Nevzdávejte se ve vztahu té příjemné rozkoše

Milování. Máte ho dostatek? A proč se vlastně stává, že se ze vztahu postupně vytrácí? Všimněte si, jestli nejste další z obětí běžných příčin, kvůli kterým se pár vzdává té nejpříjemnější rozkoše ze všech!

Pokud máte sex méně než desetkrát do roka, jste v očích odborníků bezpohlavním párem. Jak se něco takového stalo? Jednoduše. Měsíce si namlouváte, že sex není vaší prioritou, neboť jsou „důležitější věci“, a až bude „vhodnější“ příležitost, jiskru opět oživíte. Jenže ouha. Vyčkávání na něco, co nepřišlo, se jaksi nevyplatilo.

Zjišťujete, že se horko těžko pomilujete jednou za měsíc, a navíc vás to ani jinak zvlášť nebaví. Dalším problémem je, že doma je dusno, čemuž se není co divit. Jakmile se ze vztahu vytratí intimita, partnerských problémů přibývá. A to všechno jen kvůli několika překážkám, které se vám postavily do cesty! Které to jsou a proč už sex nemáte? Tohle jsou nejčastější důvody!

Všechno už je známé

Žádné vzrušení, novinky ani inovace. S tím, jak se dva lidé milenecky stýkají po delší dobu, často klesá míra vzrušení a zájmu. Do postele se vkrádá předvídatelnost, nuda, rutina a monotónnost. Najednou už sex není vzrušující a považuje se za jakousi formalitu, která se stává předmětem hádek a konfliktů. „Já už se ti nelíbím? A proč se radši díváš na porno?

Závislost na technologiích

Digitální technologie mění i ty nejintimnější vztahy. Během něžné chvilky se necítíte ve „spojení“ se svým partnerem, protože jste myšlenkami na sociální síti. Taky místo společného sledování filmu oba kontrolujete telefon a odbavujte e-maily. Dnes je moderním trendem být k zastižení  – vždy a všude, což si na vztazích vybírá velkou daň.

Nedostatek komunikace

V každém vztahu jsou nějaké problémy. Vy chcete mít sexu méně, partner to vidí přesně naopak. Nemůžete sladit dobu, která je na milování ideální (podle vědců jsou muži aktivnější s večerem, zatímco ženy spíš až ráno). Tohle všechno je pořádku, pokud se domluvíte na kompromisech. V případě, že o problémech nemluvíte, tak se s každým dnem zvětšují.

Priority měnící se s chodem rodiny

Spousta párů se přestane milovat po narození dítěte. Část z nich se rozdělí tak, že každý z dvojice přespává někde jinde, a to je hodně tenký led! Je tedy zřejmé, že zvlášť v této choulostivé době je nutné se extra snažit, aby vztah fungoval na důvěrnější úrovni.

Nezdravá očekávání

Velkou chybou je i přílišné lpění na názoru, že láska funguje sama od sebe a nemusí se přiživovat. Tak právě tenhle mýtus stojí za velkou většinou rozchodů! Aby bylo možné udržet intimitu ve vztahu funkční, je třeba mít na sebe čas, a to především (výmluvy se neodpouští). A propos, kdy naposledy jste si poslali chlípnou esemesku, zavřeli se do koupelny, nebo si pustili erotický film? Jakékoli spontánní maličkosti se počítají!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:00
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat