Komentáře k článku

helus 04.03.2020

Snažíme se vnučce dávat jen to nejlepší.

Vnoučata zeleninu a ovoce milují,radši než sladkosti.

aster 05.03.2020

Vajíčka jím denně - jedla jsem je, i když byla zatracována. Brokolice je hnusná - raději mám cibuli a česnek (v syrovém stavu) - no zkuste si přikusovat brokolici ke chlebu se sádlem...;*( a jogurt mi taky nechutná - to si dám raději mléko (syrové - nikoli ten bílý krabicový hnus, který má s mlékem společný jen název...) Pokud nebudete při stravování používat vlastní mozek a nebudete si všímat, co vám dělá nebo nedělá dobře, žádný tzv. výživový specialista vám nepomůže - nakonec se zblázníte z touhy po zdravém životním stylu *6*

Oliva aster 07.03.2020

Pani Aster, jogurt vam nechutna, protoze si nejspis kupujete ten nespravny. Zamerte se na bily jogurt s zivymi kulturami, nejlepe v bio kvalite. Pokud najdete ten, co vam vyhovuje, muzete si jej vyrobit i doma. Je to jednoduche.

nea 05.03.2020

Pro zdraví je potřebná všestranná a pestrá strava, zdravý organismus je přizpůsoben k tomu, aby si poradil i s cukry a tuky, pokud nejsou v přemíře.

ovace 08.03.2020

na jídlo dbám velice

Siraellen 08.03.2020

jogurty máme moc rádi

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat