Diskuse na téma Co dávat místo jíšky ?

Pěkný den, chtěla bych se zeptat ohledně zdravého stravování. Tím, že mám dvě děti, tak je to poměrně omezené a komplikované to vaření, ale je nějaká zdravější náhrada zahuštění místo klasické jíšky ? Vyřadila jsem z jídelníčku úplně bílou mouku, tzn pečivo nejím vůbec a potřebuji nahradit i nějakým způsobem tu jíšku. Budu ráda za nějaké rady a typy :)

Jana 22.10.2020

Nevím jetli můžu, ale nechám ti tady odkaz, kde to všechno mají a kde se o tom i dozvíš víc www.hraska.cz/produkt/hraska-na-zahustovani-250-g/. Na chuti to poznat není, pokud ji člověk dostatečně provaří, což by se mělo dělat i u mouky, aby tu chuť pak člověk necítil, ale nejen kvůli tomu, ale taky kvůli tomu, aby to nezpůsobilo zažívací potíže, na což hodně lidí zapomíná.

Lenka Czakanová 18.10.2020

Já používám sušené bramborové vločky.Dá se s něma zahustit všechno,polévky,omáčky,zelí.Jídla nejsou taková hutná a rozhodně chutnější než s moukou.

Naďa 18.10.2020

Tak to já osobně vůbec neznám a čtu o tom poprvé. Není to v jídle ta hraška poznat ?

Petra 16.10.2020

Známá je docela hraska jako náhrada jíšky ve zdravém provedení. Používám do jídel i to jejich Mahá koření a všechno to mají opravdu dobré a upravené tak, aby to tělo dobře zpracovávalo.

Naďa 13.10.2020

S dovolením se připojím .. Též by mě zajímalo jestli je nějaká plnohodnotná a hlavně zdravější náhrada.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat