Nejkrásnější krátké dovolené pro maminky a dcery

Překvapte maminku skvělým dárkem a vyrazte spolu na výlet! Máme pro vás tipy, kam na prodloužený víkend nebo krátkou dovolenou.

Kdy jste si naposledy s maminkou vyrazili, jen vy dvě? Rády si uděláme čas na cestování "s holkama", ale pro mámu – jednu z nejdůležitějších lidí v našem životě – to ve skutečnosti děláme až příliš málo. A přitom takový výlet může být skvělá příležitost si v klidu popovídat, sblížit se a prostě si užít společný čas. 

Dali jsme dohromady pár skvělých tipů, takže se určitě najde něco pro každou maminku a každý rozpočet. Bavte se!

Aktivní výlet

Chce vaše maminka už dlouho vyzkoušet jógu, zatímco vy stále začínáte každý den pozdravem slunci? Pak společně udělejte něco pro tělo i mysl a zarezervujte si pár dní v hotelu jógy.  Kromě lekcí jógy nabízí mnoho jógových hotely také spoustu wellness nebo dokonce lekcí astrologie. 

Romantický výlet

Staňte se na chvíli princeznou! Snila vaše maminka o tom být princeznou? Pak unikněte nudnému každodennímu životu a ponořte se do světa plného lustrů, špičatých věží a nosičů, kteří za vámi galantně nesou kufr. A nemusíte cestovat daleko, i u nás je mnoho zámků, kde se dá i bydlet. Tyto zámecké hotely samozřejmě něco stojí, ale proč si občas nedopřát.

Španělský výlet

Tapas, bary, trhy, španělské víno – Barcelona není jen jedním z nejzajímavějších měst v Evropě, můžete se tam opravdu dobře pobavit. V rustikální restauraci nebo například v obchůdku s lahodnými suvenýry. Obzvláště dobře zde chutnají mísy se sýrem a džemem.  

Luxusní výlet

Humr, šampaňské, golf a fantastické pláže – pokud vaší mamince tato kombinace udělá radost, pak musíte na Sylt. Na ostrov navíc můžete stylově doplout na lodi. A pak si užít relax ve stylovém ubytování. 

Uklidňující výlet

Nejlepší recept, jak zastavit kolotoč v hlavě a uklidnit se, je klid, příroda a profesionální wellness. Po dvouhodinové procházce lesem a následné ajurvédské masáži se budete cítit opravdu hluboce uvolnění.

Italský výlet

Verona, město lásky, místo Romea a Julie. Ovšem málokterý muž toulky historickými uličkami podnikne rád a dobrovolně. Proto je město jako stvořené na poznávací zájezd s maminkou! Procházky úzkými uličkami a na březích řeky Adige, nakupování v buticích nebo jen relaxace v jedné z mnoha roztomilých kaváren – to vše stojí za návštěvu.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat