Povánoční úklid v šatníku vykouzlí místo pro nové kousky

Jen málokterá žena nenašla pod stromečkem nějaké oblečení. A to kromě spousty radosti (tedy většinou) znamená, že naše šatníky praskají ve švech. Co s tím? Nejspíš ve skříni budete muset vykouzlit další místo.

Jenže jak na to?

Pořádná probírka

To nejjednodušší řešení samozřejmě je přebrat celý obsah šatníku a podle pravidla „co jsem neměla rok na sobě, to jde z domu“ se zbavit kousků, jež už na sebe nevezmeme (ať už proto, že vyšly z módy nebo že jsou nám malé a nesednou nám). Část můžete darovat kamarádkám/kolegyním, část zkuste prodat a část věnujte na charitu – nejlépe prostřednictvím specializovaných nadací nebo kontejnerů na textil.

Sezonní kusy k ledu

Spousta z nás má ve skříni všechno oblečení, jež vlastní, a to bez ohledu na roční období, které právě probíhá. A to je – alespoň z hlediska místa v šatníku – chyba. Zkuste proto v létě zimní a v zimě letní kousky uklidit například do úložných boxů nebo speciálních pytlů, z nichž vysajete vzduch a ony pak zaberou mnohem méně místa.

Chytré rozmístění

Možná nemáte dostatek místa v šatníku jednoduše proto, že jej máte špatně organizovaný. Zamyslete se, zda jsou poličky v dostatečném množství, zda máte dostatečně dlouhou tyč na ramínka… Většina výrobců šatních skříní počítá s tím, že si jejich vnitřní vybavení sami sestavíte, a to přesně podle svých potřeb. Využijte toho!

Organizéry a spol.

A pokud nemůžete příliš měnit výbavu skříně, vsaďte na nejrůznější chytré organizéry, věšáčky, šikovná ramínka, na něž navěsíte více kousků oblečení, krabice, košíky a spol. I tito pomocníci vám pomohou najít spoustu místa, o které jste ani nevěděli.

Šikovné dveře

Každá skříň má dveře. Byla by škoda je nevyužít! Proč je nevybavit věšáky třeba na šátky a šály, na kabelky nebo třeba botky. Ty pak nebudou zabírat místo uvnitř skříně na poličkách nebo ramínkách.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat