Diskuse na téma vodáci

16. 04. 2014 | Zájmy a koníčky

Ahojte, hledám tipy na léto kde bychom jako začátečníci mohli jít na splav řeky, hlavně čr, žádné zahraničí. Budeme parta cca 8 - 10 lidí, vlastní lodě nemáme takže bych byla i ráda kdybyste mi doporučili nějakou půjčovnu pokud existuje a hlavně není příliš drahá. děkuji

Anetka88 20.07.2014

lidičky najde se mezi vámi někdo, kdo by se k nám přidal na kemp v rakousku? Bližší info o kempu a cenu najdete na http://www.vodak-sport.cz/vodackaskola/kemp_WW_Plus. V případě zájmu napište a domluvíme se, nebo se rovnou přihlaste a při srazu křičte můj nick abychom se našli :)

Kamilka 08.07.2014

Ahojte, najdou se tu nějaká maminka, která se dnes chystá s dětmi na "vodácké odpoledne" s vodak-sportem? Má se začínat pod jezom v komíně a půjde se do pisárek na buřty. Počasí vypadá být zatím fajn, až na ten vítr, ale mohlo by to do té doby vydržet.

oliva4 24.06.2014

pepa moc dík za tak vyčerpávající odpověď a informace. Chodíš i někam jinam? Sázava zní velmi dobře, možná se nakonec vybereme tam, už jsem na ni narazila na více diskusích. Věděl bys mi doporučit i kde složit stany? Je v okolí nějaký kemp?

Pepa 13.06.2014

Ahoj, už pár let mám výborné zkušenosti se Sázavou a společností Bisport v Týnci nad Sázavou. Poslední úsek řeky (Týnec -> Pikovice) je nádherný, ale trochu složitější. Jede se krásným sázavským údolím mezi skalami, ale cestou je dost jezů, občas peřeje, hodně kamenů ve vodě. Možná to není pro úplné začátečníky. I když já byl poprvé na vodě právě tam :-) Předchozí úsek (Čerčany -> Týnec) je naopak úplně klidný, pro dobrodružnějšího vodáka nejspíš až nudný. Není tak malebný jako úsek do Pikovic, ale pořád krásný. Samozřejmě je možné jet i delší trasu. Třeba z Kácova nebo Ledče nad Sázavou.

milujivodu 12.06.2014

určitě za uvážení stojí i nějaký zahraniční kurz, člověk vidí jinou přírodu a něco se naučí. Kánoe Kayak Kemp Salza 2014 1. Kemp: 25.-27. 7. 2014, 2. Kemp: 8.-10. 8. 2014 Cena: 3 500 Kč za osobu, V ceně je zahrnuto: výuka pod vedením zkušeného instruktora, učební materiály, zapůjčení potřebného vodáckého materiálu, upomínkové tričko. Doprava, ubytování, stravování a pojištění - na vlastní náklady.

oliva4 25.05.2014

ok, dík, tak se zkusím informovat, snad nám to vyjde a nebude to příliš drahé a hlavně ať bude tehdy pěkné počasí a teploučko abychom i vyschli když se vykoupeme: d

beruška 22.05.2014

co se týče nějaké vody, tak Berounka je klidná a pomalá voda, jezdíme tam pravidelně a ne jen my ale i množství ostatních. Pro začátečníky je velmi vhodná, ani nepotřebujeme instruktora, zvládnete to sami, tam se nemá co stát. Společnost co zmiňují je iv Praze a jiných městech, jsou na vodu fakt odborníci.

milujivodu 16.05.2014

ano ano, to uděláš velmi dobře když se na ně obrátíš, jsou to profíci. Nevím jaké máte přes víkend plány, ale pokud byste si chtěli zkusit kánoe, nebo kajak, seznámit se se vším co s vodáctvím souvisí. Takže pokud máte o víkendu čas tak http://www.vodak-sport.cz/testcentrum-data/2014/letakWelkyTestovaciDenKrasne2014.pdf

Anetka88 24.04.2014

za sebe bych ti doporučila vodak-sport.cz, jsou to profíci co se týče vody, mají půjčovnu za super ceny, poradí a hlavně mají i výcvikové kurzy či různé kempy, takže byste se k ním mohli přidat a máte o vše postaráno . Nabídku mají na svých webovkách, když tak tam mrkni :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat