Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo má zkušenost s s klinikou IVF ve Zlíně ? Sestra by ráda darovala vajíčka, tak zkouším touto cestou zjistit víc informací.
Souhlasím, pro mě to bylo hodně o důvěře a pocitu, že víš, do čeho jdeš. Oceňovala jsem, že v IVF Zlín mají zkušený tým a zároveň moderní vybavení, ale nikdo to neprezentoval jako zázrak. Spíš nám pomohli pochopit celý proces a co od toho reálně čekat. Díky tomu jsem byla mnohem klidnější.
Holky, pro mě bylo ještě důležitý, že je to menší klinika, takže to působí víc rodinně a osobně. Všichni – od sestřiček po lékaře – byli hodně empatičtí a vždycky si našli čas vše vysvětlit. Navíc je fajn, že tam mají všechno na jednom místě, což člověku v tom období dost ulehčí. Člověk se tam prostě necítí jen jako číslo.
Na jejich stránkách jsem našla prima odkaz na vše ohledně dárcovství darovatvajicka.cz. Je to stránka IVF kliniky Zlín, ale zaměřená právě na darování vajíček. Já jsem darovat byla před dvěma lety a rozhodně nelituju. Člověk z toho má celkově moc fajn pocity, že takhle pomohl nějaké rodině.
Holky a není to nějaké riziko do budoucna, až budu chtít mít svoje děti? A za jak dlouho jste byli po odběru vpohodě?
Dobrý večer, my jsme se tam nakonec taky objednali a zpětně to hodnotím hlavně podle přístupu. Nikdo nám nic nesliboval, ale cítili jsme podporu a respekt v každém kroku. Nebylo to o rychlém řešení, spíš o postupné cestě – a u nás se nakonec zadařilo 🙂 A i kdyby ne, stejně bych ocenila, jak férově a lidsky s námi jednali.
Kami, vpohodě si za pár dní, po zákroku jsem si den odpočinu a další dny jsem byla už dobrá. A do budoucna to žádné náledky nemá, toho se vůbec nemusíš bát.
Moc děkuji za rady, vyplním dotazník a budu čekat, až se mi ozvou :))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání, což vám umožní dotáhnout věci, které jste dříve odkládali. Hvězdy vám přejí v osobním rozvoji i v oblastech, kde je potřeba rozhodnost a odvaha. Buďte však opatrní, abyste svou in... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.