Jarní dekorace pro svěží atmosféru bytu

Doma. A ačkoli jsme doma možná až příliš dlouho, je to stále to nejhezčí místo na světě. Cítíme se zde nejenom dobře, ale už při příchodu nás pohltí pocit sounáležitosti, klidu a bezpečí. Ovšem pouze za předpokladu, že si to doma zařídíme tak, aby se nám tam líbilo. A právě teď na jaře je nejlepší čas, vnést do svých příbytků zase trochu nového svěžího větru. A to není řeč jenom o velkém jarním úklidu.

S novou dominantní barvou naladíte ať už obývací pokoj, ložnice nebo kuchyň na zcela jiné vlny. I přestavěný nábytek nebo malá dekorace dodají místnosti nový nádech. Ale nerozhoduje jenom barva nebo rozestavění nábytku, letos se totiž točí všechno kolem materiálů, které se postarají o lepší náladu. A fantazii se samozřejmě nekladou žádné hranice. Všechno, co je vám příjemné a čeho se budete chtít dotknout pokaždé, když půjdete kolem, je perfektní.

Něco kulatého

Ovšem jeden trend letošního jara byste rozhodně neměli promeškat – kruhy a věnce úplně všude! Letos jsou kulaté věci v kurzu – věnce z peří připomínají lehkost a zajistí větší uvolnění. V bílé barvě navíc působí vznešeně a rozzáří každou zeď. Přírodní lýkové kruhy jsou ideálním základem pro nekonečné množství variabilních dekorací.

Dveře

Ať už ten nebo ten, oba se perfektně hodí na pověšení a rozsvícení dveří. S několika větvičkami nebo květinami docílíte skutečné pozornosti – a domů se budete těšit nejen vy, ale i přátelé vás budou navštěvovat mnohem častěji.

Nebojte se experimentů

Ovšem nejen na dveřích bude věnec vypadat báječně. Nově se totiž věší i na zdi v interiéru – v obývacím pokoji nad gauč nebo třeba nad komodu v ložnici.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí na slanině

(2 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat