Na první návštěvu miminka jsou některé dárečky doslova nevhodné

Chystáte se navštívit přátele, kterým se narodilo miminko? Jak je to s dárečkem? Vždy je lepší se s rodiči miminka domluvit, jestli je něco, co by jim udělalo radost nebo co by mohli potřebovat. Jestliže je ale chcete překvapit, vyhněte se alespoň těmto věcem.

Dětskou výživu

Je milé, že chcete rodičům udělat radost a miminku darovat něco, co naplní jeho bříško, ale vyhněte se nákupům sunarů, hotových jídel ve skleničkách atd., pokud vás o to rodiče dítěte vysloveně nepožádají. Jednak nemůžete tušit, jestli miminko nemá nějakou alergii, jaká značka sunaru mu vyhovuje nebo jsou-li rodiče miminka vůbec podobným polotovarům nakloněni.

Dudlíky

Existuje předmět, který by více charakterizoval narození miminka, než dudlík? Nejspíš ne, ale to vás stále neopravňuje k tomu, abyste ho při první příležitosti nacpali cizímu miminku do úst. Některá miminka ho prostě nepotřebují a někteří rodiče jeho používání ani neschvalují. Pokud mimčo dudlík má, s největší pravděpodobností bude mít svůj oblíbený. A že byste se zrovinka trefili do správné značky a materiálu příliš nehrozí. Jestliže chcete, aby dáreček našel uplatnění, dudlíky nekupujte.

Zavinovačku

Zavinovačka je jednou z prvních věcí, kterou si nastávající rodiče do výbavičky pořídí. S největší pravděpodobností ale dostanou několik dalších od lidí, kteří se nezeptali, jestli už nějakou mají. Pokud se rozhodnete pro koupi zavinovačky, postavte se do fronty za ostatní dárce.

Oblečení s nápisy

Odhadnout správnou velikost oblečení pro miminko není žádná velká věda. Pokud jde o nějaký univerzální kousek, který není vysloveně pro zimní nebo letní období, v nejhorším případě vezmete o něco větší a miminko do něj doroste. Vyhněte se ale nakupování trapných bodýček s nápisy jako jsou „miluji svojí tetičku“ nebo ještě hůř „zbožňuji máminy dudy, jsem totiž po tátovi“. Takové oblečení svému dítěti žádná maminka obléci nechce. Ani ta se smyslem pro humor.

Udělejte skutečnou radost

Jestliže chcete miminku a jeho rodičům něco věnovat, nechte je, aby o dárku rozhodli sami. Věnujte jim poukázku do obchodu s kojeneckým zbožím nebo drogerie, kde ji využijí například k nákupu plenek. Můžete jim také věnovat poukaz na profesionální focení či večerní návštěvu wellness pro dva s tím, že miminko pohlídáte.

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat