Diskuse na téma Sacha

26. 09. 2014 | Oblíbené značky

Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s dekorativkou Sacha? :-) Slyšela jsem od známé, že vyrábějí prý úžasné stíny, ale nějak nevím kde kupovat? V síti normálních drogerií asi ne, co? :-)

Betuska 25.11.2014

jo, jasně, tak potom je to asi lepší objednat, ať tam neběžíš zbytečně :-) no, jde o to, jestli myslíš jako dekorativní kosmetiku nebo péči?? :-) jako péči má teď moje teta na starší a zralejší pleť právě od Anubisu takovou sadi s vitamine C a antioxidanty, kmenové buňky a je to čisticí pěna a krém myslím :-)

Nikyy 24.11.2014

Tak jsem to hledala a našla, že mají i "obchod" Praze, ani to objednávat předem člověk nemusí, ale pak se zase mlž stát, že přesně to, co chceš nebudou mít na prodejně, ale na skladě, takže já si to asi pro jistotu objednám, ať tam nejdu zbytečně... :-) ještě přemýšlím, že bych tam koupila něco mamce na vánoce, nevíš o nějaké kosmetice vhodné pro zralou pleť, na vrásky a taaak? :-)

Betuska 27.09.2014

No, myslím, že v drogeriích to budou mít opravdu těžko :-D já jsem o ní taky zatím jen slyšela a viděla jsem nějaké výrobky na profiliceni, tam to budou totiž teď někdy od listopadu prodávat a něco tam asi už dokonce mají teď, musím se mrknout :-) tak kdyžtak to sleduj tam, ale vypadá to moc pěkně, mně se hrozně líbí tady ta sada tvářenek http://profiliceni.cz/detail_3.php?id=1478 ♥

Nikyy Betuska 20.10.2014

No já jsem o ní právě slyšela od známé a ta taky hrozně vychvalovala od nich nějaký minerální pudr, prý je po něm úžasná rozzářená pleť a taky ještě trochu kryje, což se mi taky hodí ;-) ale právě říkala, že si to koupila někde v zahraničí, takže jsem chtěla zjistit, kde to tady dostat a co a jak :-) díky moc :-) a užs odtam z toho e-shopu někdy něco nakupovala? a přišlo ti zboží v pořádku? :-)

Betuska Nikyy 26.10.2014

Jasně, odtam nakupuju už dlouho právě a vždycky bylo všechno v pohodě, takže myslím, že není co řešit, žádné problémy by neměly být :-) anebo poku jsi z prahy, tak tam myslím, mají nějaký obchod, jen nevím jestli se to musí předem taky objednat a pak si to přijít vyzvednout nebo stačí jen přijít, nejsem totiž odtam, ale tak určitě o tom na stránkách něco mají :-)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat