Diskuse na téma Darování vajíček

Mám jen takový rychlý dotaz. Ráda bych šla darovat vajíčka. Je to dobrý nápad? Není to nebezpečné? Jakože myslím, zda to nemá vliv na moje budoucí těhotenství? Děkuji

Stáňa 08.12.2024

Zdravím, taky jsem ve Zlíně vajíčka darovala a příští rok jdu do toho znovu. Já sama zatím děti neplánuji a aspoň takto chci prospět společnosti a hlavně nějakému páru, který po miminku touží. Na kliniku IVF Zlín nenajdu žádné negativum, mě se tam líbilo, lékaři jsou skvělý, personál se o Vás opravdu zajímá a skvěle stará.

TerezaHraz Stáňa 03.04.2025

Ahoj, souhlasím! Darování vajíček mi přišlo jako skvělá možnost, jak někomu pomoci splnit sen o rodině. Celý proces na této klinice byl velmi profesionální, lékaři i personál byli úžasní a vždy ochotní odpovědět na jakékoliv otázky. Měla jsem z toho dobrý pocit a pokud do toho půjdu znovu, tak sem :) Nemám důvod měnit.

AnickaHer Stáňa 07.04.2025

Ahoj! Mám podobnou zkušenost, darování vajíček mi přišlo jako skvělý způsob, jak někomu pomoct. Na týhle klinic jsem byla spokojená – vše probíhalo hladce a celý tým byl opravdu fajn. Vždycky měli čas na všechny moje otázky a celkově to bylo moc profesionální. Pokud bych se rozhodla darovat znovu, určitě bych šla opět tam.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může přinést nové příležitosti pro posílení vašich partnerských vztahů. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že komunikace s partnerem bude jasnější a plná nových vhledů. Single Berani by se měli mít na pozoru, protože kolem se může objevit... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat