Aby na vaše ústa partner jen tak nezapomněl

Sexuální maturita? Orální milování! Skvělá felace je úžasná pro vás i pro milence. Toužíte v ní vynikat? Udělejte pár věcí a partner na vaše ústa nikdy nezapomene, bude je absolutně zbožňovat!

Spojení úst a pohlavních orgánů je velmi intimní záležitostí, bez které se mnozí milenci neobejdou. Laskání penisu nebo vulvy jazykem je měkké, vlhké a intenzivní a v porovnání se stimulací prsty představuje diametrálně rozdílný zážitek. Leckdo si z orálního sexu dělá starosti, protože jde o sexuální maturitu. Z průzkumů vyplývá, že kdyby si jedinci měli zvolit, jaké jediné praktice by se chtěli do konce života věnovat, byla by to právě tahle. Jenže s pusou se to musí umět. Znáte báječné triky, které vás přivedou až k brilantnosti?

Uvolněte se

V jedné příručce se píše tohle, ve druhé zase tamto… Nechte to být! Nepřemýšlejte nad tím, jestli máte mít hlavu víc doleva nebo naopak doprava. Starosti vyvolávají úzkost, svazují v technice a okrádají vás o příjemné zážitky. Uvolněte se a mějte na paměti, že muž je vždycky blažený, když se jeho pytel dostane do přívětivého a vlhkého prostředí vašich úst.

Zařaďte jedničku

Milence si představte jako auto. Rozjíždějte ho pomalu a berte ohledy na to, aby se nezadřel motor. Orální sex totiž vyžaduje kapaliny, tedy jeho rozprouděnou krev a vaše sliny. Nejdřív nalaďte partnerův mozek, vášnivě ho líbejte na ústa (podpoříte produkci hormonu testosteronu, který aktivuje libido) a teprve pak se přesuňte směrem ke slabinám. Pomalý rozjezd buduje napětí, v partnerovi vyvolává chtíč a dělá kouření smyslnější. Tvařte se ovšem, že už se nemůžete dočkat, až toho opeřence vysvobodíte ze spárů trenek. Nadšení je polovinou úspěchu!

Nechte ho, aby se díval

To, že slastně přivíráte oči, je v pořádku, ale sem tam se na milence podívejte a propojte svůj pohled s tím jeho. Nic není víc sexy, než když se vaše lačné a chlípné oči setkají v momentě, kdy rty svíráte jeho ocas – a on to může sledovat. Takový zážitek je pro muže silný a snadno zapamatovatelný. Vlastně se mu ve vteřině uloží na paměťový hard disk.

Pohrávejte si s hloubkou

Technika hlubokého hrdla (deep throat) se musí trénovat a u začátečníků většinou vyvolává zvracení, ale v tomhle případě po vás zásun penisu až na krční mandle nikdo nežádá. S hloubkou si ale pohrajte. Měňte mělké sání (pouze špička penisu mezi rty) s hlubšími ponory a pozorujte, co se partnerovi nejvíc líbí.

Používejte ruce

Nezapomeňte používat ruce. Když jednou z nich penis objímáte, máte ho pod kontrolou a řídíte hloubku průniku. Tou druhou milence hlaďte, jemně škrábejte a vůbec se starejte o to, aby pytel sice byl středobodem vašeho vesmíru, ale ne primárním. I varlata si zaslouží potěžkat, polaskat a vysát.

Dejte si pauzu

Několik minut stimulace možná způsobí, že vás začnou bolet „panty“. V klidu si dejte pauzu, milence masturbujte rukou a jen ho občas olízněte v momentě, kdy má staženou předkožku. Pocitově se to orálnímu sexu aspoň trochu vyrovná. Pak se znovu dejte do akce, ale rozmyslete si, kam s nadílkou. Polykáte? Pak je věc jednodušší. Je však třeba vědět, že plivání ejakulátu muže ponižuje. To si ho radši nechte rozmazat po ňadrech a břichu. Je to o dost smyslnější!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat