Jak dopadlo testování Ionizačního spreje RECLAR ION MIST a RECLAR Camelia uklidňující esence?

20.11.2020 | Krása a móda

Osvěžená a hloubkově hydratovaná pleť je dokonale připravená na chladné zimní měsíce. Pět vybraných testerek dopřávalo jedním stisknutím denně své pleti to, co si pleť v těchto dnech žádá. Přinášíme vám čerstvé recenze!

Pleť si žádá neustálou péči

Ať chceme nebo ne, pleť je zatížená celodenním vlivem okolního prostředí stále více (smog, klimatizace, nevětrané prostory, MHD, topení v autě…atd). Pravidelná hydratace pleti během dne je tím, co si pleť opravdu zaslouží a navíc se tak zpomaluje proces stárnutí. Běžné kosmetické přípravky sice na kůži ulpívají, ale nedostanou se do hloubky a tím ztrácejí velkou část svého účinku. O produktu RECLAR ION MIST toto říct nemůžeme. Jeho předností je proces ionizace, který se stará o to, aby se vlhkost dostala do pleti co nejhlouběji a hydratovala ji doslova zevnitř. Při ionizaci se mini částečky vzduchu stávají elektricky nabitými ionty, pleť absorbuje vodu i tonikum. Účinky si pochvalovala Lucie: "Perfektně sjednotí a zklidní pleť, po stisku tlačítka se začne esence sama rozprašovat po dobu 10 sekund a proud není nijak velký, takže je to příjemné :) Bonusem navíc je krásný design, nosím ho do práce." Jaroslava byla s produktem také spokojená: "Opravdu povedená a hezky vymyšlená věcička. Používám každý den i večer, pokud si vzpomenu, tak i když přijdu z práce domů. Pleť nezanechává mastnou ani lesklou, zůstává svěží a jemná. Myslím si, že je brzy na nějaké velké závěry, ale třeba mi po delším používaní opravdu pomůže k regeneraci mé zničené pleti, která pod každodenním nošením respirátoru opravdu trpí." Nikola má velice citlivou pleť, hodně suchou: "Velice příjemný aplikátor esence na obličej. Pleť hydratuje. V moment aplikace bylo vše příjemné, avšak tak po hodině mi přípravek začal nepříjemně svírat pleť. Já mám velice citlivou pleť - suchou. Takže možná přípravek bude vyhovovat více normální nebo mastnější pleti. Určitě využiji přípravek především v létě."

Voňavá esence pro zvýšení účinku

RECLAR ION MIST se testoval v kombinaci s exkluzivní náplní RECLAR Camelia, která napomáhá prevenci proti stárnutí pleti. Pokožka je nádherně jemná a vyhlazená už po prvním použití, ale také sjednocená, zklidněná a projasněná. Jana si esenci velice pochvalovala: "Ionizační sprej Reclair ion mist ve spojení s Reclair Camelia esencí mají moderní design, krásně voní, pleť zůstává krásně jemná a hebká. I při použití přes makeup zůstává makeup nedotčený, nemastný, nelesklý. Za mě maximální spokojenost a příjemný zážitek." Patricie produkt doporučuje i přes větší počáteční investici: "Na první pohled mě netěší tak velká investice. Ale když toto člověk vyzkouší, bude velmi potěšen. Opravdu zklidňuje nejen pleť, ale i mě osobně😁 Vůně je skvělá, design je krásný. Pleť nijak nemastí, naopak krásně osvěží. Uvítala bych i jiné vůně esencí." Příjemné osvěžení si užívala i Jitka: "Ionizační sprej Reclar příjemně osvěží pleť. Pleť je pružnější. Skvělé pro letní dny, kdy je pleť vysušená. Malé balení vhodné i do kabelky. Mlha je velmi jemná. Stačí používat jednou denně. Vhodné jako dárek." Testované produkty hojně využívají i kosmetické salóny. Anna sice nebyla vybraná do testování, ale po zkušenosti v salónu si produkt pořídila: "Toto je opravdu designový kousek, který by potěšil ne jednu ženu. Mnoho žen si vůbec neuvědomuje, jak pokožka v těchto chladnějších dnech více trpí. Poprvé jsem něco takového vyzkoušela na líčení u kosmetičky a později si produkt koupila. Líbí se mi, že neponičí make-up, v případě jeho přestříkání a vždy se cítím, že dělám něco navíc, co těší moji pleť." 

Náplň Camelia není jediná, kterou můžete použít. Vhodná je např. voda z růží a jiné oblíbené esence. Je nutné pouze dodržet zásadu, aby daná esence nebyla na olejové bázi, což by mohlo poškodit zařízení ionizace. Přemýšlíte o koupi produktu? Neváhejte, recenze zní skvěle! :)

Více informací najdete na www.reclar.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat