V kurzu je aktuálně vztah na půl noci

Vztah na jednu noc je už minulostí! Teď je v kurzu mnohem snadnější vztah na půl noci. Víte, jaké přednosti může nabídnout?

Kdo se už někdy po jednorázové známosti vzbudil v cizí posteli, zná jistě tu nepříjemnou situaci rozpolcenosti mezi tím „mám ho vzbudit a rozloučit se“ nebo „potichu se vyplížit z bytu“. Pokud byste se ale drželi zlatého pravidla „vztahu na půl noci“, tohle by se vám nemohlo stát.

Co je „half-night-stand“

Půl-noční vztah je po „klasickém“ vztahu na jednu noc novým trendem v „rychlé lásce“. A velmi zjednodušuje tu podivnou situaci po společně strávené noci. Jak už název napovídá, zbylo ze vztahu na jednu noc jen půlka – nebo tedy jen tolik, kolik je skutečně „třeba“. Po sexu si zkrátka sbalíte „svých pět švestek“ a jdete. Dlouhé mazlení, kouknout ještě na film nebo sklenička vína? Ani nápad!

Jaké to má výhody?

Tenhle utnutý konec má dokonce několik výhod. Minimálně dáte svému protějšku jasně najevo, že rozhodně nestojíte o žádný vztah. Také nemusíte ráno hledat žádné výmluvy, proč už odejít. Navíc se můžete vyspat ve vlastní posteli a ráno si dát v klidu sprchu. A v neposlední řadě vás nečeká ani „ulička hanby“, kdy jdete ráno domů ve stejných šatech, ve kterých jste večer odcházeli.

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3613286/ - celý článek






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat