Diskuse na téma jít sama na zábavu

Mám strašnej problém, hrozně bych chtěla jít někam na zábavu nebo na nějakou akci v našem městě, ale problém je v tom, že nemám moc kamarádek a ty který mám, buď nemají čas, nebo se jen vymlouvají (ale to už asi nejsou pravý kámošky). Z tohoto důvodu mě napadlo, že bych tam šla sama. Není to trošku blbý, když jde holka sama na zábavu? Co si o takových holkách myslíte? Já sem hroznej stydlín, a když jdu někam sama, tak mám pocit, že na mě každej čučí, ale myslim, že tohle bych dokázala překonat, kdybych se fakt hecla. Mám jen strach, že každej bude vědět, že tam sem sama a že si o mě bude myslet, jaká sem zoufalka (což asi jsem), že tam nemám jedinou kamošku. Chtěla bych si najít jak kluka, tak nový kamarády, ale když budu sedět doma, tak si je nenajdu.

Gabi 18.05.2015

Co třeba divadlo? Jen sedíš a sleduješ, o přestávce si můžeš zaujatě pořád dokola číst program :D

plevel 25.01.2014

koukam ze existuju nekde v zensky verzi XD no poradil bych ti, ale nevim co

Janea 23.01.2014

Keksinko, ideálně vyraž na nějakou dámskou jízdu, kde potkáš nové kámošky. Třeba ted´ v sobotu je Ladies Night v Theatro Music Clubu v Praze, 25.1., koktejly, tanečnice a po půlnoci teprve přijdou pánové. Co ty na to?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat