Úklid bytu mávnutím kouzelného proutku

Máme pro vás několik tipů na opravdu rychlý úklid. Jsou velmi praktické v tom, jak uklidit celý byt jako mávnutím kouzelného proutku – alespoň opticky.

Čistý dům by měla být samozřejmost. Ale ruku na srdce – mezi dětmi a kariérou občas nezbývá na úklid ani čas ani chuť. Hloupé však je, když se najednou ohlásí nečekaná návštěva. A byt máte – zcela výjimečně – vzhůru nohama! Co teď, když na několikahodinový úklid nezbývá absolutně žádný čas? Odmítnout návštěvu?

Žádný strach – tyhle tajné tipy jsou právě v takových okamžicích úplná záchrana. Jen nikomu neříkejte, že je čas od času používáte (i když to možná dělá víc lidí, než by to přiznalo). Věřte nám – to že uklidíte celý byt za méně než dvacet minut, prostě musí zůstat rodinné tajemství…

Bleskový úklid v obývacím pokoji

Na vysávání není čas? Žádný problém – v drogerii seženete vlhčené ubrousky, které jsou určené na podlahy a jsou extrémně pevné. Vytřete s nimi ručně podlahu, protože tak dokážete posbírat všechen nepořádek, a navíc zanechají svěží čistou vůni. Polštáře na pohovce jednoduše otočte a hned budou vypadat čistější. Kromě toho byste si měli pořídit ozdobnou krabici s víkem – do ní naházíte všechno, co do pokoje nepatří, přikryjete víkem a hotovo. Co bude okamžitě působit uklizeným dojmem, jsou srovnané knihy, složené deky a přikrývky a zařazené časopisy.

Rychlý úklid chodby

Otevřené police jsou skvělá věc. Ale opravdu užitečné jsou ty s dveřmi. Otevřít, naházet, zavřít! Tak rychlý úklid může být. Ještě lepší jsou komody na nožkách, pod které se můžou dát ještě další úložné boxy.

Jako kulový blesk v kuchyni

Talíře, šálky a hrnce se hromadí na kuchyňské lince. Zrovna jste je chtěli umýt – ale už na to nedošlo… Pokud už zbývá opravdu jen málo času, nemáte jinou možnost než důkaz svojí lenosti schovat do skříně pod umyvadlo. Tam se podívá jen málokdo. Jen na ně nesmíte po odchodu návštěvy zapomenout.

Dětský pokoj jedině s krabicemi na hračky

Tenhle tip je pro domácnosti s dětmi k nezaplacení, protože především v dětském pokoji najdou nekonečné využití. Hraček se do nich vejde opravdu hodně a dětský pokoj tak díky nim vypadá stále jako ze škatulky.

Využijte sílu mikrovlákna

Utěrky z mikrovlákna jsou super! Jen jedním setřením vyčistíte povrch od kuchyně po koupelnu, takže na hrubý superrychlý úklid jsou jako dělané. A zvládnout utřít i malé fleky na podlaze. Nebo vyleštit zrcadlo v koupelně…






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat