Diskuse na téma Vůně na polštář

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo používáte vůně(spreje) na polštář? Poslední dobou mám trochu problémy usnout a někde jsem slyšela že vůně na polštáři můžou uklidňovat,máte nějaký tip na vaši oblíbenou?

Denča97 28.11.2023

Doporučuju esenciální oleje. Krásně voní a mnohé z nich mají uklidňující účinky, které navodí příjemnou atmosféru a pomůžou se spánkem. Já používám https://www.madokonalost.cz/red-mandarin-sillage-esencialni-olej-10ml/ nebo https://www.madokonalost.cz/lavender-silage-esencialni-olej-10ml/

Darja 01.05.2016

Holky a používáte některá vůně do toualety Poo Pourri? Zrovna se chystám si jednu obejdnat =)

Danča Darja 29.05.2016

Ahoj odkud objednáváš? Já si Poo Pouri kupuju u nás ve Fann parfumerii, nevím že by měli eshop.

Lullu 13.12.2015

Nedávno jsem kupovala vůni zelený čas na parfums, je taková docela neutrální oproti těm ovocným. A manžel nic nemamítá, takže snášenlivost mužského pohlaví taky dobrá. :-D http://www.parfums.cz/sofira-decor-interior/green-tea-aroma-difuzer-s-naplni/

Klaudie Lullu 19.12.2015

já jsem teďkom odjednávala z parfums od air wick vůni meloun s vanilkou. takové trochu exotické, což mně vyhovuje. :-)

květinka Klaudie 21.12.2015

Já mám nejraději vůni vanilky, takže u nás to jistí klasické vonné svíčky s vanilkovou vůní. občas ale jdu i do něčeho exotického, kdyý jsou třeba i nějaké novinky. <3

Nikola A květinka 21.12.2015

S vůní vanilky je moc příjemná vůně Sense co prodávají tady www.prospanek.cz, je tam vanilka z madagaskaru jako hlavní tón, mám svíčku a difuzér a teď jsme kupovala babičce balíček s mýdly s tou vůní :-)

Jasmínka Nikola A 23.12.2015

Tu vanilku mám také moc ráda, ale občas to chce i nějakou nevšední kombinaci,. mmrknu na to prospanek i parfums.cz teda. :-)

Kláraa 13.12.2015

Moc příjemná je vůně Sense, prodávají ji v prodejnách Prospánek nebo na jejich eshopu www.prospanek.cz. Mají difuzéry, svíčky, sprej na polštář. Používám před spánkem nebo když má přijít návštěva a vydrží dlouho.

Bětka 09.12.2015

Ahoj holky, používáte některá doma aroma difuzéry? Jaké máte zkušenosti? :) Není po čase vůně obtěžující? :)

Lullu Bětka 11.12.2015

Zdravím, ty difezery se mi líbí, doma ho občas používáme, když má dojít návštěva nebo na večer na relaxaci. Je to silnější často než vonné svíčky, ale záležeží, jak dlouho to necháš. =)

Bětka Lullu 12.12.2015

Děkuji za vysvělení. A máš tip na nějakou vůni, která je příjemná? =)

helena 05.12.2015

Taky mám ráda vonné svíčky a všechny vůně, které se dají aplikovat nejen na tělo, ale i po bytě. :) a na tom parfums jsem našl i vůně do prádla do skříně. :)

Denisa helena 06.12.2015

Tak to je dobrej nápad ty vůně do bytu a do skříně. Asi je taky objednám na tom parfums.cz Jinak ráda dávám i svíčky. :)

Mnada 22.11.2015

vonné svíčky mám taky moc ráda, taky ty vůně s tyčinkama jsou fajn i když se těžko shání nějaká příjemná aby nebyla moc chemická

Kati 16.11.2015

Já si teď koupila aromatickou svíčku Sense, a večer před spaním jí vždycky zapálím a je to moc příjemné.

Ahoj, taky mám občas problémy usnout a dostala jsem dokonce poltářek s bylinkami na spaní. Vůně sice postupně vyprchala, ale polštářek plnil svůj účel dobře. Tak jsem si koupila sprej na prádlo za stejným účelem od Avonu. http://www.parfums.cz/avon/planet-spa-sleep-serenity-vune-do-pradla/ Voní fakt hezky. :)

Dianadia 30.09.2015

Mně se moc líbí vůně Sense, koupila jsem ji v Prospánku když jsme vybírala polštář a je zatím nejpříjemnější ze všech které jsem zkoušela :)

Sára 23.08.2015

Já jsem si oblíbila difuzér s tyčinkami. Vůně je tak akorát a můžu si zvolit sama podle toho kolik tam dám tyčinek a vydrží to dlooouho :)

ivanka 28.06.2015

éterické oleje jsou na mně moc intenzivní raději mám něco míň výrazného, nějaký sprej nebo tak něco

KarinStilo 21.06.2015

Koupila jsem si prostorový difuzer, který dokáže během chviličky provonět snad celý byt. Éterické oleje přidávám podle nálady. nyní u mě vede Eukalyptus s levandulí http://www.fyto-kosmetika.cz/prostorovy-difuzer-eterickych-oleju-p1607-4681 <3

Kája 17.06.2015

Někde jsem četla že správně zvolená vůně může opravdu působit antistresově, ale asi to hodně bude záležet na tom jak každý tu danou vůni vnímá

anastaziaa 17.03.2015

Vůně na polštář jsem si v poslední době oblíbila,teď mám vůni od ProSpánku sense by hollandia a je to moc příjemná vůně,vyvolává ve mně představy o tom jak se procházím po krásném městě atd atd.prostě mě uklidňuje a musím říct že když usínám s těmahle myšlenka konečně mě přestaly provázet nepříjemné sny...:)

Kvetuska99 anastaziaa 25.04.2015

A jaké tóny v té vůni jsou? Myslím jestli je spíš květinová nebo dřevitá apod. Nebo alespoň co je tam dominantní abych si to dokázala trochu představit a věděla co čekat kdybych ji chtěla taky zkusit.

anastaziaa Kvetuska99 12.05.2015

Tady http://www.prospanek.cz/vune-do-loznice to máš podrobně popsané, ale dominantní je tam vanilka, není to květinová vůně spíš dřevitá, těžší řekla bych ale ne moc prostě taková akorát aby nedráždila. Ale hlavně tu vanilku tam já osobně cítím, myslím že každý si tam najde to svoje

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat