Více peněz nejen pro maminky

19.02.2018 | Děti a rodina

Pokud zvažujete změnu zdravotní pojišťovny, je právě teď vhodná doba vybrat si tu pravou. A jestli navíc čekáte miminko, nebo jste si svůj poklad už přivezla z porodnice domů, může pro vás být ideální volbou Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (ČPZP).

Těhotné ženy a maminky, které jsou pojištěné u ČPZP, totiž mohou u své zdravotní pojišťovny čerpat nadstandardní příspěvek. „Dlouhodobě patří k naším nejoblíbenějším produktům Manažerka mateřství, kde nabízíme příspěvek až 1 500 Kč. Když se k tomu připočte pětistovka nabízená v rámci programu Zdravé dítě a tisícovka pro Ženu po porodu, lze u České průmyslové zdravotní pojišťovny získat až 3 000 Kč. A to už stojí za zvážení, zda být či nebýt u ČPZP,“ komentuje příspěvky tisková mluvčí České průmyslové zdravotní pojišťovny Elenka Mazurová.

Příspěvek na vyšetření, pomůcky i cvičení

ČPZP v rámci výše uvedených produktů přispívá například na nadstandardní vyšetření, masáže, plavání, kurzy pro těhotné a psychoprofylaktickou přípravu k porodu. Dále je možné příspěvek od ČPZP využít na cvičení pro děti do dvou let, edukační kurzy pro matky s dětmi, kosmetické přípravky k péči o dítě, monitor dechu, chůvičky, odsávačky nosních hlenů, na pomůcky na kojení dětí, cvičení pro ženy.

Podpora plavání a očkování

Třetí největší zdravotní pojišťovna v ČR ale ve svých preventivních programech nemyslí jen na batolata. Pro děti do 8 let včetně je určen program Organizované plavecké kurzy s čerpáním až 1 000 Kč. Milovníci plavání mohou i v letošním roce využívat oblíbený program Plavání zdarma nebo se slevou ve vybraných bazénech po celé republice. ČPZP přispívá i na očkování dětí částkou až 1 500 Kč, dospělí od 19 let mohou čerpat na jakékoli očkování proti infekčním onemocněním nehrazeným z veřejného zdravotního pojištění až 1 000 Kč.

Zpátky do formy

Zpátky do formy vás nejen po porodu může dostat pravidelné cvičení. I při shazování nadbytečných kilogramů pohybem se můžete spolehnout na podporu z ČPZP. Pro ženy (i muže) od 19 let, kteří sportují rádi, je určen program Pravidelný pohyb spojený s příspěvkem 700 Kč. K čerpání stačí předložit na pobočce ČPZP doklad o zakoupení permanentky (lze kombinovat až 3 různé doklady) v hodnotě nejméně 1 500 Kč. Kompletní nabídka preventivních programů je uvedena přehledně na www.cpzp.cz/programy.

Pokud ještě nepatříte mezi 1 245 000 pojištěnců České průmyslové zdravotní pojišťovny, můžete se zaregistrovat online na www.cpzp.cz/205, nebo osobně na kterékoli ze 111 poboček po celé ČR. Pokud se stihnete přihlásit k ČPZP do konce března, výhody a benefity můžete využívat již od 1. 7. 2018.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat