Diskuse na téma Vyžití pro děti na zahradě

15. 08. 2020 | Volný čas s dětmi

Jaké máte pro děti vyžití na svých zahrádkách ? Chceme dětem na zahradu buď něco pořídit nebo něco vyrobit, tak budu určitě ráda za kapku inspirace :)

Milka 19.09.2023

Sice starší téma, ale náhodou jsem na něj narazila. Kupovali jsem, respektive my ne ale babička s dědečkem dětem koupily na zahradu, zahradní dřevěný domeček. Což není asi nijak atypické, ale tento je na nožičkách a ještě se skluzavkou. Je od firmy Domky Srdcem. Děcka jsou z něj nadšený a nejvíc čas strávily právě v něm.

Kopretina Milka 22.09.2023

To zní docela zajímavě, ale nemáš strach že z toho spadnou a nějak si ublíží? Jak je to veliké ?

Milka Milka 26.09.2023

Hele do šesti let je to s doporučením dáat na děti pozor. Ale oni lezli od mala snad po všem. :D Je to tento https://www.domkysrdcem.cz/e-shop/budka/, naši se plácli přes kapsu, ale děcka jsou nadšený. Navíc z boku je i malá ptačí budka. Domeček je kvalitní, atypický a moc hezký, mají tam ale spoustu dalších netradičních domečků. Myslím že některé využijí i dospělý :D. Plus je to ještě pomalováno vše ručně, takže každý ten domek je orignál od pana Marka Pavlase. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat