Seznamování frčí v každém věku, nahlédněte také do světa online

07.02.2019 | Vztahy

Že je seznamka jen pro mladé? Na takovou věc rozhodně zapomeňte, protože i když si tato generace možná s internetem rozumí nejvíce, rozhodně není jedinou, která může potkat v online vodách někoho opravdu zajímavého. Nemyslete na zažité stereotypy, nebojte se vyrazit do víru tance, který slibuje internetová seznamka.

Na tom, jestli půjde o čardáš, polku nebo valčík, už budete mít přece hlavní podíl vy sama…

Spoustu možností poznat nové lidi, to se přece cení

Nezáleží na tom, jestli máte krátce po škole nebo patříte do kategorie seznamky, jako je singles 50. Dnešní seznamky nabízí tak pestré příležitosti, že si přijdou na své všechny generace. Možná se můžete jen tak nezávazně registrovat a prohlédnout si pár profilů, vlastní přitom není třeba nějak obsáhle vyplňovat a decentní fotkou na úvod jistě nic nezkazíte. Také nikde není psáno, že se musíte hned představit dopodrobna, u veřejného profilu se jistě hodí trocha opatrnosti. Registrace je otázkou krátké chvilky, zvládne ji každý, včetně těch, kteří ještě s internetem nemají moc obsáhlé zkušenosti a zatím se na něm spíš učí. Singles 50 je seznamkou, kde sice za členství zaplatíte, ale dostanete za své peníze spoustu výhod – falešné profily nebo obtěžování je naprosto vyloučeno.

Začíná to různě, vztahy se rozvíjejí odlišnými cestami, lidé se někdy také rozcházejí z malicherných důvodů, ale jedno je zde určitě společné. Velká část dnešních partnerů se seznámila na internetu, a to nejen proto, že jsou v běžném životě moc zaměstnaní pracovními povinnostmi. Možná nemají dost příležitostí k seznámení, nemají dost široký okruh přátel, který by jim umožnil poznávat nové lidi, důvodů může být určitě minimálně tisíc a jeden…

Internetové seznamky jsou i bez poplatků za členství

Samozřejmě, můžete si pečlivě vybrat, co vám bude více vyhovovat. Ze začátku třeba vyzkoušet jen některé zajímavé seznamky zdarma, díky nimž si celkově osaháte prostředí a budete mít jasněji, jestli se pustíte ještě do dalších otevřených dveří nebo vás celý svět online seznamek zase tolik neoslovil. Někdy může být problém například již v samotném rozložení účastníků, protože pokud není zdejší prostředí genderově vyrovnané, nemusí být k mání ani dostatek vhodných kandidátů pro budoucí rande. Pak se samozřejmě dostaví pocit promarněných chvilek online, kde čekáte (přinejmenším) na příjemné popovídání a výsledek je prakticky roven nule.

Existuje ale samozřejmě i zajímavá varianta, která je vhodná spíš pro mladší ročníky. Která to vlastně je? Seznamka Badoo, která je spíše prověřenou sociální sítí se vším všudy. Populární je sice hlavně na jihu Evropy nebo třeba v Mexiku, ale to neznamená, že české prostředí nenabídne dostatek možností k poznání atraktivního protějšku. Jsou tu tisíce různých českých profilů a v základní verzi nemusíte ani vůbec nic platit, což je pro nahlédnutí určitě výborné. Na trhu je Badoo už dlouhých dvanáct let, takže rozhodně má své výsledky…

A jak se vlastně seznámit přes internet?

Pokud patříte mezi nováčky v oboru, určitě bude pár dní trvat, než si vše prohlédnete a osvojíte. Především není důvod vzdávat všechno dopředu, protože i tady se budete muset naučit pár novinkám, které vám pak usnadní celkovou komunikaci. Co především bude třeba zvládnout při využívání online seznamek?

  • Bezpečnost. Založit si profil, na němž nebudou intimní fotografie, zevrubný popis vašeho domova ani další potenciálně kompromitující údaje. Neměli byste ani volit heslo, které používáte u mailu nebo sociálních sítí. Mějte oči otevřené, bezpečí je na prvním místě!
  • Pravopis. Nikoho jistě nechceme podezírat z toho, že neumí dobře česky. Každý občas udělá nějakou malou chybu. Ovšem pokud jich bude příliš a nebudete dodržovat základní pravidla či používáte spíš zkratky než celá slova a věty, asi se nedočkáte moc velkého počtu odpovědí.
  • Osobně až po určitém čase. Rozhodně si nedomlouvejte schůzku po pár hodinách online komunikace, to by byla přece taktická chyba. Nejdřív potenciální protějšek trochu poznejte, dejte si načas a třeba si popovídejte o tom, co vás spojuje – od hokeje a hudby po literaturu.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat