TESTOVÁNÍ: Vatové výrobky od Lintea

21.09.2020 | Testování

Pomocníků pečující o pleť není nikdy dost, a proto pro vás máme další příjemné testování s výrobky od značky Linteo. Hledáme 20 testerek, které vyzkoušejí doslova na vlastní kůži kvalitní odličovací vatové tampony a vatové tyčinky Linteo. Dopřejte své pleti jemné pohlazení, které je šetrné i pro naši přírodu.


Celkové hodnocení: 98%

Hodnocení: 125 testerek


Nejvyšší kvalita

„Péče o pleť a tělo patří k našim každodenním činnostem, proto je pro nás kvalita našich vatových produktů velice důležitá. Naše výrobky zjednodušují a zpříjemňují běžný život a jsou jeho neodmyslitelnou součástí. Kvalita je pravidelně kontrolována, abychom Vám mohli zajistit maximální péči. Položky jsou vyráběny s ohledem na vaše bezpečí. Proto je také materiál, který se při výrobě používá, ze stoprocentní bavlny,“ a to je cílem společnosti Linteo.

Odličovací vatové tampony či polštářky

Abyste dosáhli dokonalého odlíčení vaší pleti, je zapotřebí používat i kvalitní odličovací polštářky. Proto společnost Linteo nabízí hned několik variant těchto produktů, které jsou vyrobeny ze stoprocentní přírodní bavlny, která poskytuje maximální pevnost, savost a jemnost. Navíc se nemusíte obávat, že používáním tamponků zatěžujete životní prostředí, tyto produkty jsou zcela biologicky rozložitelné.

Odličovací polštářky Linteo jsou nabízeny ve dvou velikostech balení po 100 a 120 kusech. Jsou vyrobeny ze 100% bavlny.

Cena: 100 ks za 23 Kč, 120 ks za 26 Kč.

Vatové tyčinky

Vatové tyčinky jsou vhodné pro každodenní hygienu. Stoprocentní bavlna a pevný návin zaručují bezpečný způsob používání. Nyní navíc s papírovým středem, který je taktéž přívětivější pro životní prostředí.

Vatové tyčinky Linteo jsou vyrobeny ze 100% bavlny a 100% recyklovaného papíru. Můžete je zakoupit hned v několika praktických baleních. V nabídce je box po 100 a 200 kusech nebo v sáčku po 80 a 160 kusech.

Cena: 100 ks za 15 Kč, 200 ks za 22 Kč.

   

Navíc veškeré produkty od značky Linteo můžete zakoupit z pohodlí vašeho domova, přes oblíbené nákupní portály Košík.cz a Rohlík.cz.

Více informací najdete na www.linteo.cz

 

vybraná testerka | 18.10.2020

Vatové polštářky mají Příjemný materiál, který je vyhovující i na moji citlivou pleť, jsou velmi jemné na dotek a perfektně sají. Vatové tyčinky mají skvělý tvar a jsou pevné, vata se z nich neodmotává, jako u jiných. Oba výrobky mají především úžasné složení a to je za mě největší plus.

Nenašla jsem

vybraná testerka | 18.10.2020

U obou výrobků oceňuji, že jsou vyrobeny ze 100% bavlny a jsou plně rozložitelné. Vatové tamponky jsou velice příjemné, hebké, dokážou absorbovat velké množství tekutiny. Na odlíčení pleti jsou dokonalé a šetrné k pokožce. Tyčinky jsou pevné, netřepí se a příjemné. Hodí k vyčištění ucha, novorozeneckeho pupíku a nebo k opraveni make-upu.

Tamponky se mi občas při vytahování z balení a nebo při používání rozpulily. Tyčinky by se mohly také vyrábět širší pro děti.

vybraná testerka | 17.10.2020

U vatových tamponků oceňuji, že jsou 100% přírodní, jsou ze 100% bavlny a teké třeba to, že otevírání je ze spod tampónků. Jsem zvyklá si vzít vždy více tamponků, aby se mi lépe drželi, protože se většinou rozpadají, ale s tampónky Lintea mi stačil jen jeden. Jsou pevné, příjemné na dotek a cena je také víc než přijatelná.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 17.10.2020

Oceňuji že výrobky jsou ze 100%. Vatové tampónky jsou pevné a zároveň jemné, tudíž nedráždí pokožku. Také nezanechávají 'chloupky' při odličování a také se nerozjíždí horní část se spodní částí při odličování. Vatové tyčinky jsou pevné a dobře drží na tyčince. Hodí se jak na vyčištění uší, tak i na očištění řasenky, která se občas obtiskne na horní víčko. Také se tyčinky dají využít na úpravu linek, jelikož jsou pevné, jak jsem již psala. Můžu tyto výrobky doporučit na 100%!!

Žádné

vybraná testerka | 16.10.2020

Vatové tampony jsou pevné a přitom jemné a šetrné. Důkladně odstraní nečistoty z pokožky i očních řas aniž by pokožku podráždily. Tyčinky super, vata se z nich nesvléká a pevně drží. Na opravu líčení očí neznám nic lepšího. Oceňuji i papírovou tyčinku, která je k přírodě šetrnější než plastová.

-

vybraná testerka | 16.10.2020

Maximální spokojenost vatove tamponky nezanechávaji chloupky vaty na obličeji ani řasách. Malej prcek si zabavil jedno balení pro sebe na otírání papulky a zadečku. Vatové tyčinky super na úpravu rozmazanych očí

Jediny zápor vatové tyčinky moc hubené, nevhodné pro děti.

vybraná testerka | 16.10.2020

S vatovými výrobky Lintea jsem spokojená. Tamponky jsou jemné, netřepí se ,neškrábou. Uchošťoury jsou také fajn, vajíčka dobře drží na tyčce a nejvíc fajn je,že jsou výrobky že 100%bavlny. Jsem s výrobky spokojená a děkuji za možnost testovat.

Žádné

vybraná testerka | 16.10.2020

vatove polštářky od Lintea jsou hebké a jemné, někdy se stává že jsou tamponky na hranách škrábave což je při odlučování nepříjemné, ale to tyhle nejsou, opravdu jsou měkké a příjemné. vatove tyčinky jsou pevné a dobře drží na tyčce, ještě k tomu jsou obojí že 100 % bavlny a recyklované takže super

žádné

vybraná testerka | 16.10.2020

Vatové tyčinky - biologická rozložitelnost - tyčinka je z papíru, mile nás to překvapilo Odličovací tampony jsou jemné a přitom pevné Mnohostranné použití

Vatová tyčinka se mírně prohne - ale jen než si člověk zvykne, že plast byl nahrazen papírem

vybraná testerka | 16.10.2020

Pokud se potřebuji se zbavit otisků od řasenky nebo si upravit okraje rtěnky. Pomůže mi vatová tyčinka, od Lintea je úžasná, jelikož je tvrdá a nepouští chloupky. Pokud potřebujete opravit oční linku, namočte předtím tyčinku do odličovací vody – některé linky totiž rychle zaschnou. Na každý pád jsou tyto pomocníci při líčení neocenitelní. Vatové odličovací polštářky jsou jemné, ale velmi účinné. Pomáhají m i každý den k odličování a čištění nečistot. Nedrolí se a nerozpadají se. Byla jsem velmi překvapená a jiné už používat nechci.

žádné nevidím :)

vybraná testerka | 15.10.2020

Co mě skvěle překvapilo, že tyčinky jsou tvrdší a jelikož je používám i na úpravu linek na oči tak jsem velice spokojená že drží a hned se vata neodděluje od tyčinky. U tamponů se mi líbí struktura a při použití na odličovací vodu krásné drží. Jen doporučuji

vybraná testerka | 15.10.2020

Tamponky jsou dobré savé, měkké, kvalitní a hezké zpracování. Vatové tyčinky jsou fajn, vata zůstává na tyčince a ne v uchu 👌 Celkově mě výrobky velmi mile oslovily a jsem s nima spokojená určitě se k nim znovu vrátím 🙂

bez výhrad

vybraná testerka | 13.10.2020

Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet a otestovat tyto nové produkty od Lintea. Vatové polštářky bych rozhodně doporučila, jsou měkkoučké, nedráždí oči ani pleť a hezky pojmou odličovací pleťovou vodu. Cena produktů je více než příznivá. Určitě stojí za vyzkoušení.

Vatové tyčinky jsou za mě dost pevné až hrubé, ale to určitě spoustu lidem vyhovovat bude, protože rozhodně nepouští vatu. Což tedy při úpravě špatně nanesené řasenky není na škodu.

vybraná testerka | 12.10.2020

Hezký den, děkuji za možnost testování. Vatové tampony na odličování jsme používala jak večer, tak i ráno s mou pleťovou vodou a musím říct, že za mě krásně vodu nasají a jsou jemné na pokožku. Vatové tyčinky jsou kvalitní, vata na tyčince drží a při použití se neodmotává. Za mě vše v pořádku a doporučuji.

vybraná testerka | 12.10.2020

Vatové tyčinky jsou jemné, krásně drží tvar, nedrolí se. Tyčky jsou vyrobeny z recyklovaného papíru, který je pevný a neláme se. Mile mě to překvapilo. Vatové polštářky jsou moc příjemné, nejsou vůbec škrábavé a jsou tenké tak akorát. Moc příjemné na každodenní odličování. Jsou 100,% natural. Jsem maximálně spokojená 👍.

Nic jsem nenašla.

vybraná testerka | 12.10.2020

Uzasne hebke, mekke vatove tamponky, ktere muzu vyuzit k odliceni oci i odlakovani nehtu. Vatove tycinky jsou skvele na cisteni usi, upravu makeupu i dalsi veci. Oba produkty jsou kvalitni, snadno poutitelne a obal ma prijemny design, ktery v koupelne nerusi.

vybraná testerka | 11.10.2020

Vatove polštářky jsou krásně měkkoucke, nedráždive, netrhají se a snadno se do nich zapouští pleťová voda. Balíček po 120 ks je přímo skvělý, ten snad nemůže nikdy dojít :) V obchodě jsem se již podívala na cenu, která je rozhodně přijatelná. I s vatovymi tyčinkami jsem spokojená, jsou měkké, neohybaji se, vata se z nich netrha, slouží svému účelu. Zaujalo mě balení po 100 ks, které je maličké a skvěle na pribaleni na výlety.

vybraná testerka | 11.10.2020

Vatové tyčinky jsou super, tyčinka je pevná a papírová. Krabičky jsou velice praktické. Jedna menší do kabelky a větší má super “otviratko” na domácí používání. Vše je 100% přírodní a dokonce jsou biologicky rozložitelné. Vatové polštářky jsou příjemné a nedráždí pleť.

vybraná testerka | 09.10.2020

Tak došel mi balíček na testování skvělé vatové tyčinky a odličovací tampóny a musim uznat že jsou opravdu skvělé líbí se mi že je to opravdu ze 100% bavlny tamponky na odličování jsou strašně příjemné na dotek při odličování nedráždí kůži... Dále se mi líbí vzor balení muaim uznat že ten se opravdu povedl a i provedeni bud po 100 kusech a nebo po 120 kusech u tamponu na odličování a nebo 100kusu a 200 kusů u vatovych tycinek že si každý vybere dle své potřeby 😊 ja určitě tuto značku doporučuji všem aby ji aspon zkusily a sami uvidíte rozdíl 😊

vybraná testerka | 08.10.2020

Tak nám pan kurýr právě přivezl balíček. Udělal radost. I když to vypadá, že moje fenka Amálka je z toho lehce znuděná, já rozhodně ne! Na fotkách ukazuji, jak čistí plet (a to jsem se nelíčila, je na něm vidět ,kolik nečistot plet během dne nasbírá. Pátý tamponek už je úplně čistý, tak jsem si jistá, že to samé platí i o mé pleti. Pak jsem zkusila nanést oční linky, je vidět jak krásně odličuje, po třetím použití už je krásně čistý. Jeho předností je čistě bílá barva, vidíte každou drobnou nečistotu. jsem ale maximálně spokojená, obávám se, že kdyby byl jemnější, nečistil by tak důkladně. Děkuji Vám za vybrání do testu, moc mě to baví! Celkově hodnotím velmi kladně, zjistila jsem si cenu produktů a ta je více než přijatelná, poměr cena x výkon je výborný. Až mi dojde testovací balení, kupuji hned další:)

Možná bych ocenila větší jemnost, přeci jen může drhnutí xkrát během dne citlivou plet dráždit.

18.10.2023

Výborné produkty, stejně jako všechno ostatní od této značky. Přírodní bavlna, kvalitní zpracování. Šetrné vůči člověku i přírodě. Praktické balení a to vše za velmi dobrou cenu.

11.10.2023

Kvalitní vatové doplňky. Za super cenu.. Doma používáme neustále

13.09.2023

kvalitní Baťově tyčinky které nepouští chlupy vatove tampony neskrabou a nedráždí pleť

trochu vyšší cena

09.08.2023

Vatove výrobky od Lintea jsou perfektní, měkký a příjemný

09.08.2023

super, setrne, jsem nadmiru spokojena, moc doporucuji

12.05.2023

Spokojenost! Vatové tamponky jsou pevné a velmi příjemné na pokožce. A "uchošťoury" jsou skvělé, pevné a hlavně - neodmotávají se!

01.03.2023

Vynikající produkty od vynikající značky. Jemné a pevné tampony využitelné na mnoho způsobů. Ideální na odlíčení makeupu. Také tyčinky do nosíku jsou skvělé. Bezpečné, pružné, jemné. Kvalitní materiál i jeho zpracování.

16.02.2023

Jsem velice spokojena s temito produkty hlavne s uchostoury

16.02.2023

Nepostradatelný pomocník do každé domácnosti Zejména do té, kde jsou malé děti. Kvalitní přírodní nedráždivý materiál, poctivé zpracování. Tampony jsou jemné a přitom pevné, nosní tyčinky taktéž. Vše za velmi dobrou cenu.

-

31.01.2023

Cenově výhodné a hlavně dostupné skoro ve všech obchodech!

Nic

19.01.2023

Lintea je jedinečná značka se skvělíma produktama.

02.01.2023

Za mě jedna z nejlepších značek jak kosmetických tamponů (nerozpadají se), tak uchostour (nelámou se) 👂😁👏

23.12.2022

Tyto výrobky mám moc rada, používám je denně a nevymenila bych je

19.12.2022

Příjemný materiál, vhodný i pro citlivou pleť

Žádný

15.12.2022

kupujeme pořád hlavně tyčinky do uší a tamponky .

29.11.2022

Spokojená účinek od té to značky splňuje vše co má.

20.11.2022

Používám pouze tyto vatové výrobky je to kvalitní produkt

15.11.2022

Jsou příjemné a měli by být v každé domácnosti.

15.11.2022

Vatové výrobky od Lintea jsou úžasné mé ouško je čisté jako nikdy před tím

07.11.2022

miluji jejich výrobky od tyčinek po ubrousky používáme celá rodina 😊

žádné

06.11.2022

Na vatové tampónky se dobře nanáší micelární voda a příjemně a šetrně k pokožce se používají. Líčení je hned rychlejší. Ušní tyčinky používám roky a jsem s nimi spokojená, velikost je přiměřené - nejsou zbytečně velké a jemně čistí uši.

05.11.2022

používám každý den za mě velmi dobré

rychlé prosakují

05.11.2022

miluji tyhle výrobky nejen že je používá celá naše rodina ale i přátelé.

05.11.2022

Jasná volba pokaždé když vejdu do drogerie. Spokojenost

05.11.2022

používám nemůžu nic vytknout.Kdyz dojdou oni jsou jasná volba málo kdy jsem nucena jiné značky když nejsou zrovna

05.11.2022

Velmi příjemné Nedrolí se Kvalitní vata

Žádné jsem nenašla

04.11.2022

Vatové tampony jsou pevné a přitom jemné a šetrné. Důkladně odstraní nečistoty .

27.10.2022

Kupují opakovaně vatové výrobky i za super cenu, doporučuji.

Žádné

27.10.2022

Krásně měkké odličovací tampónky, nezanechávají chloupky na obličeji.

23.10.2022

Linteo Vatičky i tamponky, používáme doma každý den. Super kvalita.

22.10.2022

Linteo výrobky používáme každý den, tyčinky, tampony i ubrousky jsou kvalitní a nemají konkurenci. I cena je příznivá.

X

Kvalitní a jen tak se nerozmotaji kupuji většinou od této značky.

18.10.2022

Nemám co vytknout. Vatové tamponky nedráždí pokožku, jsou jemné. Vatové tyčinky taky super, vata na nich pevně drží. Navíc je super, že mají i vytvarované vatové tyčinky do dětských oušek.

10.10.2022

Příjemné , reciklovatelné, z přírodního materiálu jsou levné

28.09.2022

tamponky jsou moc prijemny a máji skvelý tvar a tyčinky jsou pevný

23.09.2022

Vatové výrobky od Lintea jsou asi nejlepší, co jsem kdy zkusila. Jsou opravdu jemné.

Žádný zápor nemám.

19.09.2022

Velmi dobré na odlíčení Vhodné i pro děti Velmi spokojená

14.09.2022

Já jsem spokojena. Jak s polštářky na obličej , tak tyčijekndo uší.

12.09.2022

s linteo výrobky jsme spokojeni kupujeme do uší a tyčinky se nelámou takže spokojenost

31.08.2022

Super poměr mezi kvalitou a cenou.

Ohnou se, nebo rozdrolí dříve než dražší výrobky.

31.08.2022

používám denně a jsem spokojena,kvalitou i cenou,kupuji již několik let

nic

30.08.2022

cenově dobré! používáme v domácnosti celodenně :)))

30.08.2022

Super, cenově dostupné, splňují vše co se os nich očekává , nenechávají na obličeji vlakenka

30.08.2022

Od této značky si kupují vatové tyčinky a vždy jsem spokojená

26.08.2022

Skvělá cena, pěkné balení, již nekupuji jinou značku

25.08.2022

Vatové výrobky pořizuji už pouze jen od značky Linteo, neboť nejsou o vatu “ošizeny”

24.08.2022

Odličovací tampónky jsou nezbytnou součástí mé každodenní rutiny

24.08.2022

Vatičky do uší jsou příjemné, neodpadava z nich vata jako u jiných značek a odličovací tampony jsou také z kvalitní vaty

24.08.2022

Používáme doma denně a Linteo je proste top.. nejvíce používám asi ubrousky úplně na vše..❤️

skvělé odličovací tampónky i štětky do uší cena taky není vůbec špatná

05.08.2022

Na odličování používám nejčastěji vatové tamponky Linteo, vyhovuje mi, že po použití nemám obličej plný vaty, jako se mi občas stalo u jiných výrobků. Klidně bych uvítala větší balení výrobků.

04.04.2022

Na vatové výrobky značky Lintea nedám dopustit. Ať už jde o kvalitní odličovací tampony různých tvarů a velikostí tak samotné uchošťoury. Miluju, miluju, miluju

24.03.2022

Cena Dostupnost Vyhovují mi načištění pleti a odličování Příjemný materiál

16.03.2022

používáme celá rodina ...nelámou se jako jiné značky.

04.02.2022

Vatové výrobky jsou kvalitní, různé druhy. Tradiční značka. Velká dostupnost.

Nic mne nenapadá.

20.12.2021

Všechny vatové výrobky od Lintea jsou velmi kvalitní, používám je delší dobu a jsem naprosto spokojená

06.12.2021

jsou šetrné k pleti

jsem spokojená,nemam co vytknout

03.12.2021

Musím říct, že produkty od značky Lintea mám moc ráda, jelikož jsem s nimi zatím nikdy neměla žádné potíže. Nedávnost jsem si koupila vatové tyčinky od jiné značky a vaty mi zůstala v uchu. To se mi s Lintea ještě nikdy nestalo. U jejich vatových tyčinek je znát, že vata tam je pevně přidělaná. I s ostatními produkty od této značky jsem spokojená, takže po jiných značkách šahám jen vyjímečně.

30.09.2021

velmi mě nadchnul materiál který je šetrný k pokožce, je pevný, nepouští chlupy, netrhá se a nežmolkuje se.

03.09.2021

Vždy skvělá volba,krasne měkké a šetrné k pleti…..

24.08.2021

Využívám jiz několik let a jsou jedny z nejlepších.

Trochu vyšší cena oproti konkurenci

12.03.2021

vatové výrobky o Lintea využívám denně. A to při odličování, nebo při nanášení oleje, krém a vody. Za mě velmi skvělá věc a vatové tyčinky používám spíše na to, když přetáhnu linku nebo stíny! a na to je to skvělé! :D

25.02.2021

Nemám jim co vytknout. Líbí se mi, jak jsou praktické, pletová voda i mléko na nich skvěle drží a svůj účel u mě na 100 procent splní. Doporučuji

nic

22.02.2021

Výrobky hodnotím velmi kladně. Všechny jsou vysoce kvalitní.

22.02.2021

jsou jemné pevné a šetrné jsem snima spokojená

žádné výhrady nemám

14.02.2021

Táto značka je klasika, či už sa to vatových tampónov týka, alebo vatových tyčiniek, v našej kúpeľni majú vždy miesto.

Žiadne.

01.02.2021

Značka Linteo je velmi kvalitní a používáme ji téměř pořád. Odličovací polštářky, vatové tyčinky do uší... To je taková klasika u nás doma. Jsme spokojeni.

Žádné

01.02.2021

výrobky od Lintea jsou cenově dostupné pro každého. Vata je super na odličování a váhové tyčinky jsou supr. výrobky mají mnoho využití u nás se používají velmi často

21.01.2021

Vatové polštářky jsou jemné, ale nerozpadají se během používání. I vatové tyčinky jsou super.

14.12.2020

Linteo vatový sortiment je kvalita za rozumnou cenu. Tamponky neškrábou a nemají ostré okraje. Při odličování se nerozpadnou. Vatové tyčinky pěkně drží tvar a neodpadávají.

žádné

10.12.2020

Vatove tampony používán každý den, mám ráda značku Linteo, za super cenu dobrá kvalita.

Už by se pomalu všecky značky mohly vyrábět trošku ekologičtěji, když je jich taková spotřeba.

09.12.2020

Vatové výrobky od Lintea jsou velice kvalitní. Skvělý materiál, velice příjemné na pokožce.

04.12.2020

Všechno parádní , nemám s ničím problém , vše funguje dle představ

01.12.2020

Když dělám běžný nákup vatových tamponů a tyčinek, tak beru vždy přednostně právě ty od Linteo

nic mě nenapadá

01.12.2020

Výrobky lintea mají v mé domácnosti prim.Ať už je to WC papír,vlhčené ubrousky,odličovací tampony nebo kapesníčky.Jsou příjemné na dotek,příjemně voní.Vlhčené ubrousky jsou fajn pomocník při procházkách s vnoučaty,tampony na odličování jsou šetrné k pokožce.

Žádné

29.11.2020

Vatove polštářky jsou super i pro citlivou pleť. Tyčinky do uší pouzivame pravidelne

28.11.2020

Od znacky linteo pouzivame jiz dlouho jak vatove tycinky tak vatove tampony na odlicovani a jsme snimi spokojeni.

27.11.2020

Skvělé vatové výrobky vhodné pro každodenní použití.

27.11.2020

Spolehlivá značka. Využívám již leta. Mají i dobře ceny. Spokojenost

27.11.2020

vatové polštářky a vatové tyčinky, tyhle dvě věci používám denně. vatové polštářky, jsou skvělé, dam odličovací vodu a setřu z obličeje nečistoty. vatové tyčinky, to je každodenní rituál. používám i na líčení, když si rasenku o tisknete i u oka. stačí namočit a šetřit. ja doporucuji.

nemam žádné

21.11.2020

Nejraději mám vatové tamponky a tamponky na šitění uší, dokonce jsou vhodné i pro psa, kterému tím uši čistím : )

16.11.2020

Skvele odlicovaci polstarky a tycinky! Prijemna bavlna, nedroli se a skvele odlici.

13.11.2020

Linteo vatové výrobky mohu jen doporučit. U tyčinek je velké plus, že konce nepadají ze špejle.

10.11.2020

Jsou dokonalou pomůckou v koupelně i k vyrábění s dětmi.

09.11.2020

Oblibena ceska znacka vatovych doplnku, ktere jsem verna nekolik let. Tyto tamponky jsou opravdu levne a hodne kvalitni. Coz je nejlepsi kombinace. Vyborne odlici vecer makeup i pevnou radenku bez droleni tamponku.

Libila by se mi 100 % bio kvalita.

05.11.2020

Vatové tampóny Lintea ,odpovídají všem požadavkům k dokonalému odlíčení,za rozumnou cenu.

Žádné

03.11.2020

Nekupuji jiné.,, Ušničky" jak říkám tyčinkam do uší jsou skvělé. Nepoustějí vatu a šetrně uši čistí. No a tamponky na čištění pleti.... Ty jsou bezkonkurenční❤️❤️❤️❤️

28.10.2020

Super. Samozřejmě žádné zázraky tampónky nedělají, ale jsou příjemné a netrhají se

27.10.2020

kvalitní české cenově dostupné designově jednoduché

žádné nejsou

27.10.2020

Používám vatové tampóny. Vždy beru 100% bavlnu. A super. Jsou měkké na pleť a například odlakovávání nehtů je snazší, protože se lak nemaže kolem nehtů.

26.10.2020

Me oblibene vatove tamponky. Nedroli se, material je kvalitni. Tyto tycinky do usi se mirne ohybaji ale zvykla jsem si, ocenuji ekologii.

24.10.2020

Vatová část zcela ok, jemná, hebka Tamponky sajou Jednoduchý obal

Tyčinky jsou hubene Lehce se prohnou - nebezpečné pro děti 10% baleni bylo kazove

20.10.2020

vatové výrobky od Lintea používám denně a ráda, doporučuji.

19.10.2020

Kvalitni odlicovaci tamponky a steticky. Ceska znacka jako bonus. Libi se mi velke ruzove baleni kdy je i cena opravdu krasna.

19.10.2020

Super pomocnici pri odlicovani. Tycinky maji kvalitni bavlnu co zanechava kousky za sebou. Tamponek se da vyuzit na maximum, jelikoz se nedroli. Opravdu dobri pomocnici.

16.10.2020

Mam take doma. Kvalitni bavlneny material, ktery je tvrdy a nedela zmolky ci se pri odlicovani a upravach nerozpada.

16.10.2020

Tyto vatove pomocniky zname vsichni. Ale ne vsechny znacky a druhy jsou stejne. U teto kolekce chvalim u steticek ze nezanechavaji chloubky ci kousky vaty, jsou tvrde a skvele s nimi operacite linku ci konturu pusy. Varocy tamponek se netrha a skvele se odlicite.

16.10.2020

Velice rada používám vatove výrobky od Lintea, jsou spolehlivé , příjemné a za rozumnou cenu

15.10.2020

Oblibene vatove vyrobky, ceska znacka, nizka cena, kvalitni vyrobek. Co vic si prat, zkratka supr👍🏼

15.10.2020

Produkty znacky Linteo mohu jen doporucit. Tyto vatove tamponky ze 100% bavlny jsou vazne pohlazeni.. skvele se s nimi odlicuje. To same vazove tycinky, nelamou se jako jine.. splni skvele svou povinnost. Design je take moc hezky kdyz vam lezi vse ba skrince v koupelne.

Maximalne se snazim prechazet na Bio produkty, tak mozna jen napad do budoucna pro Linteo.

13.10.2020

super kvalita a vyborny obal výrobku, jsem vzdy spokojena

zápory nema

13.10.2020

Doplnky od Lintea jsou proste skvele. Dobra cena kvalitni bavlna co dobre odlici. Vlastne nevidim duvod kupovat neco jineho. Libi se mi i dca druhy velikosti, idealni na cesty i na doma.

09.10.2020

Skvela cena, skvela kvalita! To je to nejlepsi kombo co muze byt. Libi se mi mensi baleni tycinek do usi, ktere je vhodne i na cestovani. Jinak vzdy kupuji baleni tamponku co nejvetsi😁 100% bavlna, hebkost a zaruka kvalitniho odliceni. Tycinkami vzdy docistim rozmazanou rasenku ci ocni linku. Nedovedu si zivot bez techto doplnku vubec predstavit🙈

08.10.2020

Vatove tamponky kupuji uz nekolik let od Lintea, mam rada to, ze jde o Ceskou znacku a predevsim jsou 100% bavlnene. Coz je pro me nejdulezitejsi. Dobre se s nimi odlicuje a stoji par korun. V posledni dobe je i ekologie u teto firmy hezky pozvedavana.

05.10.2020

Jinou značku nekupujeme, vativé tamponky se nedrolí a skvěle se s nimi odličuje 👌

/

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat