Diskuse na téma dobré cvičení Praha

Ahojte, kam chodíte vylepšovat postavu ? máte nějaký svůj oblíbený podnik? baví vás tam cvičení nebo končíte po úvodnhí lekci . Povídejte, potřebuji se dostat do formy, léto je tu co by dup :-)

Dáša 26.11.2022

A co se vám osvědčilo na regeneraci svalů po cvičení? Máte něco osvědčený co po cvičení děláte? A podařilo se vám cvičením zbavit celulitidy?

Verča Dáša 27.11.2022

Noo to je dobrá otázka, taky jsem zvědavá na vaše tipy a triky, díky :)

miška4 Dáša 28.11.2022

Koukněte na shop.energyflex.sk já mám od nich masážní set a je to parádní věc, uvolňuje svaly a trigger points, prokrvuje a spevňuje pokožku ;)

Dáša Dáša 29.11.2022

Ahaa no to vypadá moc dobře, líbí se mi že je to z přírodního materiálu a vypadá to že by to mohlo pomáhat i s tou celulitidou, super tip, díky :-)

Kika 27.12.2017

Holky, je tu někdo, kdo hubne s poradci ze https://www.svet-zdravi.cz? Zajímají mě pražské pobočky... Jakou navštěvujete vy a jste spokojeni?

Helenka 17.02.2016

Kdyby mi tak někdo dal pernamentku tak si pískám, jak já bych chtěla mít trochu čas pro sebe. To je pořád něco. Škola, práce, rodina a čas pro sebe trávím unavená a otrávená že už mi na nic nezbývá energie, ach jo jak já vám holky závidím

Tichavka Helenka 19.02.2016

třeba se na vás někdy usměje štěstí *15*

Sandriskaa 14.02.2016

Kam chodíte ? já to cvičím v malém studiu a nestojí to za řeč .

Tichavka Sandriskaa 15.02.2016

Konkrétně na Hotyoga42.cz kde mají luxusní studio . Nabízí i slevičky a poukazy, dostala jsem na Vanoce a mám z toho velkou radost, daleko lepší než ponožky nebo nějaký šperk . :-D vy kam ?

Tichavka 09.02.2016

Ted už přes měsíc cvičím hot yogu a jsem nadšená. Není to žádná divočina ale přesně něco takového jsem hledala. Chodila jsem na jumping a alpining ale to bylo pro mě dost náročné. Tohle je taky občas těžký ale ne zase tak. Vždycky odcházím jako vyměněná :)

Kajolla Tichavka 10.02.2016

a dá se při tom trochu zhubnout nebo zpevnit ?

Tichavka Kajolla 12.02.2016

jako i po tom měsíci vidím určité rozdíly, asi od toho nečekej že hned budeš mít na břiše buchty ale na protažení a zpevnění o stačí. Pokud to nebudete flákat a zamakáte i na jídelníčku tak můžete i zhubnout nějaký to kilčo :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat