Diskuse na téma Lipotranfér

13. 05. 2017 | Plastická chirurgie

Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo podstoupil lipotransfér ? Minulý týden jsem se o tomto zákroku dočetla v časopise a docela mě to zaujalo a zajímalo by mě, jak jste byly spokojené s výsledkem a jakému doktorovi na jaké klinice jste se svěřili do rukou.

Erika 24.07.2017

Lipotransfér jsem sice nepodstoupila, ale podstoupila jsem jiný zákrok na klinice Aesthevita a vím, že na lipotransfér se specializuje pan doktor Pilka www.bety.cz/diskuse/19514/Lipotranfer

Lucka 28.11.2022

Byl jste někdo na liposukci? Budu ráda za vaše zkušenosti a doporučení, děkuju

Andrea Lucka 28.11.2022

Taky uvažuju nad liposukcí, vím že jiné metody u mě nezaberou, takže jsem se rozhodla, že do té liposukce půjdu, teď vybírám dobrou kliniku ideálně v Praze, tak jestli máte doporučení budu ráda.

Bety-tyna 29.11.2022

Já jsem byla na liposukci v Praze na https://www.abclinic.com/ a kdybych měla jít zase na nějaký zákrok tak jedině tam. Výsledek je perfektní, přístup a prostředí taky a k tomu ještě konzultace zdarma a sleva na operaci :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat