Diskuse na téma Nadšení z eshopu

13. 08. 2012 | Oblíbené značky

S manželem jsme doma prováděli rekonstrukcí celého prvního patra. velmi oblíbený se mi stal eshop http://www.luxusni-nabytek-mt.cz/ objednala jsem několik kusů nábytku. Jsem velmi spokojená, jestliže někdo budete také provádět rekonstrukci, nebojte se a určitě využijte jejich široké nabídky nábytku

lindary 15.07.2013

Ráda nakupuju v eshopu hunac.cz.Mají tam dost outdoorových věcí a hlavně funkční prádlo Castelli, čímž obdarovávám pravidelně svou drahou polovičku na narozeniny :D

Bony 20.11.2013

No tak kupovat nábytek na e-hopu bych si asi netroufla. Ale tohle jsem mozna uz nekdy slysela. Kazdopadne ja zase mam dobry zkusenosti s www.huskycz.cz. Loni jsem si tam koupila kalhoty na lyze a super. Ted jen uz sehnat helmu abych se nazbila a budu kompletni :-)

simčaL 23.11.2013

Ja bych se nakupovani nabytku na webu nebala. Na eshopech nakupuju skoro porad takze uz jsem proklepla tolik obchodu. ;-)

Sasa 11.10.2014

já zas velmi raza nakupuji na topshoes.cz. Skvělý obchod se značkami Converse a DE PUTA MADRE 69. Vše co je na eshopu je skladem, zboží máte do 24 hodin, poštovné pouze 99Kč nebo osobní odběr :)

Leja 22.10.2014

:-Da co se stane když si od nich objednám boty a nebudou mi dobré? Vždycky jsem snila mít originál converse ale ještě jsem si tento sen nesplnila, ale už by bylo na čase, protože když budu mít 40 a converse na nohou asi budu vypadat vtipně. Ale zpět k otázce, dali by se vrátit, kde mají osobní odběr?

Sasa Leja 25.10.2014

pokud by ti nesedla velikost tak ti zdarma vymění za jinou, toho se bát nemuséš, právě v tom jsou super a můžeš bez obav nakupovat přes eshop, jinak možnost pak osobního odběru v Brně.

Petra.sek 24.10.2014

Ahoj lidi schnáním sedací vak, ale s tím že ho chci opravdu od specializované firmy ne támhle od velko prodejcu domáciho nábytku kika a spol. Cena mě nezajíma zajímá mě kvalita a pokud možno i designová originalita. Máte někdo v povědomí takový obchod?

Barbucha26 Petra.sek 25.10.2014

Zavidím vám ale taky si ho koupime. Během listopadu se budeme stěhovat s kamarády z kolejí do našeho bytu takže planuju taky zakoupení sedacího pytle už se na to moc těšim! :) Má ten fatboy.cz taky prodejnu v Brně? Nebo se da nakupovat jen online? PS: jednou jsem v tom nouzově spala u kamaráda a bylo to docela dobré

Leja Barbucha26 14.11.2014

fuuu tak to snad žádný jiný obchod nemá. To jsi mě moc moc potěšila ale i tak doufám, že když si něco objednám tak to bude dobré a nebudu muset nějakou výměnu řešit. Nějaké jsem si už vyhlédla tak jen podívat, jestli je mají i oni na eshopu a budou moje :)

Marobud Barbucha26 18.11.2014

No jasně že mají! Koukni na mapce http://fatboy.cz/obchody můžeš se tam na ně zajit podívat klidně i osobně

Sasa 22.11.2014

Leja a ne jen v tom jsou skvělý, opravdu rychlé a bezproblémové dodání a také případná výměna. Nám se také stalo, že jsme se netrefili velikostí a nebyl absolutně žádný problém s výměnou. Takže u nich se nebojím koupit vůbec nic a věci mají kvalitní a krásné :)

Simael 25.11.2014

Já jsem si zase oblíbila cool-baby.cz, poslední dobou mám okolo sebe hromadu "cizích" dětí a už jsem nevěděla, kde a co nakupovat. nakonec jsem narazil na tyhle stránky a zatím teda nezklamali :)

jeane 07.12.2014

já jsem také nadšená z eshopu, našla jsem si ve výprodeji nové botičky, které dostanu pod stromeček :) http://www.topshoes.cz/produkt/8221-converse-chuck-taylor-as-andover-boot-sede-525938 .html

Sasa 20.12.2014

z těch bych se těšila i já :) tak ať ti dlouho vydrží a dobře slouží. Akorát dnes jsem u nich objednávala ještě peněženku, tak doufám, že v pondělí / úterý ji už budu mít, takový dárek na poslední chvíli.

hanaby 25.12.2014

vidíte já jsem o converse botách snila jako malé děcko a ne ne aby mi je někdo koupil a když jsem konečně začala vydělávat už jsem si zase na ně přišla stará. Teď jsem u nich na stránce viděla překrásné bílé vysoké boty. Hned bych je brala.

Leja 08.01.2015

viděla jsem už i chlapa co měl šedivé vlasy a na nohách červené conversky, takže stará určitě nejsi: D pokud po nich toužíš a můžeš si je dovolit, tak si je kup :) a bílé jsou velmi pěkné, nenápadně :) na jaře a podzim ideál :)

Sasa 18.01.2015

já se už pomalu přestávám divit, už jsem viděla kdeco a hlavně mě vždycky pobaví starší lidé (50+) co se oblékají stále jako teenager, ale ať si každý nosi co chce, myslím, že conversky svědčí každému :)

Barbucha26 24.01.2015

Ahoj zařizuju si byt a mám v plánu pořídit si takový ten velký sedací vak, ale nechci nic podcenit. Nevím na co se zaměřit, jaky třea preferova materiál, jak často pak měnit tu náplň, jak se to udržuje atd. Tak prosim odkud ten svuj máte? A jak jste s ním spokojení. Chci něco kvalitniho.

Sikorová Barbucha26 09.02.2015

Mám sedací vak od wwwdekoria-style.cz. nabízejí 3 velikosti. Potah dle vlastní volby dá se sundát a vyprat nebo objednát v jiné barvě.Velká spokojenost.Rychlé dodání.:-)

Siska 25.01.2015

Sedací pytle jsou super věc nám je na univerzitě pořídili i do knihovny strašně dobře se v tom relaxuje. Kdybych nebyl na koleji taky bych si jeden koupil.

MisuN 05.02.2015

http://www.luxusni-nabytek-mt.cz/ - tak to je fakt moc pěkný. Už máme z větší části zařízeno. Mám spíš jen jiný tip, kdybyste nakupovali v jednom z těchto e-shopů: Povlecu.cz, Vesna, 1001svetel, RatanObchod, Kliky Kování, Hitra, ZPolska, bonami, tak když budete objednávat přes tenhle web, přičte se vám jejich dodatečná sleva zpátky na účet http://www.mojevyhody.cz/category/51. Musíte si ale zažádat o převod na váš účet :). Jsou teda rychlý :).

nela 17.02.2015

krásný slevy a předsezónní výprodej značky converse najdete zde :) co tak nová stylová taška na notebook za pár stovek? www.topshoes.cz/produkt/8537-converse-laptop-sleeve-13-fialova-410326550.html

ala3 23.02.2015

velmi pěkná taška i cena super. Podobnou tašku jsem měla když jsem ještě chodila do školy a cvičit, velmi dlouho mi vydržela, také byla converse ale o dost dražší.

Pavla7 25.02.2015

přehlédla jsem si tyto strakaté a velmi se mi zalíbilo i dámské tričko, takové bílé s červeným nápisem "Converse Chuck Taylor All star New York- Boston, je to velmi pěkně udělané, tričko na každodení nošení, všimla jsem si že mají i akci ale bohužel ne mou velikost.

Katka 27.06.2015

Já sháním boxerky pro bratra k narozeninám. Chci nějaké značkové a nejlépe pack nebo i namíchat od různých značek. Máte nějaký osvědčený shop?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat