Sourozenecké pouto pod drobnohledem

Řekl byste, že se svými sourozenci vycházíte opravdu dobře a že je vždy podporujete? Vyzkoušejte sama sebe! Odhalíme vám, jak poznat skutečně dobrou sestru. 

Jste nejlepší přátelé, nebo jen sourozenci? Mezi sestrami a bratry existuje mnoho různých vztahů. S námi se dozvíte, jak zjistit, zda je vaše sourozenecké pouto harmonické a zda jste vy sama dobrá sestra. 

Co dělají dobří sourozenci 

Dávají dobré rady 

Pokud se vám bratr nebo sestra svěří – tedy že si váží vašeho názoru – je to známka toho, že vás pojí silné pouto založené na vzájemném respektu. Také pokud máte nějaký problém a první, kdo vás napadne, komu se svěříte, je vaše sestra nebo bratr, znamenáte to, že mezi vámi panuje obrovská důvěra.

Přejete si úspěch 

Mezi sourozenci může vzniknout žárlivost, často zakořeněná v boji o pozornost rodičů. V pevném sourozeneckém vztahu ji ale nejpozději v dospělosti zahodíte. Není mezi vámi zášť ani závist – naopak své sestře nebo bratrovi každý úspěch ze srdce přejete.

Jste nejlepší přátelé

Nejlepší znamení, že jste skvělá sestra? Vy a váš sourozenec jste především přátelé. Rádi spolu trávíte čas bez ohledu na to, co se děje, a jste vždy naladěni na stejnou vlnu – a to i když mezi vámi jsou rozdíly a někdy se hádáte.

Jste tu jeden pro druhého

V době krize je dobré se spolehnout na rodinu a přátele. To vám dodá nejen velkou podporu, ale také stmeluje dohromady. Takže pokud jste pro svého bratra nebo sestru vždy tady a připravena naslouchat, pak je to vaše čtvrtá vlastnost, která ukazuje, že jste dobrá sestra.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat