Diskuse na téma Klinika IVF ZLÍN

Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo má zkušenost s s klinikou IVF ve Zlíně ? Sestra by ráda darovala vajíčka, tak zkouším touto cestou zjistit víc informací.

Lucka K. 05.04.2026

Souhlasím, pro mě to bylo hodně o důvěře a pocitu, že víš, do čeho jdeš. Oceňovala jsem, že v IVF Zlín mají zkušený tým a zároveň moderní vybavení, ale nikdo to neprezentoval jako zázrak. Spíš nám pomohli pochopit celý proces a co od toho reálně čekat. Díky tomu jsem byla mnohem klidnější.

Martina 07.04.2026

Holky, pro mě bylo ještě důležitý, že je to menší klinika, takže to působí víc rodinně a osobně. Všichni – od sestřiček po lékaře – byli hodně empatičtí a vždycky si našli čas vše vysvětlit. Navíc je fajn, že tam mají všechno na jednom místě, což člověku v tom období dost ulehčí. Člověk se tam prostě necítí jen jako číslo.

Monika 08.04.2026

Na jejich stránkách jsem našla prima odkaz na vše ohledně dárcovství darovatvajicka.cz. Je to stránka IVF kliniky Zlín, ale zaměřená právě na darování vajíček. Já jsem darovat byla před dvěma lety a rozhodně nelituju. Člověk z toho má celkově moc fajn pocity, že takhle pomohl nějaké rodině.

Kamča 09.04.2026

Holky a není to nějaké riziko do budoucna, až budu chtít mít svoje děti? A za jak dlouho jste byli po odběru vpohodě?

Karolína 09.04.2026

Dobrý večer, my jsme se tam nakonec taky objednali a zpětně to hodnotím hlavně podle přístupu. Nikdo nám nic nesliboval, ale cítili jsme podporu a respekt v každém kroku. Nebylo to o rychlém řešení, spíš o postupné cestě – a u nás se nakonec zadařilo 🙂 A i kdyby ne, stejně bych ocenila, jak férově a lidsky s námi jednali.

Monika 10.04.2026

Kami, vpohodě si za pár dní, po zákroku jsem si den odpočinu a další dny jsem byla už dobrá. A do budoucna to žádné náledky nemá, toho se vůbec nemusíš bát.

Karolína 13.04.2026

Moc děkuji za rady, vyplním dotazník a budu čekat, až se mi ozvou :))

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání, což vám umožní dotáhnout věci, které jste dříve odkládali. Hvězdy vám přejí v osobním rozvoji i v oblastech, kde je potřeba rozhodnost a odvaha. Buďte však opatrní, abyste svou in... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat