REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vysněné lokny s Philips StyleCare

23.02.2018 | Testování

Jak to dopadne, když necháte redaktorku s vlasy, jež jsou od přírody rovné jako hřebíky, otestovat automatickou kulmu Philips StyleCare? A jak si testování užila její kolegyně, která je experimenty s vlastními (a nejen těmi) vlasy proslulá?


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 55 testerek


Automatická kulma Philips StyleCare BHB876/00 splní sen nejen všem ženám, které celý život bojují s rovnými vlasy a touží po nespoutaných loknách. U nás se o tom přesvědčily kolegyně Zorka a Nela.

Splněné sny


Inovativní otevřený design kulmy v kombinaci s rotujícími natáčecími kryty umožnuje během chvilky vytvořit dokonalé lokny.

Jsem typický příklad toho, jak člověk vždycky chce to, co nemá. Odmala závidím kamarádkám, které mají vlnité nebo kudrnaté vlasy a které na ně neustále nadávají, zatímco já bych ty svoje 'hřebíky' za jejich lokny okamžitě vyměnila, říká Zorka. Dokonce jsem kdysi zkusila i trvalou, ale to bylo dost šlápnutí vedle. A kulem jsem také vystřídala spoustu. Jen jsem žádné nikdy nepřišla pořádně na chuť a většina z nich mi zajistila jediné že jsem do práce chodila ještě později než obvykle,“ směje se naše redaktorka, která má zrovna období, kdy si nechává narůst delší vlasy, a tak byla pro testování automatické kulmy ideální.

To Nela se dlouhou hřívou pyšní už několik let. A v redakci jsme ji za tu dobu viděli snad se všmi možnými (a popravdě občas i dost nemožnými) účesy. „Prostě ráda experimentuji. Začalo to v pubertě barvami, z čehož byli mí rodiče moc nadšení, a pokračovalo nejrůznějšími, občas i dost bláznivými střihy. Ale v poslední době už snad jen měním ofiny za patky a strany pro pěšinku,“ říká Nela. A proč „vyhrála“ v redakci možnost testovat kulmu Philips StyleCare? „Asi že se o mě ví, že se nejrůznějších pokusů s vlasy nebojím. A taky že mě vytváření účesů baví nejen na vlastní hlavě, ale i na ostatních. Když měla moje mladší sestra maturitní ples, česala jsem snad celou její třídu!“

Lokna k lokně

Vytváření vln nedá s Philips StyleCare vůbec žádnou práci. Požadovaný účes vytvoříte stiskem jediného tlačítka díky dvěma rotujícím natáčecím krytům. Inovativní otevřený design kulmy v kombinaci s těmito natáčecími kryty umožnuje vytvořit skvělé lokny. V prostorné komoře kulmy jsou vlasy šetrně namotávány kolem natáčecího válce, který díky své velikosti umožní natočit mnohem více vlasů najednou než běžné kulmy.


Tři směry natáčení vlasů, šetrný keramický povrch s keratinem, tři možnosti nastavení teploty a času. I to činí z Philips StyleCare špičku mezi kulmami.

„Práce s kulmou Philips StyleCare je nejen překvapivě snadná, ale i rychlá. Člověk nemusí vstávat ráno o hodinu dřív jen proto, že má náladu na vlnité vlasy. Kromě toho oceňuji, že si člověk může vybrat ze tří různých teplot (170, 190 a 210 °C) a 3 nastavení času (8, 10, 12 vteřin), takže se kulma přizpůsobí vám a vašim vlasům, nikoli naopak. Vytvoříte s ní snadno velké vlny i hravé lokýnky. A to mě baví,“ chválí Zorka.

Také Nelu systém natáčení vlasů na první pokus zaujal. „Líbí se mi, že si mohu zvolit, jestli budou všechny lokny natočeny jedním směrem a pěkně symetrické, nebo naopak jedna doprava a druhá doleva, takže účes působí hravě a přirozeně. Vždycky mám u podobných výrobků obavy, co na to řeknou moje léta zkoušené vlasy, ale regulace teploty času společně s keramickým povrchem kulmy, který navíc obsahuje pečující keratin, zajistí, že vlasy budou nejen skvěle vypadat, ale rozhodně jim stylingem neublížíte.“

Účes, který potěší a vydrží

A jak obě testerky zkušenosti s automatickou kulmou Philips StyleCare hodnotí?


Naše redakční testerky byly z automatické kulmy Philips StyleCare nadšené.

„Kulmu mohu s klidným srdcem doporučit. Ocení ji nejen ženy s dlouhými vlasy, ale i s těmi kratšími, které baví hravé účesy, ale které nechtějí rezignovat na kvalitu výrobků, jež pro styling používají, a očekávají od kulmy také šetrnost vůči vlasům a perfektní výsledky. Musím vyzvdvihnout, jak přirozeně lokny po použití Philips StyleCare vypadají. Vůbec totiž nepůsobí, že jste je vytvořila uměle, ale působí, jako byste je na hlavě měla celý život,“ nešetří chválou Nela.

„Já jsem měla během testovacího týdne pocit, že si plním sen z dětství. Lokny jsou mým vysněným účesem a kulma Philips StyleCare mi jej proměnila ve skutečnost. Navíc je její ovládání tak snadné! Kdo mě zná, ví, že s technikou bojuji vždycky. Ale v tomhle případě to vážně zvládne každý. Prostě člověk vloží pramen vlasů do natáčecí komory, podrží tlačítko natáčení a počká, až se ozve zvukový signál. A lokny jsou na světě! Žádné složité natáčení, žádná ztráta času. Taky mě překvapilo, jak dlouho vlny vydrží. To byl u mých vlasů vždycky ten největší problém. Ale s Philips StyleCare lokny opravdu drží celý den. A ještě jedna poznámka, kterou bych nerada opomněla. Při testování nedošlo ke spálení ani jednoho mého prstu. A to je co říct,“ směje se Zorka.

Automatická kulma Philips StyleCare

  • krásné a dlouhotrvající lokny vytvoříte stiskem jediného tlačítka
  • 2x více vlasů jedním natočením, jednoduše a rychle tak vytvoříte perfektních lokny
  • ochranný keramický povrch s keratinem
  • 3 nastavení času a 3 nastavení teploty nastavíte v různých kombinacích tak, abyste dosáhli požadovaného vzhledu – od drobných loken po volné vlny
  • 3 směry natáčení (vlevo, vpravo, střídavě)

Cena: 3 499 Kč

Více informací najdete na www.philips.cz

Advertisement

20.11.2022

Dělá krásné lokny a vydrží celý den, nemohu si stěžovat

27.10.2022

Dělá krásné lokny, které dlouho vydrží

Žádné jsem neshledala

30.09.2020

Vyzkoušela jsem ji u kamarádky kadeřnice a i já s vlasy strašně jemnými jsem odcházela jako nadšený beránek s loknami , které vydržely celý den

cena

20.04.2019

Už od mala toužím mít vlnité a kudrnaté vlasy,boužel mám je naprosto rovné a jemné.Ocenuji jednoduchost a praktičnost této kulmy,cena odpovídá kvalitě.Lokny vydrží dlouho,skladování této kulmy je snadné.

nic

05.12.2018

Touto kulmou me kulmovala kamaradka.Bylo to rychle a efektivni.urcite si ji take brzo poridim.Libi se mi vzhledoveale i svou jednoduchosti a jak snadno a rychle vlasy natoci.Je proste paradni a to i za tu cenu

22.07.2018

Produkty od značky Philips hodnotím kladně. Zrovna nedávno jsem si chtěla pořídit kulmu na vlasy. Jelikož moje vlasy zrovna nemají moc dobrý tvar, tak je vždy potřeba jim nějaký dodat ať už kulmou či žehličkou na vlasy. Tato kulma mě zaujala elegantním vzhledem a jednoduchostí používání. Cena odpovídá kvalitě.

13.07.2018

Kulmu jsem měla na půjčení od kamarádky a vracela jsem ji s těžkým srdcem. Baví mě jak provedení, tak minimalní možnost popálení pokožky. Hlavně na prstech. Lokny mi skvěle držely a vlasy nebyly vůbec spálené.

17.06.2018

Kulma je opravdu skvělá. Funguje tak jak má a lokny sou úžasné. Prirozene a vydrží dlouho. Zacházení s kulmou je snadné a zvládne to opravdu každý, není se čeho bát. Rychle stydne a tak je i skladování snadné.

05.06.2018

Paradni.Rada bych nekdy vlastnila.😊Recenze sou krasne.Mam rovne vlasy a vlny miluji.Je to rychle a clovek vypada uplne jinak.Cena vyssi,ale odpovida.😊Design nadherny.😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

04.06.2018

Kulma je supracka dala jsem vyzkoušet máme a hned si chvalila když zapojí do zasufky ze je hnedka rospalena dělá vice krásných vln a dlouho vydrží tak si nemusí dávat lak a ničit si vice slepene vlasy

11.05.2018

Tato kulma Philips StyleCare je můj vysněný pomocník v péči o mé rovné "hřebíkovité" vlasy. Nejen že manipulace a práce s ní je jednoduchá a rychlá, ale kulma je zároveň šetrná k vlasům a v neposlední řadě jsou vlasy zvlněny do nádherných loken.

Bohužel o ní mohu jen snít, protože je dražší. Ale zas takový zápor to není, neboť kvalita odpovídá ceně!

10.05.2018

Skvělá kulma, která je ihned po připojení k elektřině připravena k použití. Dělá několik druhů vln a všechny jsou krásné. Vlny dlouho vydrží. Výborná možnost regulace teploty. Všem vřele doporučuji :)

01.05.2018

S Philips StyleCare se jednoduše dají vykouzlit krásné vysněné lokny. Automatická kulma je velice lehká a dobře se s ní manipuluje. Vlasy vydrží natočené opravdu velmi dlouhou dobu a zatímco natáčení vlasů trvá jen chviličku. Určitě doporučuji vyzkoušet.

25.03.2018

sama mam uz nekolik let kratke vlasy na ktere si nechavm delat trvalou a jen zastihavam a barvim.. vnucka ma za to velice dlouhe a krasne vlasy a vyuziva ruznych spotrebicu na peci o vlasy tento vyrobek nas obe zaujal jak cenou tak i recenzemi a hodlame si ho do domu poridit

22.03.2018

Philips StyleCare jsem daroval své sestře na narozeniny, hned v obchodě mne zaujal design výrobku, který se vyjímá ostatním přístrojům. Sestra si jej chválí, pracuje bez problému a oceňuje bezpečnost, už není možné se jen tak spálit.

22.03.2018

Automatická kulma Philips StyleCare BHB876/00 je velice šikovně promyšlená. M krásný a elegantní vzhled , velice dobře se s ní pracuje, dobře se drží.Lokny s ní jdou udělat velice snadno a hlavně rychle

15.03.2018

Mela jsem moznost vyzkouset u kamaradky a musim rict ze jsem byla nadsena, zadne spalene ruce od klasicke kulmy, vlasy natocene jako od profesionala.. Takze skvely vyrobek,kdyz nemate cas a penize na caste navstevy kadernictvi

Cena

14.03.2018

Dcera si poridila kulmu,parkrat ji pouzila byla nadsena a sstejne nakonec je doma ve skrini az mne mrzi ze ji nikdo nevyuziva.Dela velmi prijemny uces a hlavne rychle,nemusite hodinby sedet u kadernice

14.03.2018

Lokny no ktera zena by je nechtela mit,z touto vecickou vypadaji vase vlasy jak z luxusniho salonu ze ktereho jste zrovna prisla.Sice cena je vyssi ale za kvalitu si clovek vzdy musi priplatit neco navic

13.03.2018

Já osobně miluju a milovat budu všechny výrobky od PHILIPS.Jsou už i na pohled překrásné a výkonost ještě lepší.Tahle kulma je nejlepší výrobek podle mě zatím.Já a mé dcery používáme tuhle kulmu a jenom chválíme.

Cena

13.03.2018

Tato kulma mě svými vlastnostmi velmi zaujala. mám polodlouhé vlasy kaštanové barvy a mít lokny byl vždycky můj sen. A tak přemýšlím kdo by mohl takový dárek darovat. Prostě Philips style care se moc povedla-jednoduché ovládání, krásný výsledek, co více si přát a technické parametry - nastavení času je bezvadná vychytávka, chci být s novým jarem a novým účesem holka za kterou se přece musí všichni podívat jak ji to sluší

12.03.2018

Na tuto kulmu mám zálusk. Philips obecně dělá v posledních letech naprosto top produkty, které vydrží a pyšní se skvělou kvalitou. Výsledek je úchvatný. Jedna lokna jako druhá a ač může použití vypadat na první dojem nešetrné k vlasům, opak je pravdou.

11.03.2018

Vyrobek splnil moje ocekavani. Libi se mi jak vzhledove,tak i svou funkcnosti.Je velice lehka a dobre se sni manipuluje. Vlasy vydrzi natocene Opravdu dlouhou dobu a nataceni vlasu trva chvilicku :) Rozhodne kratsi dobu, nez s klasickymi kulmami. Vyrobek mohu doporucit.

Cena

09.03.2018

Tahle kulma je super. Přítelkyně je z ní nadšená.Dostala jí k narozeninám,jelikož si pořád ztěžovala na svoje vlasy a chtěla změnu. Kulma mě zaujala už svým vzhledem.Výrazně se liší od jiných výrobků na trhu.Je celkem lehká a dobře se sní manipuluje. Musím říct,že to mé přítelkyni hodně sluší :) Nemůže si jí vynachválit a používá jí neustále. Vlasy nemá vůbec zničené a má je lesklé.Výrobek doporučuji.

Je dost drahá.

06.03.2018

Philips StyleCare je výborná. Po týdnu intenzivního používání mám pocit, že oproti jiným stylingovým nástrojům jsou moje vlasy mnohem méně vysušené a hebké. Velmi jednoduše se používá, má krásný design a je lehký, což je velké plus oproti podobným výrobkům

06.03.2018

proste super myslim ze tim je receno uplne vse je to neuveritelny ale fungu je to a lokny vydrzi i me ktera ma jemne vlasy a nic mi nedrzi ovladani je velice jednoduche a urcite ho zvladne kazdy

cena

05.03.2018

S Philips StyleCare jsem měla opravdu vysněné loky jako anděl. A to jsme si myslela, že to nezvládnu! Šlo to krásně a lehce, žádná dřina a výsledek je perfektní. Doporučuji i těm, které nejsou moc šikovné jako já :D

žádné

05.03.2018

Philips je moje oblíbená značka všeobecně a když se ještě urodilo Philips StyleCare, byla jsem nadšená. Když jsem ji zkusila napoprvé, tak i výsledek byl skvělý a to se mi jen tak nestává. Jednoduchá manipulace, skvělý výsledek

nic

05.03.2018

Zázrak v podobě Philips StyleCare je boží. Prvně jsem mu vůbec nevěřila, ale výsledek mě opravdu překvapil. Vlasy nebyly poničené a nejsou ani po opětovném použití a jsem ráda, že ani nemusím použít žádný vlasový gel, které nemám ráda. Vlasy krásně drží tvar

vyšší cena

04.03.2018

á nemám takové vlasy, abych na ně automatickou kulmu Philips StyleCare používala, ale znám ji od kamarádky, která dokáže pomocí této kulmy vykouzlit na svých vlasech takovou nádheru, že jí to až závidím.

04.03.2018

Tento výrobek jsem vyzkoušela u mé kadeřnice,dělala mi učes na ples a musím říct že se s tím rychle manipuluje a kudrlinky dlouho vydrželi.Navíc de tam dají nastavit různé teploty..tak to je hodně praktické.Jen doporučuji všem.

03.03.2018

Tenhle výrobek mě zaujal už proto,že je to značka"Philips".Je to dobrá značka.Pro mě se krásně hodí,protože mám dlouhé vlasy.Líbí se mi snadná a šetrná manipulace s ním. Má kadeřnice ho používá a taktéž si ho velice chválí.

01.03.2018

Od přírody mám bohužel rovné vlasy a proto si musím pomáhat k loknám pomocí pomocníka. Skvěle padne do ruky, manipulace je snadná. Lokny vydrží celkem dlouho. Cena je přiměřená ke kvalitě, mohu doporučit.

01.03.2018

Lokny mi drží po cely den i bez laku Dokonce jsem se i ráno vzbudila s vlnami jak od more ;) Jednoduchodost ovládání a více možnosti jak si vlády natočit Rychlost kdy me cela hlava vyjde na 20-25min casu

28.02.2018

automaticka kulmu Philips StyleCare je skvělou novinkou a svým designem zaujme snad každou ženu, která touží po krásných loknách. ˇUžasné na ní je také nastavení teploty, které opravdu vítám! Dobře se drží a rychle se s ní pracuje.

28.02.2018

Automatická kulma na vlasy Philips StyleCare vypadá úžasně. Mám rovné vlasy tak bych ho určitě využila ráda si někdy zvlním vlasy. Značku Philips mám ráda měla jsem fen a byla jsem s ním velmi spokojená.

27.02.2018

Malý pomocník, ale velký efekt! Tento výrobek od phillips dokáže za krátký čas, snadno a dokonale vytvořit bohatý účes z lokýnek či vln. Jednoduchý na ovládání, šikovný do ruky. Odpadá riziko popáleného krku a přepálených vlasů. Za mě velká spokojenost.

27.02.2018

Výborný produkt od dobré značky. Philips mám doma již fén a žehličku na vlasy a vše funguje skvěle. U tohoto výrobku mě zaujal moderní tvar, jednoduché ovládání, i to že lokny jsou vytvořené rychle, účinně a zároveň šetrně. Teď v plesové sezóně, kdy se co sobotu snažím o pěkný účes se doma moc hodí,

26.02.2018

s kulmou Philips StyleCare jsem viděla pracovat mou kadeřnici při poslední návštěvě salonu. Byla jsem překvapená, jak lehce s ní manipulovala a ty lokny, které vytvořila, to bylo prostě něco úžasného.

26.02.2018

Tenhle výrobek mě zaujal už proto,že je to značka"Philips".Je to dobrá značka.Pro mě se sice nehodí,protože mám krátké vlasy,ale určitě by se hodil mojí dceři.Líbí se mi snadná a šetrná manipulace s ním.A jelikož dcera má letos kulatiny mám tip na dárek.

Docela vysoká cena,ale za značku se platí.

25.02.2018

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Vysněné lokny s Philips StyleCare.Také mám přirozeně rovné vlasy a ráda si je někdy vlním.Tento výrobek mě zaujal,vypadá velice dobře a splnuje mé požadavky,já si myslím že je skutečně skvělý..

24.02.2018

Výrobky značky philips jsou u nás hojně zastoupené a tato kulma se jim moc povedla. Nehrozí, že se popálíte, jako u klasické kulmy, lokny se vyrobí snadno a rychle. Zároveň je proces šetrný k vlasům, což je velmi důležité. Snadné a bezpečné ovládání a přijatelná cena.

24.02.2018

Vynikající pomocník pro ty z nás, které si potřebují k loknám pomoci uměle. Šikovně padne do ruky, je lehká, snadno se ovládá a hlavně rychle a dokonale vykouzlí kudrny, které vydrží po dlouhou dobu. Výrobek vypadá elegantně, sofistikovaně. Opravdu mohu doporučit.

24.02.2018

Kulmu Philips StyleCare už nějakou dobu sledují a moc se mi líbí, recenze holek z redakce mě přesvědily,jednoduše a za chvíli, krásný nadýchaný účes s loknami. To nej na kulmě je to že prsty jak u běžné kulmy si pálit nebudu. Díky a běžím koupit. doporučují

23.02.2018

Kulma Philips StyleCare umí divy. Pamatuji si z dětství, jak jsme si vlasy kulmovaly. Od té doby ne. Je možná čas na změnu, dcera se kdysi zmínila, že kamarádka něco má. Mohla bych ji překvapit tímto kouskem. Je dokonalá.

23.02.2018

Automatická kulma na vlasy Philips StyleCare musí být skvělý pomocník při úpravě vlasů. Kamarádka jí má a nemůže si jí vynachválit. Dříve jsem si vlasy kulmovala, ale kulma se mi rozbila a novou už jsem si nekoupila.

Žádné

23.02.2018

kulma vypadá velice suprově.Zkoušela jsem u kadeřnice a opravdu je to s ní jednodušší než třeba s žehličkou nebo konickou kulmou.Vlny vydržely celý den i ve větrném počasí což je u mně milá zkušenost.

za jedno vyzkoušení žádné

23.02.2018

O této kulmě jsem již slyšela a viděla i reklamu a musím říci že mě velice zaujala.Mám polodlouhé vlasy a používám klasickou kulmu a někdy je to fakt o nervy,ale tato vypadá luxusně a i rychle vytvoří krásné lokny.Rozhodně by se mi hodila :-)

23.02.2018

https://www.youtube.com/watch?v=dzbxtVR9pyU Co jsem tady viděla tak za mě super-jednoduché použití a výsledek skvělý. Myslím, že to musí být sen každé ženy s delšími vlasy...na věku nezáleží. Mít nádherný účes chceme všechny.

19.02.2018

Paráda, měla jsem tu možnost vyzkoušet u kamarádky a kdybych mohla, tak si ji hned koupím. Tahle vychytávka se strašně lehce ovládá a vytvoření účesu plného pěkných loken je i velmi rychlé, takže sbohem brzkému rannímu vsávání kvůli kráse.

19.02.2018

Kulma na vlasy Philips je úžasný pomocník.Dcera má dlouhé vlasy a občas naše kadeřnice ji vytvoří s touto kulmou lokny,které ji vydrží do druhého dne i když nemá zrovna kvalitní vlasy.Uvažuji,že ji tuto kůlmu koupím k narozeninám.Manipulace je velmi jednoduchá,že to zvládnu i já.

Žádné.

19.02.2018

Kulma na vlasy od Philips je opravdu nádherná, desing opravdu na jedničku. Já sice nemusím používat kulmu na vlasy, protože je mám od přírody vlnité, ale jestli chci mít perfektní účes, tak sahnu po kulmě a to jsou teprv vlasy. Opravdu nadherně mi drží lokny dlouho.

19.02.2018

Kulma na vlasy je skvělá věc, kdysi jsem si nedokázala představit, že bych ven vyšla bez kulmy, déšť mi dokázal pak zkazit náladu. Trochu kulmy předčily žehličky, rovné vlasy. Ale kulma je taky věčná a v každém případě skvělý pomocník a služebník.

19.02.2018

Automatická kulma Philips StyleCare je super pomocník při úpravě vlasů. Já sama jej nevyužívám , protože mám krátké vlasy, ale moje dcera si jej nemůže vynachválit. Během chvilky má vlasy krásně navlněné bez toho aby je to extrémně zatížilo nebo dokonce poškodilo.

19.02.2018

Jedná se o skvělou kulmu, která vytvoří pěkný účes, má velké přednosti v tom, že ji lze používat na různé teploty, na dlouhé i krátké vlasy. Manipulace je snadná a zvládne to každá žena. Výsledkem je příjemné překvapení z dokonalého účesu a krásné lokny.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat