TESTOVÁNÍ: 100% rostlinná Flora Original

08.04.2019 | Testování

Flora Original je teď 100% rostlinná a obsahuje ještě více slunečnicového a lněného oleje. Změny ve složení ji opět přizpůsobují nejnovějším trendům, mezi které aktuálně patří větší prosazování rostlinné stravy na úkor živočišných výrobků. Chcete se o jejích skvělých chuťových a výživových vlastnostech přesvědčit sami? Hledáme 10 testerek, které se zúčastní našeho testování. Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 84 testerek


Nová receptura Flory Original už neobsahuje mléčnou složku, proto je vhodná i pro vegany. A navíc se skvěle hodí pro takzvaná rostlinná pondělí!

Zdravá Rostlinná pondělí

V dnešní době se silně apeluje na omezení konzumace masa s cílem pozitivně ovlivnit zdraví a zmírnit ekologické dopady vysoké spotřeby živočišných zdrojů. Kampaň „Rostlinné pondělí“, která v různých podobách existuje již přes 100 let, neprosazuje vegetariánství nebo veganství jako takové, ale větší množství jídel z rostlinných zdrojů tak, aby byl jídelníček vyvážený. Pro začátek zařazením jednoho vege-dne.

Omezení konzumace masa a jeho nahrazení potravinami rostlinného původu má svůj zdravotní význam. Ukazuje se, že nadměrná konzumace červeného masa (především upraveného při vysokých teplotách a na nevhodném tuku) a tzv. sekundárně zpracovaného masa (uzeniny) souvisí se zvýšeným rizikem rakoviny, zejména pak kolorektálního karcinomu.

Díky tomu, že budete jíst více rostlinné stravy, vám v jídelníčku zbyde méně místa na nezdravé potraviny. Pokud se zapojíte do rostlinných pondělků, začnete více uvažovat o svém jídelníčku. A tím se přiblížíte ke zdravému životnímu stylu.

Do České republiky přináší kampaň pod názvem „Rostlinné pondělí“ značka Flora, která se dlouhodobě věnuje edukaci v oblastech zdravého životního stylu.

Informace, jak začít s rostlinnými pondělky, najdete na českých webových stránkách www.rostlinnepondeli.cz, kde jsou k dispozici nejen inspirativní jídelníčky na všechna dubnová a květnová pondělí a informace o benefitech rostlinné stravy.

Součást vyváženého jídelníčku

Flora Original je rostlinný roztíratelný tuk se sníženým obsahem tuku (45 %), vhodný na mazání a přípravu pomazánek.

Flora má vysoký obsah polynenasycených mastných kyselin, dobrých tuků omega 3 (ALA) a omega 6 (LA), které jako součást pestré vyvážené stravy při zdravém životním stylu přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi a tím pomáhají udržovat vaše srdce zdravé.

  • Obsahuje o 70 % méně nasycených mastných kyselin než máslo
  • Obsahuje vitaminy A, D a E
  • 100 % rostlinná receptura, vhodná i pro vegany

Cena: 59,90 Kč (400 g balení)

Více informací a tipů na www.flora.cz nebo www.rostlinnepondeli.cz

Jaké testerky hledáme?

Vyznáváte zdravý životní styl, případně byste jej rádi do svého života vpustili? Rádi zkoušíte nové recepty? Zaujala vás myšlenka Rostlinného pondělí? Pak se zapojte do našeho testování! Součástí testovacího balíčku bude nejen Flora Original (dvě balení), ale také recept na zdravou jáhlovou kaši s Florou a ingredience na ni.

vybraná testerka | 11.05.2019

Děkuji za možnost testování Flory. Měla jsem trochu obavy, mám totiž ráda máslo. Dle návodu jsem uvařila jahelnou kaši, omastila Florou a byla dobrá. V rybičkové pomazánce se také vyjímala dobře. Namazaný rohlík- přeci jen máslo je máslo. Ale kdo má zdravotní problémy a nemůže máslo tak je Flora dobrá varianta. Příležitostně si jí občas koupím :)

Je mírně slaná.

vybraná testerka | 08.05.2019

Nejprve musím pochválit celou redakci, a nejvíce paní Martinu, velmi milá žena 😊. Balíček byl nádherně zabalený, popravdě jsem jej ani otevřít nechtěla, neboť byl opravdu důkladně zabalen, ale má zvědavost byla silnější než krásně zabalený balíček. Byla jsem velmi překvapená z obsahu balíčku, který obsahovat vše potřebné na recept, který byl přiložen. Ke snídani jsem udělala pro syna a přítele a samozřejmě pro sebe jáhlovou kaši s rostlinným mlékem a ořechy, popravdě jsem jedla jáhlovou kaši poprvé a určitě to nebylo naposledy. Poté jsem na celozrnný chléb namazala flóru originál, a k tomu rajčátko a okurku salátovou. A mohu Vám říci, že se kluci po snídani olizovali. Takže já jsem velmi spokojená a určitě doporučuji.

vybraná testerka | 07.05.2019

Také budu chválit. Flora Original celé rodině chutná, zkoušela jsem na ní dělat i zeleninu a také jsme zkusili tu jáhlovou kaši z receptu. Obojí mě překvapilo. Teda mile, samozřejmě, i děti si kaši chválily. Jinak na čertsvém pečivu je Flora nejlepší, skvěle se natírá hned po vyndání z lednice a má super chuť. Doporučuji, já budu kupovat dál.

vybraná testerka | 07.05.2019

Musím říct, že mě Flora překvapila hned několikrát. Skvělý byl už testovací balíček (nebo spíš balík, vzhledem k velikosti), ve kterém byly i ořechy a jáhly a další dobroty na přípravu kaše (nebo jen tak). Samotné "máslo" je krásně roztíratelné a má hodně jemnou chuť, která si nehraje na klasické máslo, ale vůbec není umělá. Líbí se mi, že neobsahuje ani mléčné bílkoviny. Sice nejsem veganka, ale snažím se jíst zdravě. Teď jsem se dokonce vyhecovala držet jeden den v týdnu jen rostlinný, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží (manžela jsem teda nepřemluvila). Za sebe dávám Floře 10 hvězdiček z 10.

vybraná testerka | 06.05.2019

Floru Originál u nás tedy jím jen já a tříletý synek, zbývající dva chlapi v chalupě jsou "másloví" a nenechali se přemluvit :). Mně Flora moc chutná, je jemná a ihned jde namazat na knackebrot, které se synkem milujeme. Cena je taky fajn, takže velká spokojenost.

vybraná testerka | 05.05.2019

Testování celého balíčku mě velice nadchlo pro jeho pestrobarevnou a především rostlinnou skladbu surovin. Máslo Flora Original mě pro mě dokonalou náhražkou živočišného másla, která se díky své konzistenci skvělě rostírá. Obsahuje vyvážený poměr omega 3 a 6 mastných kyselin a vitamínů. Chuť je jemná a lehce slaná. Barva je krémová možná i díky kombinaci slunečnicového, lněného a řepkového oleje. Skvělé do pamazánek a dalších pokrmů. Děkuji a určitě doporučuji

vybraná testerka | 04.05.2019

Flora original u nás nikdy nemůže chybět, je to pro nás náhrada živočišného másla. Jsme s ní velmi spokojeni, jak s chutí, tak roztíratelností. Vítám, že nové složení je sníženým obsahem tuku a obsahuje vitaminy.

vybraná testerka | 03.05.2019

Málo kdy jsem používala jinou alternativu než klasické máslo. A tato rostlinná Flora mě víc než mile překvapila. Nemusím čekat x minut než máslo změkne a budu tak moct namazat na rohlík. Chuťově je výborná, jak už jsem psala jen tak namazaná na pečivu tak na brambory. Doporučujeme všemi deseti🙏🏻

vybraná testerka | 01.05.2019

Flora Original je rostlinného původu se spoustou vitamínů. Dobrá do pomazánek, na brambory, nebo jen tak na chleba se solí. Na rozdíl od jiných roztíratelných másel je krásně voňavá a jemná. Kupuji ji pravidelně a budu na dále.

14.09.2023

Chutná jako ostatní másla, není špatná. Koupíme zase

13.09.2023

Příjemná lehce slaná chuť. Velmi dobře se roztírá. Má praktické balení.

Po chuťové stránce dávám přednost máslu.

13.09.2023

dobře se roztírá neobsahuje živočišné tuky, pokud se jim někdo potřebuje vyhnout

chuť mě neoslovila, ale nejde fanouškem ztužených rostlinných tuků, to si dám raději máslo...

19.01.2023

100% rostlinná Flora Original je moc dobrá jak na svačiny tak i třeba do pomazánek

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

21.11.2022

na svojí cenu je to v dobré, sice to není jako máslo, které má mnohem kvalitnější chuť, ale zase je to levnější

chuťově zas tolik nevýrazné, než máslo a nebo rama

20.11.2022

Skvělá chuť nejlépe chutnal na másle se solí

Žádné.

28.10.2022

Nejlepší, používáme jedině Floru, krásně se roztírá a má lahodnou chuť

20.10.2022

Chutná dobře. Je zdravá a plná vitámínů. Dobře se roztírá.

04.02.2022

Kvalitní, zdravá, dobrá náhrada másla. Pro natírání nebo do pomazánek. Dobrá dostupnost a cena.

17.11.2021

Floru používám hodně na chleba nebo na housky i na chlebíčky. Velmi krásně se roztírá.

03.09.2021

Vždy skvělá ať už na snídani nebo jen tak na svačinu

13.03.2021

rostlinou floru kupujeme už velmi dlouho a jsme si velice spokojený

02.02.2021

Flora originál je výborné máslo. velmi snadno se roztírá a chuť je prostě výborná. Používáme často na rohlík nebo chléb a k tomu salám nebo sýr. Cena je velmi přijatelná takže dostupná pro každého. 100% rostliná takže žádné obavy umělých látek

15.12.2020

nedoporučuji pro lidi, kteří jsou zvyklí jen na máslo

02.12.2020

flora original, příjemná chuť, hezky se rozetira, ale i dobre rozpouští například v bramborech. dávám ho všude. i na smažení řízků, ta chuť je jiná. lepší.

trošku slanejsi

02.12.2020

Nám nechutná , je docela dost mastná , není nad obyčejné máslo

02.12.2020

Obcas ji koupim nam chutna a dobre se roztira i detem.

30.11.2020

Super chutné máslo, 100% rostlinné vhodné i pro vegany

12.07.2020

Kupuji pro mou 12 letou postiženou dceru která chce být samostatná a občas si namazat rohlík. Vím ze rostlinám flóra je dostatečně zdravá jako živočišné máslo.

09.07.2020

Chuťově dobrá náhražka za máslo. Velmi dobré se roztírá.

01.06.2020

Floru používám skoro každý den, převážně k večeři. Skvěle se roztírá a má vynikající chuť. Je v praktickém balení a cena je také přijatelná

29.05.2020

Nejlepší mazání

Cena občas v některých marketech dost vysoká

27.05.2020

dobrá chuť nízká cena dobrá roztíratelnosti praktické balení skvělý pro studenou kuchyni

nic

20.05.2020

Flora Original nám chutná. Mažeme si ji pravidelně na pečivo každé ráno. Líbí se mi velké balení, které dlouho vydrží a kladné hodnotím také chuť.

Žádné

16.05.2020

rostlinné tuky používáme doma běžně a Frola patří k těm nejlepším , přímo tuto jsem koupila kvůli testování a je nejen chuťově dobrá , ale i zdravá a cenově dostupná

-

11.11.2019

Výborná nátěrka na pečivo. I když v kuchyni preferuji klasické máslo, Flora jednou za čas je fajn a na rozdíl od másla se hned roztírá a dobře. Obsah omega 3 a omega 6 je jednoznačně blahodárný pro lidský organismus.

21.08.2019

Výborný doplněk do kuchyně, nejvíc na ní oceňujeme snadnost namazání, když je člověk v časovém presu a ráno se mu nechce z postele, svačinka je hned namazaná, stačí doplnit šunku, sýr a rajčátku a je to. Chuť vcelku ucházející, samotné na pečivo asi ne

máslo je máslo, ale tím, že se opravdu snadno roztírá je to dobrá občasná alternativa, takže bych nehodnotila negativně

12.08.2019

Floru občas koupím kvůli manžela, ten totiž klasické máslo rád nemá narozdíl odeme, vyzkoušela jsem, překvapila mě chuť, že opravdu nejde cítit margarinem jako ostatní "másla" podobného druhů, ale zůstanu u svého. Manžel si Floru chválí, nejraději má s čerstvým pečivem

06.08.2019

Nepoužíváme doma živočišné máslo, takže rostlinná Flora Original je pro nás skvělá náhražka. Je jemná, snadno roztíratelná a nám nevadí ani ta slanější chuť, která u jiných výrobků není tak znát A díky tomu, že je 100% rostlinná, tak je vhodná i pro vegany..

02.08.2019

Jsem člověk, který nesnáší margarín, ale Floru nějakým nedopatřením koupil manžel. BYla jsem příjemně překvapená bramborvou kaší do které jsem Floru přidala, oparvdu chutná :) a překvapil mě syn, který si ji oblíbil. Takže u nás v lednici má již své místo :)

Máslo je prostě máslo ;-)

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

23.07.2019

Floru má naše rodinka moc ráda, kupuji Original nebo slanou, případně občas máslovou. Všechny jsou fajn, chuťově plné, a o hodně levnější než klasické máslo. Dají se použít výjimečně i na smažení, ale raději natírám přímo na pečivo a vychutnávám si tu skvělou chuť.

14.07.2019

100% rostlinná Flora Original je super. Skvěle chutná. Dobře se roztírá, je mírně slaná a tím dodává pečivu ještě lepší chuť. Je jemná a plná vitamínů. Rozhodně všem doporučuji vyzkoušet a ochutnat.

12.07.2019

Flora mi chutná. Nejraději mám na ni to, že se dá namazat na cokoliv. Je jemná a chutná. Když si chci namazat něco máslem, musím čekat, než trochu povolí, což u flóry odpadá 😊 .obsahuje i vitamíny, což je pro mě plus. Cena je přijatelná.

03.07.2019

Flora Original naší rodině moc chutná, stala se nedílnou součástí našich snídaní. Používám ji jak v studené kuchyni, tak i v teplé. Je skvělé, že se i po vyndání z chladničky krásně roztírá. Výborná je i na restování zeleniny např. do vývarů apod.

01.07.2019

Flora je jediný roztiratelný tuk který kupujeme. S jeho chití jsme velice spokojeni a jíme ho k snídani i k večeři na čerstvém rohlíku či čerstve upečeným domácím chlebu, Za nás super chut, praktické balení, Super :)

26.06.2019

V naší domácnosti většinou kupujeme Ramu, ale nedávno jsme vyzkoušeli rostlinou Floru. Je dobře roztíratelná, nemusí se vytahovat z lednice dopředu, což mi vyhovuje. Chuť není špatná, ale jsem zvyklá na něco jiného.

17.06.2019

Celá rodina ji má v oblibě, kupujeme raději než klasické máslo. Dobře se roztírá, je mírně slaná a tím dodává pečivu ještě lepší chuť. Je jemná, plná vitamínů. Na rozdíl od klasického másla je výborná i samotná na pečivu (bez šunky...)

Vyšší cena

12.06.2019

Floru používám jen na občasné namazání nebo na vaření. Na druhou stranu se zase dobře roztírá, má dobrou chuť, ale trochu slanější na můj vkus. Ale každá máme jinou chuť. Plus že i cena je velmi příznivá

Trochu slanější

12.06.2019

Moc chutná rostlinná pomazánka, která je lehce roztírá a moc dobře chutná. Teď s příchodem letní sezóny je u nás stálým hostem. Nesmí chybět na chlebu k snídani, večeři, ale i do školy a práce. Opravdu jednička.

12.06.2019

Tady snad nejde ani junak, než Kladna recenze. U nás doma Floru vsichni milujeme. Klasicke maslo si moc nekupujeme. Snadno se roztira, vydrží dlouho.. A ta chuť je prostě super. Takže za nás doporučuji.

05.06.2019

N floru nedáme u nás dopustit. Vyzkoušela jsem všechny varianty dostupné na trhu. Zdravější varianta toho, co se dá namazat na pečivo, co se dá použít na pomazánky či krémy, na teplou i studenou kuchyni. Snadno se roztírá, je obohacena pro tělo příznivé látky a vitamíny. Pěkné balení. Dostatečně velké a za rozumnou cenu.

02.06.2019

Flora Original je rostlinný tuk, který se snadno roztírá.Obsahuje v sobě spoustu vitamínů, mastných kyselin a omega tuků.Opravdu doporučuji, do pomazánek, kaší, či jentak namazat na chleba.Je vhodný i pro vegetariány!

Mírně je slaná

24.05.2019

Tento výrobek 100% rostliná Flora by neměla chybět v žádné domácnosti.Je vhodná i pro vegany.Je velmi zdravá,dobře se roztírá.Je vhodná na mazání,i do pomazánek.Obsahuje vitamíny.Barva je krémová.Velmi mě chutná,proto ji doporučuji všem.

Žádné.

16.05.2019

Já jsem tedy neměla možnost vyzkoušet na testování, ale floru jako takovou mám moc ráda, její chuť je jemná, vůbec ne taková ta typická po které zůstává na jazyku divný pocit. Lehce se roztírá a je opravdu chutná i jen tak samotná s chlebem.

12.05.2019

100% rostlinná Flora Original opravdu mohu tuto pochoutku doporučit všem a to i náročným, kteří dbají na zdravou výživu nbo chtějí nějaké to kilo shodit. Myslím, že není tučná, když jsem sledovala složení.

09.05.2019

dalo by se říct, že u nás z rostlinných margarínů kupujeme nejvíce Floru, je nejchutnější a naprosto luxusně se roztírá i zrovna při vytažení z lednice, navíc vitamíny, které obsahuje jsou prospěšné pro naše zdraví

09.05.2019

Je jemnější než normální máslo a chuťově je vynikající... Doma nepoužíváme už nic jiného. Používáme ho do kaše, na smažení, í pod ryby, na svačinky... Dá se na tom udělat téměř cokoliv a zachovává chuť pokrmů

09.05.2019

Floru kupujeme už dlouhou dobu. Je jemná krásně se roztírá a výborně chutná. Sice jsme oba spíše na opravdové máslo, ale především kvůli zdravějšímu jídelníčku se snažíme zařazovat méně tučné varianty a Flora nám v tomto ohledu skvěle vyhovuje.

09.05.2019

Floru doma kupujeme už roky. Je lehčí než klasické máslo a celkově mi přijde sympatičtější, než třeba sádlo nebo olej. Ráda na něm dělám na pánvi zeleninu a nebo jen tak na čerstvý chléb s pažitkou nebo sýrem. Nejsem vegan, pouze vegetarián, ale i tak mi je toto máslo oproti klasickému bližší :-)

Žádné

09.05.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

09.05.2019

Flora Original je nejen zdravá, ale i velmi chutná a voňavá a na čerstvém pečivu nepřekonatelná. Obsahuje také vitamíny A , D a E , je 100% rostlinného původu, v naší početné rodině není nikdo, komu by nechutnala.

09.05.2019

Floru mám moc ráda.Má skvělou chuť a hlavně ,kdykoliv ji vytáhnu z lednice,je připravená ihned k použití.Dobře se roztírá.Její složení mně akorát vyhovuje,protože se snažím jíst zdravě a dělat něco pro své tělo .

nemám nic negativního

08.05.2019

S naší oblíbenou florou vykouzlíte rychlou svačinu na studeno a nebo upečete báječné moučníky. Hodí se moc dobře pro teplé i studené zpracování. Díky zdravému složení a jemné chuti vyrobíte dobré pomazánky či krémy. Dokonale se roztírá i na úplně čerstvé pečivo. V elegantním, praktickém kelímku, obohacená o důležité vitamíny a minerály. Cena velmi dobrá.

07.05.2019

100% rostlinná Flora Original má opravdu výbornou a jedinečnou chuť, kterou si jistě každý zamiluje, stejně tak jako já. K snídají je opravdu skvělá na teplý rohlík z mikrovlny. Je z ní velmi chutná snídaně :)

07.05.2019

TESTOVÁNÍ: 100% rostlinná Flora Original.je margarýnem,který ráda používám ke snídani když jím k snídani pečivo,nejčastěji rohlík.Flora mi chutná i díky jejímu přírodnímu složení.Navíc se snadno roztírá.

06.05.2019

Flora Original je rostlinného původu se spoustou vitamínů. Je vhodná do pomazánek, na brambory. Nejraději ji používáme jen tak na chleba nebo rohlík. Je hezky jemná. Budeme kupovat i nadále.

04.05.2019

Jediný rostlinný roztíratelný tuk, který kupuji je flora originál. Má opravdu skvělou, přirozenou chuť. Dokonale se roztírá díky své ideální konzistenci. Dodá tělu mnoho pozitivních látek a vitamínů. Rozhodně zdravější varianta oproti živočišným produktům a přitom neošidíte chuťové buňky. Má mnohé využití v teplé i studené kuchyni.

03.05.2019

Nikdy jsem nepoužívala rostlinné tuky moc ráda. Tento jsme vyzkoušeli, nebylo to zase tak špatné. Cena OK, odpovídající kvalitě. Asi dobrá alternativa, ale máslo, sádlo a domácí lučina jsou u nás oblíbenější a tak to asi zůstane.

03.05.2019

Flora Original se prodává v praktické krabičce. Snadno se nanáší a roztírá.. Není tuhá. Je vhodná na pečiv, do pomazánek, i k tepelné úpravě. Má příjemnou máslovou chuť.

03.05.2019

100% rostlinná Flora Original e pro mě velmi chutná a jsem s ní spokojená. Krásně se roztírá a líbí se mi její složení, které potěší zdraví člověka. Mám ji moc ráda na česrvém pečivu, dobře ji snáším a nudu ji kupovat dále.

03.05.2019

Velice vhodná na brambory, do pomazánek i jen tak na chleba.. Narozdíl od ostatních se snadno roztírá a není příliš tuhá. má příjemnou máslovou chuť a vůni. Za mě velká spokojenost, doporučuji. Cena je příznivá.

02.05.2019

Floru Original nedávno čistě náhodou koupil přítel. Nejvíce mi chutná čistě namazaná na čerstvý chléb se solí nebo s bazalkou a rajčátky. Chuť je příjemně jemná a krásně se roztírá. Navíc je dobrá i na čerstvé brambory a nebo při dopékání rybky dát trošku navrh. Určitě pořídím znovu až ji zase zahlédnu v regálu. :-)

30.04.2019

mám ji velmi ráda, chutná dobře a velmi pěkně se roztírá. máslíčko dáváme každý den dětem na svačinku na rohlík či chleba a děti jsou spokojené. Občas používám i na výrobu pomazánek a to je též super.

29.04.2019

Floru Original kupuji velice ráda. Chutná mi i dětem. Je tak příjemná. Je pouze rostlinná. Má málo tuku a to mi vyhovuje. Opravdu mi chutná. A nebojím se ji jíst, vím, že je i zdravá pro mě i pro děti.

28.04.2019

Flora Original je vhodná i pro vegany, neobsahuje nic z mléka. Je výhradně rostlinného původu.Je to dobrá potravina ke snižování spotřeby potravin živočišného původu. Hodí se do zdravého jídelníčku. Doporučuji.

28.04.2019

Flora originál je u nás v lednici jako doma. Moc mi vyhovuje její univerzální využití v teplé i studené kuchyni. Je obohacená o potřebné vitamíny, je čistě rostlinného původu. Hlavně ale chutná skvěle. Báječně se roztírá i na měkkém pečivu. Je to zdravá varianta tuku.

28.04.2019

Flora Original je rostlinný roztíratelný tuk se sníženým obsahem tuku , vhodný na mazání a přípravu pomazánek. Obsahuje o 70% méně nasycených kyselin než máslo, obsahuje také vitamíny A, D a E a je 100% rostlinný. Naše rodina si jej oblíbila a kupuji tuto Floru velmi často.

26.04.2019

100% máslo "Flora" jsem začala používat když mi lékař zjistil zvýšený cholesterol.Snadno se roztírá,je výborný na pomazánky.A chutná celé rodině.Má snížený obsah tuku a vyrábí se ve více chutných variacích

25.04.2019

100% rostlinná Flora Original je skvělý rostlinný tuk na můj způsob stravování. Obsahuje nižší obsah tuku, je dobře roztíratelný a používám ho na namazání i pomazánky. Má vysoký dobrých tuků omega 3 (ALA) a omega 6 (LA), které ve své stravě upřednostňuji. Vyhovuje mi, že obsahuje také lněný olej, který pravidelně používám. Velice kvituji, že ho výrobce inovoval.

Žádné jsem nepoznala u výrobku.

24.04.2019

Pouzivame cela rodina, protoze se narozdil od masla da hned namazat na chleba a nemusi se cekat az se rozpusti. Vitam skvelou vuni, obsah vitaminu, to, ze neobsahuje zivocisne tuky a nema tolik kalorii jako maslo.

24.04.2019

Snížení obsahu tuku je fajn.Někdo si nemůže dovolit tučné máslo,jak ze zdravotních důvodů,tak i kvůli zdravému životnímu stylu nebo když chce zhubnout,proto je dobré šáhnout po margarínu a jako bonus vitamíny..co víc si přát ? :)

24.04.2019

Flora se snizenym obsahem tuku, vhodna i pro vegany. Uz kvuli cholesterolu je pro nekoho nevhodne pouzivat klasicke maslo, a lekari potom doporucuji zdravejsi margarin, coz je i muj pripad, takze Flora je v lednici...a chutna.

23.04.2019

Nejvíc ze všeho asi oceňuji snížený obsah tuku. Taky je prima že to obohatili o vitaminy. Máslo je máslo ale rostliný tuk je pro mě někdy lehčí na žaludek a navíc se s tím dělají dobře báječné pomazánky.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat