Diskuse na téma Litinová mřížka

26. 08. 2014 | Prosím o radu

Dobrý den, nevíte někdo, kde se dá sehnat taková ta litinová mřížka na grilování, co s ní griloval v nějakém televizním pořadu i pan Polreich? Děkuju

Laugher 14.02.2017

Tohle je ona

Zuza 23.12.2014

Musím vám poděkovat za bezva tip na vánoční dárek, já ten pořad s přítelem taky občas sleduji, ale toto mě nějak minulo, přítel bude úplně nadšený, zbožňuje ho a všechny jeho recepty musí vždycky zkoušet! :D A ta prodejna je taky bezvadná, nakoupila jsem toho tam spoustu, tam mají tolik různých doplnků, letos bude bohatý ježíšek :D

Pampeliška Zuza 28.12.2014

To mám radost, taky mám tu prodejnu moc ráda, už jsem tam nakoupila spoustu dárků :)

Pampeliška 27.10.2014

Co vím, tak Weber má prodejnu i v Tachlovicích u Prahy, známá tam ráda chodí, prý mají taky obrovský výběr, takže bych si zajela tam :)

Hadatko Pampeliška 24.11.2014

Supeer, máme ji konečně, bezvadný tip, díky moc! A nejen ji teda, koupili jsme tam i takový tepelný zářič do zimní zahrady, paráda, ségra je z něj taky unešená, tak nevím, jestli tam nepojedeme znovu :))

Hadatko 26.10.2014

Děkuji za radu, ale ted tam mají prý zavřeno, říkala známá a nikde jinde ji nemohu sehnat, ptali jsme se už všude možně, mají ještě nějakou jinou prodejnu, nevíte, prosím?

Pampeliška 26.09.2014

Zdravím, nedávno jsme ji taky sháněli, trvalo to docela dlouho, ale objevili jsme ji nakonec v prodejně grilů v Harfě, takže tam určitě uspějete :) A musím říct, že to tedy opravdu stojí za to, steaky, co jsme na ní dělali, byly opavdu luxusní :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat