Kouzelný domov s pomocí skořice

Láska, štěstí a prosperita: To vše slibuje skořice, která byla po staletí používána v rituálech díky své zázračné, léčivé síle – tak to funguje.

Ať už v ranní kaši, jako lehká příchuť v dortu nebo pro ochucení kari: Skořice zjemňuje každé jídlo a voní nebesky. Říká se, že koření se používalo již v roce 3000 př. n. l. a jeho popularita pokračuje dodnes. Ale to, co mnozí nevědí, je, že kromě své funkce koření se může skořice také používat pro speciální duchovní rituál, který má požehnat váš domov štěstím, prosperitou a láskou.

Skořicový rituál pro lásku a štěstí

Skořici se již dlouho připisují magické vlastnosti a léčivé síly, protože ji údajně ovládá sluncem a tím i element ohně. To je důvod, proč skořici na začátku měsíce pro rituály často používají lidé, kteří chtějí přinést lásku, prosperitu nebo štěstí do vašeho domova a využít sílu koření pro sebe. Zejména mezi následovníky čarodějnické magie se tento rituál těší velké popularitě.  

Jak probíhá skořicový rituál

Pokud by se vám příští měsíc hodilo trochu více štěstí, lásky nebo bohatství, pak byste měli vyzkoušet následující skořicový rituál. Vezměte si (nejlépe na začátku měsíce) skořici do pravé ruky a postavte se před otevřené vstupní dveře tak, abyste se dívali do svého domova a rozfoukejte skořici za doprovodu následující mantry: "Tato skořice přivádí do domu prosperitu. Tato skořice přivádí hojnost, která tu zůstane. Tato skořice zajistí, že hojnost a prosperita tady bude žít.“ Zaměřte se pevně na svá přání a na to, co doufáte, že z tohoto rituálu získáte. Pak vyfoukněte skořici směrem k vašemu bytu. Důležité je, abyste se při rituálu zaměřili na pozitivní myšlenky.

Zatímco tento rituál může zahrnovat některé pověry a samozřejmě neexistuje žádný solidní důkaz o úspěchu, skořice vám může pomoci soustředit se na důležité věci v životě na začátku každého měsíce a znovu projevit své touhy a sny. A možná nám to také pomůže věřit trochu více v magii v každodenním životě...

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat