostrý, špičatý jazyk se však já různě rolovat a stáčet. Nicméně, v první řadě milence požádejte, ať se snaží bradavky stimulovat širokým a plochým jazykem. Přináší to docela jiné vjemy, stejně jako jedna pomůcka z obchodu pro dospělé.

Vsaďte na lubrikant

Speciální lubrikanty zvyšují citlivost intimních partií. Fungují tak, že prokrví a naladí genitálie na správnou sexuální frekvenci. Použít se ale dají i na bradavky, ve kterých se zvýší průtok krve. Prsa jsou tak citlivější! Stačí investovat něco okolo dvou set korun. A když už si z erotického obchůdku budete něco objednávat, přidejte i další hračky – ať to jde na jedno poštovné…

Zkuste svorky na bradavky

Různé typy bradavkových svorek umožňují prožít stlačení a tlak, zatímco se partnerovy ruce věnují jiným oblastem těla. Sání ústy zase napodobují vakuové přísavky. Volba záleží na vás, vždy však můžete očekávat nahromadění krve v bradavce a na dvorci, což opět představuje větší citlivost. (Nemáte-li pomůcky, volte milostné polohy, při kterých prsa visí dolů, tedy krev proudí přesně tam, kam má.)

Pohrávejte si s teplotami

Bradavky jsou citlivé na teplotu. A to je přesně ten důvod, proč jsou hrátky s chladem nebo horkem tak zábavné. Vosk ze speciálních masážních svíček, kostka ledu, ochlazená či zahřátá skleněná hůlka, chladivé nebo prohřívací lubrikační gely. Prozkoumejte své možnosti, všímejte si vlastních pocitů a nebojte se kombinovat různé druhy stimulace.

Dráždění prsou spojte s péčí o děložní čípek, bod G nebo bod A, což je místečko na horní stěně pochvy (směrem k břichu). Líbit se vám bude i zatínání svalů pánevního dna (s pomocí dilda, vibrátoru nebo penisu). Ve spojení s drážděním prsních hrotů zvýšíte šance na orgasmus o několik procent!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4716863/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat