Největší lži dětských pohádek

Všechny malé holčičky chtějí být jako princezny z disneyovských pohádek. A nejenom kvůli těm skvělým princům, které na princezny čekají na konci každé pohádky. Jenže realita vypadá – řekněme – trochu jinak.

Rozhodně nechceme, abyste se už nikdy nepodívala na žádnou pohádku z Disneyho studií. Růženka, Popelka nebo mořská panna Ariel zůstanou navždy součástí našich životů. Pohádky jsou něco báječného – a ty od Walta Disneyho především. S jejich nezapomenutelnou hudbou, jedinečným způsobem kreslení a příběhy, které vezmou za srdce malé i velké.

Ale přes všechny ty hodiny strávené v romantických představách je potřeba také zvednout prst a zakroutit hlavou. Protože mnoho z toho, co nám tyhle nejúspěšnější kreslené produkce ve věci lásky, mužů a štěstí ve vztahu nakukaly, se během let ukázalo dna velká lež. Ne taková, abychom kvůli tomu protestovali, ale trochu rozčarované z toho jsme…

Na věc s botou zapomeňte

Znáte to. Byla to vzrušující noc, ale příští ráno musíme z cizí postele rychle vyskočit a uhánět do sprchy nebo rovnou do práce. V tom spěchu můžete ztratit ledacos, i když dodnes se ptáte sama sebe, proč Popelka nechala ten nádherný střevíček ležet na schodech. Střevíček z dílny víly! Každopádně kdy naposledy vám muž, u kterého jste strávila noc, přinesl až ke dveřím ztracené kalhotky, gumičku nebo řetízek? No právě – když už, tak se pro to musí vrátit žena sama.

Skutečný Tarzan není sexy

Jedna věc je jasná – přírodní typy mají svůj velmi osobitý šarm. Ale když v lese, parku, nebo dokonce v džungli potkáte napůl nahého muže, pak s ním těžko dobrovolně budete skákat z liány na liánu, ale spíš raději rychle utečete.

Bad boys zůstanou bad boys

Může to být zvláštní posedlost, namluvit si nějakého zlého kluka a vypiplat si z něj „dobrého chlapa“. Je to rozhodně obrovská výzva – ale bohužel naprostá ztráta času a úsilí. Upřímně – nejpozději když se vztah rozpadá, ukážou takoví lidé svoji temnou stránku.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat