Alergickou rýmou trpí řada z nás. Jak její následky zmírnit?

Pylová sezona je v plném proudu. A to pro mnohé z nás znamená jediné. Kýchání, smrkání a neustálé vytahování kapesníků. Nejenže má člověk potíže pořádně se nadechnout, ale ještě řeší podrážděný a odřený nos. Vyplatí se proto vědět, jak mu ulevit a pořídit mu ty nejjemnější kapesníčky. Takovými jsou i Zewa Softis Soft & Sensitive, které v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich recenze a hodnocení. Máte stejné zkušenosti?

Proč pořád posmrkávám

Nejste si přesně jistí, co u vás alergickou rýmu spouští? Pečlivě si zaznamenávejte, za jakých situací se rýma objevuje. Tímto způsobem zjistíte, jaké prostředí vás nejvíce a nejméně zatěžuje. Větší pozornost věnujte travinám a stromům, kolem kterých jste prošli. Zaměřte se i na místnosti. Alergická rýma se někdy více projevuje doma, jindy v práci nebo v jiném uzavřeném prostoru. Snadněji pak zjistíte, co konkrétně vám v místnosti vadí. Častými alergeny vnitřních prostor jsou prach, plíseň a roztoči.


Bolavý a odřený nos kvůli neustálému posmrkávání? Tak to se vám s kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive rozhodně nestane!

Pamatujte, že zdravý imunitní systém se s alergickou rýmou vypořádá daleko snadněji. Pro jeho posílení jezte ovoce, zeleninu, ryby a vyhněte se tučným masům. Sladíte? Pak cukr nahraďte medem. Ten může pomoci vyrušit mnoho alergenů. Sebezdravější potravina ale může být zároveň právě pro vás zdrojem alergenů. Sledujte a zapisujte si proto i to, co jíte. Nezapomínejte ani na dostatek tekutin, nejlépe v podobě čisté vody. Voda pomůže vyplavit alergeny z těla a zabrání jejich hromadění a případné alergické reakci. Cvičte nejen fyzicky, ale i duševně. Spousta alergií je v dnešní době připisována na vrub stresu a nervozitě.

Pohlazení pro nos

Abyste předešli odřenému nosu od neustálého posmrkávání, vyplatí se sáhnout po skutečně kvalitních papírových kapesnících. Takovými jsou Zewa Softis Soft & Sensitive s mandlovým olejem a aloe vera. Jak s nimi byly spokojené naše testerky?

Pěkné balení, moc mě zaujal ukazatel množství kapesníčků na straně, budu vědět, že dochází. Jsou opravdu pevné a současně jemné. Nebojím se toho, že bych měla i při velké rýmě poškrábaný nos. Oceňuji i to, že jsou bez parfemace,“ napasla testerka Lenourecek.


Kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive naše testerky nadchly. Ocenily hlavně jejich jemnost, pevnost, péči mandlového oleje a aloe vera a také fakt, že nejsou parfémované.

U nás tyto kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive vyhrály pro svou jemnost, díky 4 vrstvám se při smrkání nepřetrhnou, navíc chrání nos před podrážděním balzámem z mandlového oleje a výtažky z aloe vera. Jsou bez parfemace a bez parabenů, což je veliké plus. Obal kapesníčku má hezký design, který krásně ladí do našeho ineriéru, takže nesmírná spokojenost po všech stránkách,“ přidala se testerka Beruszka82.

Velmi jemné kapesníčky, které bez problémů používám i při opravách make-upu a odličování, když dojdou tamponky. Netrhají se a vydrží i stírání potu, pobryndanou bradičku u vnoučka nebo jako náhrada intimních kapesníčků. Již jsem použila i na vyndání řasy z oka, a to úspěšně bez bolest. Nedráždí, protože nejsou napuštěny zbytečnými vůněmi. To, jestli něco cítím, mi po vyčištění nosu napoví můj vlastní nos, a ne parfém na kapesníku. Oceňuji olejíček na ošetření, nosík se tak neloupe ani při větší rýmičce,“ napsala testerka Jaruš.

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tyto kapesníčky. Celý rok bojuji s alergií, a tak mám nos pěkně sedřený od věčného smrkání. Už při vytahování kapesníčků Zewa z krabičky jsem cítila, jak jsou oproti těm, co používám, hebké a jemné. Dobře se vytahují z krabičky a hlavně jsou bez parfemace. Toto je opravdu odměna pro můj nosík,“ chválila testerka dady.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat